- Konu Sahibi perakedisi
peracımmmmm su ovulasyon paketınde kac tane test var dıye sormustum yaaa:26:
burcucum ben 20 li aldım 10 paket geldi. yani her pakette 2 tane çıkıyo cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peracımmmmm su ovulasyon paketınde kac tane test var dıye sormustum yaaa:26:
Anammm, ben onu gozden kacirmisim yaww :) yasasin ozaman,teyteyyy...
kızlar, 2 gündür kasığımda ağrı var ve göğüslerim her ay şişer sancırdı ama bu kez dünden beri sancıyo ama şiş falan değil tuhaf yani.. ayaklarımda hem çorap hem patik var şu an ama ısınamıyorum buz gibi...![]()
Bende ayni durumdayim,sadece goguslerde bi degisiklik yok, gecen hamileligimde kasiklarim ve gogsum fena aciyodu.. bide simdi idrarda asiri yanma var.. ayaklarima napcagimi sasirdim zaten,gece bile corapla yatiyorum...
burcucum ben 20 li aldım 10 paket geldi. yani her pakette 2 tane çıkıyo cnm
tşk ederım canımm bı markası felan varmı
tşk ederım canımm bı markası felan varmı
Kızlar kızlar kızlarrr yetişin![]()
Biz daha bu ay ilk denememizi yapacaktık.
Ama gelin görün ki vücudumdaki tuhaf değişikliklerden işkillenip dün akşam nöbetçi bir eczane bulup 2 ayrı markanın gebelik testini aldık eşimle. İkisinde de çift çizgi çıktı. Hala inanamıyorum. Kasım ayında sadece 1 kez kaçmıştı içeri.Ne ara tuttu nasıl tuttu hiç anlamadım vallahi. Bu sabah kan verdim. Hayırlısı diyelim mi
![]()
a aaaaaaaaaaa..... ama senin batın 24 ocak yazıyocanım listede anlamadım ben vallaaa.. ama neyse inanamıyorum yaa topiği açalı daha 1 hafta falan oldu 2 hamiş oldu süperrrr
canım çok tebrik ederim
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Ama gelin görün ki vücudumdaki tuhaf değişikliklerden işkillenip dün akşam nöbetçi bir eczane bulup 2 ayrı markanın gebelik testini aldık eşimle. İkisinde de çift çizgi çıktı. Hala inanamıyorum. Kasım ayında sadece 1 kez kaçmıştı içeri.Ne ara tuttu nasıl tuttu hiç anlamadım vallahi. Bu sabah kan verdim. Hayırlısı diyelim mi
![]()
![]()
maşallah ne guzel işte beklemedın hayırlı olsun darısı tum bekleyen bayanlara olsun inş.![]()
Ayy peracım ben nerden biliyim bu ay böyle bişeyin olacağını hiç ihtimal vermiyodum çünkü bi çalışma yapmadıko yüzden sana önümüzdeki ayın tarihini vermiştim. Bugün normalde benim adet olmam gerekiyodu. 30 günde bir oluyo ama olmadım işte. Teşekkür ederim canımmmm. Darısı isteyen herkesin başına inşallah
![]()
hadi bakalım canım hakkında hayırlısı olsun. bu işler belli olmuyo bazen 1 kez ilişki yasıyosun bebış oluyo, bazen aylarca yaşıyosun olmuyo. Allahın takdiri işte güzel haberlerini bekliyoruz canım.![]()
yumurtlama günlerini tespit etmeni sağlıyor canımarkadaşlar bı sey soracaktım bu ovulasyon testı ne ne ıse yarıyor banada bılgı verın
hoşgeldin canım hemen seni de ekliyorum
bu arada maaşallah 3. çocuğu istiyorsun ne güzel:)![]()