- Konu Sahibi perakedisi
canım bat tarihini ve bilgilerini yazmamışsın:)Ben de aranıza katılabilir miyim kızlar :) 18 aylık evliyim, biz de bebek istiyoruz artık. ilk denememizi yapcaz bu ay![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bat tarihini ve bilgilerini yazmamışsın:)Ben de aranıza katılabilir miyim kızlar :) 18 aylık evliyim, biz de bebek istiyoruz artık. ilk denememizi yapcaz bu ay![]()
belli olmaz bu işler canım sürpriz olur belki:)))Yaş:28
Deneme: 6. ay
BAT:1 ocak
bu ay fazla umutlu değilim ama İnşallah sürprizim olur minnacıkk:18:
canım güzel haberlerini bekliyoruz:)canıııım ne demek yarın gelir yahu ; evrene pozitif enerjimizi gönderiyoruz "BEN SAĞLIKLI,HAYIRLI BİR BEBEĞİM OLMASINI İSTİYORUM" diyoruz(topiğinizin nuray sayarı ' sı olucam bu gidişle
) bu arada senide kendime benzetmişim bakıyorum testler havada uçuşuyo
evet yarın randevum var çooook korkuyorum canım yaaaa :18: inşallah herşey hayırlısıyla yolunda gider.evet keseyi gördüm canım bir problem yoktuo pıt
pıtı duyim hemen yapıcam inşallah takvimi![]()
:)))))) hadi bakalım inşallah yakalarsınız:))))Hosbulduuum canim :) insallah dedigin gibi olur,hepimize nasip olur bu mutluluk.. nihayet ovulasyon testim nar gibi kizardi bugun..aksama senlik var :) :) ayy gaza gelince +18 oluyorum hemen.. amaan yasi tutmayan yokkiiiiii....
geçmişi bırakalım canım gün doğmadan neler doğarçok tatlısın canım ya bi anda kendimi yeni gelin gibi hissetim:))
topiginiz hayirli olsun insallhhh...
sanirim en uzun zamandir ben istiyorum aranizda 2.5yildir istiyorum neredeyse,1.5yil once dusuk yasadim ve bir daha hamile kalamadim...
yasim 27 beklenmeyen tarihim ise 21 aralik benide eklerseniz sevinirim...
slm ınş bu topik hepimize hayırlı gelır hamılelık haberlerını bır bır patlatırız burda
halaylarıda beraber cekerız
yer : bursa
deneme suresı : 4. ay
inş son ay olur![]()
listede ben nıye yokummm pera kustummm![]()
benıde yazın kızlar benım batım 6 aralık ınsalah batmaz![]()
![]()
benıde yazın kızlar benım batım 6 aralık ınsalah batmaz![]()
![]()
tmm canım ekliyorummmm:)
teşekkurler canım. ıns 2013 hepımıze ugur getırır
merhaba ayser89 ocak topiğinde de karşılaşmak nasip oldu bize inşallah bu son topiğimiz olur hayırlısıyla sende bursada sınn demek bu arara bende bursadanım yazmayı unutmusumm![]()
6 aralık mı...tam anlayamadım ama 6 aralık geçtiiii:44: yoksa 6 ocak mı???
canım bat tarihini ve bilgilerini yazmamışsın:)
canikom küsme batını ve bilgilerini yazmamışsın özellikle baktım var mı diye yoookkkyazanları ekledim hadi yaz da seni de ekleyeyim
![]()