Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
testide adet günü yaparsan silik çıkabilir belki.gerçi kiminin daha erken çıkıyomuş ama sabret genede.

canım senin adına çok sevindim darısı bizlerin başına allahım kucağına aldığın günleride göstersin
sağlıklı bir evladın olsun şu anda inan senden daha fazla sevindim bu habere inşallah bu güzel haberleri bizde paylaşırız burda

merhaba kızlar nasılsınız topic baya ilerlemiş geçmişi okuyamdım 2 hamile gordum listede allah kucaklarına almayı nasip etsinn sağlıkla inşallha bizede nasip etsin rabbim

aaaay çok güzel bi haber buuuu.. ayrıca yazış tarzınada bayıldığımı söylemeliyim :9: deli kız.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.. darısıda bizlere umarım ki :(

Ben de sana bayılırsam nolcak :))) teşekkür ederimm.

Canım çok ama çok sevindim.Allah hayırlısıyla,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar:.Bize bol bol dua et :109::109:

[SUB][/SUB]

Tebrikler canım. Cok sevindim, hamislerimiz artıyor ne guzel

girmeyeli bebiş haberleri olmuş hamile arkadaşları tebrik ediyorum darısı bizlerin başına gerçi bende sivilceler sinyal vermeye başladı ama hakkımızda hayırlısı diyelim artık

Günaydın arkadaşlarım. Hepinize çok çok çooooooooooooooook teşekkür ediyorum. Dualarım sizlerle ::54::54::54::54::54:

kızlar az önce iş yerimde yine bir bebek yeleği örmeye
başladım bir yerde görmüştüm modelini dayanamadım
ama aldığım tepkiler yine canımı sıktı yaaaaaa
neymiş efendim niye acele ediyomuş kart karıymışım belkide olmıycakmış falan
napıyım dayanamıyorum offfffff yaaaa bu insanlar niye böyle

ya sana kım dıyo bole kart falan nekadar ayıppp yaaaa
bozma moralını canım ya:20::20::20::20:

menapozlu 50 yaşındaki karılar doğuruyoo senmi doğuramıcannn allah inşallah bi an önce versin bebeğinii hem hücrelerinde yenilencekk ohh misss o zaman dersinn sizsiniz kart karı benim hücrelerimde yenilendi diee havanı basarsınn :) :1:

anaaa bende gelınlık gıydıgımı gormustummmm ama reglı oldum beeee belkı bu ay olacaktır:31:

bak bu aya nasıpmiş olcak olcak

sana kart dıyenlerın ruhu kart aslında bak gor
beraber hamıle kalıcaz catır catırda doğurcaz
mıllete kapacak olacak
hiçççç sıkma canını
ne renk örüyorsun bende başlamak istiyorum bı tane ya
model bulamıyorum

Canım ben benimkileri bitirdim:) hadi inşallah maşallah :))))))

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

ay canım benim yaa Allah kabul etsin kuzucum:16: bu ne hııııızzzzzzzz:nazar: benim adetim daha yeni dün bitti bugün(cuma gecesi olduğu için) okuyacağım.. bir de ayet-el kürsi okurum 170 tane inşallah:91: sen bu kadar hızlı nasıl okuyabildin, ezbere mi biliyosun?

Son düzenleme:
canım bu arada çiko neler yapıyor? mide bulantıların, aşermelerin vs... başladı mı? çikodan güncel haberleri alayım:52:

bak bu aya nasıpmiş olcak olcak

sana kart dıyenlerın ruhu kart aslında bak gor
beraber hamıle kalıcaz catır catırda doğurcaz
mıllete kapacak olacak
hiçççç sıkma canını
ne renk örüyorsun bende başlamak istiyorum bı tane ya
model bulamıyorum

inşallah canım ya hep dua edıyorum ALLAH bebek sahıbı olmak ısteyn herkese hayırlı sağlıklı cocuklar nasip etsin diye
umarım hepmiz hamiş topiğind ebuluşuruz

ya ben bişey sorucam bebış çalışması yaptıktan sonra hemen yataktan kalkmamak ve ayakları yukarı dıkmek gerekıyormus siz duydunuzmu?

Bende belimin altina yastik koyup 15 20 dk yatiyorum. Ayaklarimi bir kac kez diktim ama ise yaramadi :-) ama ne yaparsam yapim yinede akiyo :@ bende sinir oluyorum. Bu arada bugunde adet olmadim kizlar. Pazara kadar beklicem olmazsam test yapicam. Saygilarr :-)

inşallah canım ya hep dua edıyorum ALLAH bebek sahıbı olmak ısteyn herkese hayırlı sağlıklı cocuklar nasip etsin diye
umarım hepmiz hamiş topiğind ebuluşuruz

ya ben bişey sorucam bebış çalışması yaptıktan sonra hemen yataktan kalkmamak ve ayakları yukarı dıkmek gerekıyormus siz duydunuzmu?

evet canım altına yastık koyup dikmek gerekiyormuş bayada beklemek lazımmış canım
valla ben hemen ayaklarımı kaldırıyorum 10 15 dk bekliorum sonra kalkıorumm ama gene akıoo gene akıoo sinir oluoorumm :@

canım akması sorun degilmiş kitapta okudum zaten bır tanesı bıle yeter sınır olma hepsi gidicek degıl

yy ne güzel sen adet olmadığın günleri sayıyosunki benimki 1 gün bile geçse ben hemen yaparım test :1: benim daha 1 haftam adetimee pöfff
bişi sorucam ilişkiden ne kadar sonra tuvalete gitmek gerekir afedersiniz ben patlıcak gibi oluyorum 15-20 dk. zor dayanıorumm :@ sonta direk istikamet tuvalet ve duş bu çok etkilermi hamile kalmayı :(

evet canım altına yastık koyup dikmek gerekiyormuş bayada beklemek lazımmış canım

canım akması sorun degilmiş kitapta okudum zaten bır tanesı bıle yeter sınır olma hepsi gidicek degıl
hımmm yastık olayını bılmıyordum deneyım ama her seferınde carsaf degıyorum paso
bıde ınsan cok duramıyor yaa nem rahasız oluyorum hemen yıkanmak ıstıyorum:26:

Back
X