Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
kızlar demın kapı caldı actım komsu bızım bı tanıdık benden bır hafta sonra evlenmıştı yanı altı aylık evlı kocası 26 yasında trafık kazasında hayatını kaybetmış karısıda 1 aylık hamıle :43::43::43::43::43:
cok uzuldum kızlar anlatamam Allah ne verırse versın ama hayırlısını versın cocugunu kucagına alamadan vefat ettı

ayyy cok uzuldummmmm canım yaaaa ALLAH sabır versın eşine:43:

çıkar ama hamile olduğumu sanmıyorum canım negatifi görünce bütün belirtilerim hafifledi nedense. psikolojikmiş yani demek ki

insan "acaba mı" diyo yine de haklsın cnm

sunbalcım negatif çıktı:(

cnm burda 30 tl ye yapıyorlar 2 saatte sonuç çıkıyor

Peracımmm umudunu kaybetme bellı mı olur belkıde melegın vardır?bide saplantı halıne getırmeyelım kıslarr bu bebıs ısını sonra psikoljımız bızı yanıltabılıyor.

bend edun herkese dua ettımmm

kızlar demın kapı caldı actım komsu bızım bı tanıdık benden bır hafta sonra evlenmıştı yanı altı aylık evlı kocası 26 yasında trafık kazasında hayatını kaybetmış karısıda 1 aylık hamıle :43::43::43::43::43:
cok uzuldum kızlar anlatamam Allah ne verırse versın ama hayırlısını versın cocugunu kucagına alamadan vefat ettı
rabbim herşeyin hayırlısını versin... çok üzüldüm yaaa allah sabır versinn..

kızlarrr benim adetten 1 hafta önce hep sancım olurdu dün akşam eşime dedim bak heralde bişi var hiç sancım yok sonra evre geldik öyle bir sancım olduki anlatamam sanki içimi allıp götürüyolar bu ay olmadıı heralde başka bi aya olcakk :43: :43: :43::43: :43: :43::43: :43: :43:

arkadaşlar bende 1 yıldan beri hamile kalamıyorum yumurta takibine başladım bu ay klomen kullanarak 4 tane yumurtam oluştu 2 sağ taa tarafta 2 sol tarafta sol taraftakiler çatlamıştı tekrar doktora gittiğimde duphaston gnyo ferro sanal vermişti adetlerim düzenlidir ne yapacağımı şaşırdım..:((

İnsallah tutmuştur canım
Bende bir iki ay sonra klomenle başlıcam tedaviye
Klomenle olmazsa aşılama, o da olmazsa tüp bebek düşünüyorum
Aşılama zor oldu mu canım?
Siz kaç aydır deniyorsunuz?

inş cnm.aşılamanın hiç bir zorluğu yok cnm normal muayeneden inan hiç bir farkı yok.ağrı sızı hiçbir şey olmadı bende.biz 3,5 yıllık evlıyız ve neredeyse hiç korunmadık.1,5yıldırda yumurtlama gunlerıne dıkkat ederek denıyorduk ama olmadı.ekimde de artık dr gıdelım dedık ve eşimin ve benım her testım yapıldı herşey normel çıktı(hsg de dahil).12 gün ganal f kullandım solda 2 yumurtam gelişti biri 17mm biri 12 mm,dr 12 mm lik işe yaramaz dedi.17 mm iyi dedi.24 aralık ta çatlatma iğnesi oldum 26 sındada aşılama oldum.bugün 2.günüm.hiçbir belirti ve farklı bir grlısme yok.bol bol dınlenıyorum ve allahıma dua edıyorum.bu tutmazsa 1 aşılama daha denıycez ve oda olmazsa tup bebek düşünüyoruz.yaşım 29 bakalım hayırlısı artık.

canım ne gibi işlemler uygulandı sana, aşamalarını ayrıntılı anlatabilir misin? zor bir işlem miydi? bir de ne zaman belli olacakmış?

