Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
işte buna yeni yıl sürprizi denirrrrr:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:

topiğimizin uğuru mu yoksa yine bu:53:

canım bu arada tuhaf değişiklikler hissediyorum yazmışsın, ne gibi belirtiler oldu neden şüphelendin ayrıntılı yazarsan sevinirim, bende de tuhaf belirtiler var da bu ay kuzucum:54

Açıkçası benim de aklıma geldi peracığım. Bu topik şanslı bence :46::46::46:
Şimdi şöyle ki canım, benim adet dönemlerim çok ağrılı geçer teee güccüklüğümden beri :55: 3-4 gün öncesinden bir başlar ağrılarım. Ve başladığı zaman biraz sürer. Ama bu ay nasıldı biliyor musun, ara ara kesik kesik bi ağrı saplanır gibi oldu kasıklarıma. Adet sancısından farklı, hiç tanımadığım bir ağrı Bu birincisi.
İkincisi canım, belimde bir ağrı oldu bir kaç gün. Öyle dayanılmayacak bir ağrı değil elbette ama rahatsız edecek cinsten.
Üçüncüsü göğüslerimde bir hassaslık oldu. Dokununca hafiften canım yanıyordu.
Böyle işte kuşum :42::42:

Son düzenleme:
Şimdi şöyle ki canım, benim adet dönemlerim çok ağrılı geçer teee güccüklüğümden beri :55: 3-4 gün öncesinden bir başlar ağrılarım. Ve başladığı zaman biraz sürer. Ama bu ay nasıldı biliyor musun, ara ara kesik kesik bi ağrı saplanır gibi oldu kasıklarıma. Adet sancısından farklı, hiç tanıdığım bir ağrı değildi. Bu birincisi.
İkincisi canım, belimde bir ağrı oldu bir kaç gün. Öyle dayanılmayacak bir ağrı değil elbette ama rahatsız edecek cinsten.
ah canım yaa bendekilere benziyo benim de 1 hafta var gögüslerim şişmedi ama dokunamıyorum acısından kasık ağrım da var ama çoooook hafif.. bi de ayaklarım üşüyo..

ayy valla bu topik uğurlu sanki :)))))))))))))))))))))))))))

bana da bulaşsa bari uğuruuuuuuuuuuuu bu ayyyyyyyyyyyy 1 ocak yeni yıl hediyem olsa sevincimi düşünemiyorum bileeeeeeeeeee:111::111::111:

Konu başlığı hayırlı olsun, ben de geldim! 3,5 yıllık evliyim geçen yaz bir düşük yaşadım ama artık zamanı gelmiştir diye düşünüyorum. 2013 de hepimiz koca göbekli olalım o zaman :) Haydi hayırlısı çalışmalar başlasın...

8 yaşında bir kızım var.4 yıldır falan çalışıyoruz.Ama tık yok.Bitkisel çalışması olup başarılı olmuş olanlar paylaşabilir mi lütfennn

Şimdi şöyle ki canım, benim adet dönemlerim çok ağrılı geçer teee güccüklüğümden beri :55: 3-4 gün öncesinden bir başlar ağrılarım. Ve başladığı zaman biraz sürer. Ama bu ay nasıldı biliyor musun, ara ara kesik kesik bi ağrı saplanır gibi oldu kasıklarıma. Adet sancısından farklı, hiç tanımadığım bir ağrı Bu birincisi.

tevrık ederım canım benımmmmm hayırlı ugrlu olsun ALLAH sağ salim kucagına almayo nasıp etsınnnnnnnn
bizede bol bol dua et hamılenın duası kabul olur derler

8 yaşında bir kızım var.4 yıldır falan çalışıyoruz.Ama tık yok.Bitkisel çalışması olup başarılı olmuş olanlar paylaşabilir mi lütfennn
canımmm be 4 yıl aradan sonra rabbımın ol emrı ıle ve ıncır ve havuc kurununde(incir yumurta arttırıyor regl duzenlıyor-havuc yumurta catlatıyor bılgınızee) bahanesı ıle gebe kaldım elhamdulıllahhhh..:nazar::nazar::nazar:

netten ıbrahım saracoglundan bulabılırsın vee corek otu hem olumden baska herseye deva dır ınsll bız esım le ıkı ay yaptık ve ıkı.ayın sonunda cok sukur 3 aylık gebeyımmm ısersenn ayrıntılarıda mesaj atarımm canımmmmmmmmmmmmmmm

ah canım yaa bendekilere benziyo benim de 1 hafta var gögüslerim şişmedi ama dokunamıyorum acısından kasık ağrım da var ama çoooook hafif.. bi de ayaklarım üşüyo..

ayy valla bu topik uğurlu sanki :)))))))))))))))))))))))))))

bana da bulaşsa bari uğuruuuuuuuuuuuu bu ayyyyyyyyyyyy 1 ocak yeni yıl hediyem olsa sevincimi düşünemiyorum bileeeeeeeeeee:111::111::111:

Aynen canım. Kasık ağrısı öyle çok şiddetli değil.

Ayaklarını da sıcak tut bu arada gerekirse birden fazla çorap giy üşütmeyesin iyice:13::1
inşallah senin topiğin senin ve herkesin uğuru olur canım ....

tevrık ederım canım benımmmmm hayırlı ugrlu olsun ALLAH sağ salim kucagına almayo nasıp etsınnnnnnnn
bizede bol bol dua et hamılenın duası kabul olur derler

Canımm Burcucumm çok sağolll..:16::16: etmez miyim hiç.. dün banyoda o sonucu görünce, daha eşimi çağırmadan "Allahımmm biz hiç planlamadan bu bebeği verdin, sen konuştuğumuz arkadaşlarımı bekleyen sabreden arkadaşlarımı da böyle aniden sevindir '' diye içimden geçirdim yemin ediyorum..

Canımm Burcucumm çok sağolll..:16::16: etmez miyim hiç.. dün banyoda o sonucu görünce, daha eşimi çağırmadan "Allahımmm biz hiç planlamadan bu bebeği verdin, sen konuştuğumuz arkadaşlarımı bekleyen sabreden arkadaşlarımı da böyle aniden sevindir '' diye içimden geçirdim yemin ediyorum..

amin canımmmm benım ınan cok sevındımmmmm:54:

canım Allah dua edenlerden ve senden razı olsun:16: çok sağlıklı bir hamilelik geçir ve bebeğini mis gibi kucağına al inşallah:nazar::emir_bebek::49:

bu kez göğsüm yanıyo sanki senin de şişmeden mi sancımıştı

Canim buarada benim goguslerim once sadece agrimisti,Ozellikle uclari cok belirginlesmisti. Ama sonra bata yaklastikca sismeye basladi.. ben gogus agrisini ciddi bi belirti olarak goruyorum,yaaaani az daha sabir, 1ocaga ne kaldiki surda?

Back
X