- 13 Nisan 2012
- 1.870
- 146
- 363
- Konu Sahibi perakedisi
testide adet günü yaparsan silik çıkabilir belki.gerçi kiminin daha erken çıkıyomuş ama sabret genede.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım senin adına çok sevindim darısı bizlerin başına allahım kucağına aldığın günleride göstersin
sağlıklı bir evladın olsun şu anda inan senden daha fazla sevindim bu habere inşallah bu güzel haberleri bizde paylaşırız burda
merhaba kızlar nasılsınız topic baya ilerlemiş geçmişi okuyamdım 2 hamile gordum listede allah kucaklarına almayı nasip etsinn sağlıkla inşallha bizede nasip etsin rabbim
aaaay çok güzel bi haber buuuu.. ayrıca yazış tarzınada bayıldığımı söylemeliyimdeli kız.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.. darısıda bizlere umarım ki
![]()
Canım çok ama çok sevindim.Allah hayırlısıyla,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bize bol bol dua et :109::109:
[SUB][/SUB]
Tebrikler canım. Cok sevindim, hamislerimiz artıyor ne guzel
girmeyeli bebiş haberleri olmuş hamile arkadaşları tebrik ediyorum darısı bizlerin başına gerçi bende sivilceler sinyal vermeye başladı ama hakkımızda hayırlısı diyelim artık
kızlar iki gece üst üste rüyamda kocamla tekrar evlendiğimi gelinlik giydiğimi gördüm
anlamına baktım cocuk sahıbı olacagına delalet eder dedı
inş. bu ay gelıyor bebişim hissediyorum![]()
kızlar az önce iş yerimde yine bir bebek yeleği örmeye
başladım bir yerde görmüştüm modelini dayanamadım
ama aldığım tepkiler yine canımı sıktı yaaaaaa
neymiş efendim niye acele ediyomuş kart karıymışım belkide olmıycakmış falan
napıyım dayanamıyorum offfffff yaaaa bu insanlar niye böyle
ya sana kım dıyo bole kart falan nekadar ayıppp yaaaa
bozma moralını canım ya![]()
anaaa bende gelınlık gıydıgımı gormustummmm ama reglı oldum beeee belkı bu ay olacaktır![]()
kızlar az önce iş yerimde yine bir bebek yeleği örmeye
başladım bir yerde görmüştüm modelini dayanamadım
ama aldığım tepkiler yine canımı sıktı yaaaaaa
neymiş efendim niye acele ediyomuş kart karıymışım belkide olmıycakmış falan
napıyım dayanamıyorum offfffff yaaaa bu insanlar niye böyle
Canım ben benimkileri bitirdim:) hadi inşallah maşallah :))))))
öyle canım ya.geçen ay 15 günden fazla göğüs ağrısı oldu çok umutlanmıştım fos çıktı![]()
bak bu aya nasıpmiş olcak olcak
sana kart dıyenlerın ruhu kart aslında bak gor
beraber hamıle kalıcaz catır catırda doğurcaz
mıllete kapacak olacak
hiçççç sıkma canını
ne renk örüyorsun bende başlamak istiyorum bı tane ya
model bulamıyorum
inşallah canım ya hep dua edıyorum ALLAH bebek sahıbı olmak ısteyn herkese hayırlı sağlıklı cocuklar nasip etsin diye
umarım hepmiz hamiş topiğind ebuluşuruz
ya ben bişey sorucam bebış çalışması yaptıktan sonra hemen yataktan kalkmamak ve ayakları yukarı dıkmek gerekıyormus siz duydunuzmu?
valla ben hemen ayaklarımı kaldırıyorum 10 15 dk bekliorum sonra kalkıorumm ama gene akıoo gene akıoo sinir oluoorumm![]()
valla ben hemen ayaklarımı kaldırıyorum 10 15 dk bekliorum sonra kalkıorumm ama gene akıoo gene akıoo sinir oluoorumm![]()
hımmm yastık olayını bılmıyordum deneyım ama her seferınde carsaf degıyorum pasoevet canım altına yastık koyup dikmek gerekiyormuş bayada beklemek lazımmış canım
canım akması sorun degilmiş kitapta okudum zaten bır tanesı bıle yeter sınır olma hepsi gidicek degıl