Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
yy ne güzel sen adet olmadığın günleri sayıyosunki benimki 1 gün bile geçse ben hemen yaparım test :1: benim daha 1 haftam adetimee pöfff
bişi sorucam ilişkiden ne kadar sonra tuvalete gitmek gerekir afedersiniz ben patlıcak gibi oluyorum 15-20 dk. zor dayanıorumm :@ sonta direk istikamet tuvalet ve duş bu çok etkilermi hamile kalmayı :(

canım dayabıldııgn kadar dayan benımde psikolıjık hemen tuvaletım gelıyor.bıde ayakta pek dolanma dedı teyzem onun zor tutyordu obana yat ayaklarını dık,bisiklet hareketı yap dedı,bıde eşine bacaklarını yukarı dıkınce sallat dedı

bır sey sorucam benım sag gogsumde bıcak saplanıyormuş gıbı nefes aldıkca agrıyor ya neden olabılır acaba:44::44::44::44:

Bende belimin altina yastik koyup 15 20 dk yatiyorum. Ayaklarimi bir kac kez diktim ama ise yaramadi :-) ama ne yaparsam yapim yinede akiyo :@ bende sinir oluyorum. Bu arada bugunde adet olmadim kizlar. Pazara kadar beklicem olmazsam test yapicam. Saygilarr :-)

valla ben hemen ayaklarımı kaldırıyorum 10 15 dk bekliorum sonra kalkıorumm ama gene akıoo gene akıoo sinir oluoorumm :@

Bebişlerim akar o :) sabaha kadar kalkmasanız sabah yine akar. Giden gidiyor saniyelik. o yaramaz spermler o kadar hızlı ki, utanmasalar ışık hızıyla yarışırlar :) Bunu takmayınız litfen yani bence nacizhane :) örneğin bizimki neyse ben mesaj atcam şimdi size :D burdan yazamayazağım :D

anamm benim adam nerde sallıcak bacaklarımıı hemen kalkıoo gidioo bide demzmi hadi sen çırpın burda hamile kalmak için ne gıcık oldumm :@ bende ayaklarım havada canım sıkılıoduu harek yapiimm dedim bakk doğru yapmışım :1:

yy ne güzel sen adet olmadığın günleri sayıyosunki benimki 1 gün bile geçse ben hemen yaparım test :1: benim daha 1 haftam adetimee pöfff
bişi sorucam ilişkiden ne kadar sonra tuvalete gitmek gerekir afedersiniz ben patlıcak gibi oluyorum 15-20 dk. zor dayanıorumm :@ sonta direk istikamet tuvalet ve duş bu çok etkilermi hamile kalmayı :(

etkılıyormuş canım maalesef bıraz sık bekle

hımmm yastık olayını bılmıyordum deneyım ama her seferınde carsaf degıyorum paso
bıde ınsan cok duramıyor yaa nem rahasız oluyorum hemen yıkanmak ıstıyorum:26:

bende aynı canım rahatsız oluyorum

Bebişlerim akar o :) sabaha kadar kalkmasanız sabah yine akar. Giden gidiyor saniyelik. o yaramaz spermler o kadar hızlı ki, utanmasalar ışık hızıyla yarışırlar :) Bunu takmayınız litfen yani bence nacizhane :) örneğin bizimki neyse ben mesaj atcam şimdi size :D burdan yazamayazağım :D

banada yas :))))))))

sonucta fazlası cıkıyor bu normal

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

ay canım benim yaa Allah kabul etsin kuzucum:16: bu ne hııııızzzzzzzz:nazar: benim adetim daha yeni dün bitti bugün(cuma gecesi olduğu için) okuyacağım.. bir de ayet-el kürsi okurum 170 tane inşallah:91: sen bu kadar hızlı nasıl okuyabildin, ezbere mi biliyosun?
heh heh heh :51: meslek sırrı :52: ohhhh maşallah maşallah hadi hayırlısı :49:

