- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi perakedisi
yumoş ne zamn çatladı senin 11 12 gün olduysa çıkarsağolasın tatlım.. anladım senin durumunu ama bizim bat 1 ocak erken miiisilik falan çıkmaz mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumoş ne zamn çatladı senin 11 12 gün olduysa çıkarsağolasın tatlım.. anladım senin durumunu ama bizim bat 1 ocak erken miiisilik falan çıkmaz mı?
18 aralıkta çatladı canım bat 1 ocak yani sanırım yarın 9. günyumoş ne zamn çatladı senin 11 12 gün olduysa çıkar
kızlar yumurta çatlaması nedir? kötü bir şey mi pek anlamadım yacahilim çok bu konularda...
Canım cok haklisin. İnsallah hamile kalırım da utanır tu kaka derim kendime
Benim bazı ipucu belirtilerim vardır adet olacağıma dair.. Ben de o belirtilerin bi kısmını yaşadığım ve bu ayı verimsiz geçirdiğim için umutsuzluk var.
Tabi Rabbim "ol" demişse gerisi boş
Sende durumlar nasil canım? Var mı ipuçları :)
6 gün önce laboquicle yapıp pozitif sonuç alan var canım18 aralıkta çatladı canım bat 1 ocak yani sanırım yarın 9. gün
Peracim test yaptım ve beklediğim üzere negatif geldi
Zaten adet belirtilerim de var.
Sende durumlar nasıl?
Layle canım inşallah hamilesindir. Ben nasıl umutsuz olmayayım bak 7. ayım da da olmadı![]()
günaydın canım:) sabah 6 da test yaptım sonuç kocaman bir tek çizgiaynen 6. ayım gitti benim de
![]()
Peracim test yaptım ve beklediğim üzere negatif geldi
Zaten adet belirtilerim de var.
Sende durumlar nasıl?
Layle canım inşallah hamilesindir. Ben nasıl umutsuz olmayayım bak 7. ayım da da olmadı![]()
günaydın canım:) sabah 6 da test yaptım sonuç kocaman bir tek çizgiaynen 6. ayım gitti benim de
![]()
canım 1 ocakta degıl mı daha erken değil mi cıkar mı gunu gelmeden
haklısınız kızlar da 1 hafta önceden hafifte olsa siluet halinde çizgi görenler bile var.. benim testim bembeyazdıPerakedisi ve atlanta, o testte negatifi gormek korkunctur eminimama biraz daha bekleyelim ya,bunun gec dollenmesi vs var. Bi bati bekleyelim sonra umitsizlige duseriz hep beraber.. ay bazen nolursa olsun mutsuz olmicam hayirlisi olsun diyorum.. bazende ayaklarimi yere vuravura tepine tepine aglamak istiyorum.. ki daha ben bisey yasadim sayilmaz.. ilk denememde hamile kaldim,evet dusukle sonlandi ama olsun en azindan oldugunu biliyorum.. offf yani surekli gelgit yasiyoruz.. Allah yardimcimiz olsun...
haklısınız kızlar da 1 hafta önceden hafifte olsa siluet halinde çizgi görenler bile var.. benim testim bembeyazdıve 5 gün var. evet Allah yardımcımız olsun..