canım bu arada çiko neler yapıyor? mide bulantıların, aşermelerin vs... başladı mı? çikodan güncel haberleri alayım:52:
çikooooyu pazartesi gördüm canım :emir_bebek: ara ara kahverengi lekelenmelerim vardı başka ağrı kanama gibi bişey yok ama ... randevu aldım özele gittim muayene olduk kalp atışlarını dinletti büyük ihtimalle yerleşme sonrası bunlar oluyo ama riske atamam ilaç vericem dedi progestan kullanıyorum canım şimdi yan etkilerine daha az maruz kalmam için vagınal kullan dedi şimdi o ilaca devam ediyorum sonrasında olmadı bir daha :46: eşim evde çikonun taklidini yapıyo ( kalp atışlarının vuuum tık vuum tık diye) :9: ona kopuyorum. ha bide benim çatlak kocam doğumdan sonra çiko kucağına verilince önce ayaklarına bakıcakmış ( onun ayakları çoooooook büyükde) küçükse karıştırdınız bu bizim çiko değil dicekmiş :27: böyle işte canım biraz stres biraz geyik ...:34: inşallah hepimiz için herşey yolunda gider hayırlısıyla.... çooookkk :54:

tamam saniyede gidiyoşar ama bi yerde duymuştum 10-15 dk. sürüomuşş yumurtaya gitmeleri ne ara gidiolarda ne ara geri dönüoo bunlar :1:

ben de bu yıl bebek sahibi olmak istyorum regl tarihim 2 ocak sonrasında bende işe koyulurum:)herkese 2013 yılı güzel haberler getirsin

amaaan 10 dakkada bi mesaj atabilirsiniz diyo onu mu beklecem şimdi şurda yazıveriyim :1::1:
bizimki şeydiiii :30::30::30:
Banyodaydık :1::1:
düşünün yani zaten ayaktasın zaten suyun altındasın bi de ben tutmasın diyee yıkadım filan iyice. işte o kadar hızlı yaramazlar.
Tabi ki taktikleriniz mühim hızlandırabilir ama çıkıyo dışarı die üzülmeyin gıyamam ki :59::59:

amaaan 10 dakkada bi mesaj atabilirsiniz diyo onu mu beklecem şimdi şurda yazıveriyim :1::1:
bizimki şeydiiii :30::30::30:
Banyodaydık :1::1:
düşünün yani zaten ayaktasın zaten suyun altındasın bi de ben tutmasın diyee yıkadım filan iyice. işte o kadar hızlı yaramazlar.
Tabi ki taktikleriniz mühim hızlandırabilir ama çıkıyo dışarı die üzülmeyin gıyamam ki :59::59:

anam fantazıye bak sen :) kısım demkkı fantazılı olacak kıslar puf noktası bu
sen bebıs ıstmyomudun hanı tutmasın dıye yazmıssın ya

heh heh heh :51: meslek sırrı :52: ohhhh maşallah maşallah hadi hayırlısı :49:

çikooooyu pazartesi gördüm canım :emir_bebek: ara ara kahverengi lekelenmelerim vardı başka ağrı kanama gibi bişey yok ama ... randevu aldım özele gittim muayene olduk kalp atışlarını dinletti büyük ihtimalle yerleşme sonrası bunlar oluyo ama riske atamam ilaç vericem dedi progestan kullanıyorum canım şimdi yan etkilerine daha az maruz kalmam için vagınal kullan dedi şimdi o ilaca devam ediyorum sonrasında olmadı bir daha :46: eşim evde çikonun taklidini yapıyo ( kalp atışlarının vuuum tık vuum tık diye) :9: ona kopuyorum. ha bide benim çatlak kocam doğumdan sonra çiko kucağına verilince önce ayaklarına bakıcakmış ( onun ayakları çoooooook büyükde) küçükse karıştırdınız bu bizim çiko değil dicekmiş :27: böyle işte canım biraz stres biraz geyik ...:34: inşallah hepimiz için herşey yolunda gider hayırlısıyla.... çooookkk :54:

geçmiş olsun canımmm

demek ayakların abakacak haaaa:1:

Yaa neden utandırıyosun burcum şimdi fantezi filan diye :9::9:

Hayır istemiyodum geçen ay. Daha bu ay ikna etmişti eşim beni. Ayın sonuna doğru :) :)

hele hele utanıyormussss :1:

ya aslında sunu dmek ıstıyorum kafada bebek yapıcak psıkolojısı olmamamısı gerekıyormus canımm sters altında olmıcaksın işte bole senınkı gıbı bı anda oluveren daha cok

Back
X