soru bombardımanı gibi oldu kusura bakma canım ama merak ediyorum:)

inşallah tutmuştur, bebeğin göbüşündedir:49::16:

sağol cnm inş tutmuştur.soru bonbardımanı diye düşünme cnm birbirimize yardımcı olmak adına istedıgın kadar sorabılırsın.bu benim ilk aşılamamdı aşılamaya gelene kadar eşim ve benden bütün testleri yaptırdılar herşey normal çıktı.gelelım aşılama sürecine öncesinde 12 gün gonal f kullandım 75 ml günde.bende solda 2 yumurta gelişti ama biri işimize yarar dedi dr 17mm.24 aralık pazartesı günü saat 11:30da çatlatma iğnem vuruldu.çarşamba günü eşimle saat 08:30da randevu verdiler o saatte eşim sperm örneğini verdi 10:30 gibi sonuç çıktı ve biz yıkanmış spermlerı alıp dr muza götürdük.normal muayene masasına geçtim ve dr bi şırınga ya sprmleri cekti ve bana enjekte etti,hiç acı ağrı hissetmedım.dr 15dk sonra kalkabılırsın dedı ama ben 1saat 5 dk yattım.15 gün sonra test yaptır dedı.ben adet günüme kardar beklıycem.bakalım hayırlısı.merak ettıgın başka bişey varsa sorabılırsin.

sağol cnm inş tutmuştur.soru bonbardımanı diye düşünme cnm birbirimize yardımcı olmak adına istedıgın kadar sorabılırsın.bu benim ilk aşılamamdı aşılamaya gelene kadar eşim ve benden bütün testleri yaptırdılar herşey normal çıktı.gelelım aşılama sürecine öncesinde 12 gün gonal f kullandım 75 ml günde.bende solda 2 yumurta gelişti ama biri işimize yarar dedi dr 17mm.24 aralık pazartesı günü saat 11:30da çatlatma iğnem vuruldu.çarşamba günü eşimle saat 08:30da randevu verdiler o saatte eşim sperm örneğini verdi 10:30 gibi sonuç çıktı ve biz yıkanmış spermlerı alıp dr muza götürdük.normal muayene masasına geçtim ve dr bi şırınga ya sprmleri cekti ve bana enjekte etti,hiç acı ağrı hissetmedım.dr 15dk sonra kalkabılırsın dedı ama ben 1saat 5 dk yattım.15 gün sonra test yaptır dedı.ben adet günüme kardar beklıycem.bakalım hayırlısı.merak ettıgın başka bişey varsa sorabılırsin.
canım çok geçmiş olsun umarım emekleriniz boşa çıkmaz:16:ayrıntılı anlatımın için teşekkürler:) benim anlayamadığım aşılamadan sonra dr 15 gün sonra test demiş ya, adet başlangıcındaan itibaren kaçıncı gün oldu şırıngayla aşılama?

Son düzenleme:
Peracımmm umudunu kaybetme bellı mı olur belkıde melegın vardır?bide saplantı halıne getırmeyelım kıslarr bu bebıs ısını sonra psikoljımız bızı yanıltabılıyor.

bend edun herkese dua ettımmm

sağolasın canımmm:16: Allah hepimize nasip etsin.. haklsın ama söz geçmiyo bize belirti aramak, testler vs.. derken kafayı yiycezzzz:111:

Kızlar adetime 3 gün var ama bugün 3 damla kahverengi leke geldi.Adet mi olucam acaba??Off canım çok sıkkın yine mi hayalırıklığı acaba??

kızlarrr benim adetten 1 hafta önce hep sancım olurdu dün akşam eşime dedim bak heralde bişi var hiç sancım yok sonra evre geldik öyle bir sancım olduki anlatamam sanki içimi allıp götürüyolar bu ay olmadıı heralde başka bi aya olcakk :43: :43: :43::43: :43: :43::43: :43: :43:

uzulme canimmmm. hem bebis varken de adetle hemen hemen ayni belirtileri aliyosun. olmasa bile daha cok yeni deniyosun sen. saglikli bi anne babanin ilk denemede bebek sahibi olabilme olasiligi sadece yuzde 15 :) demisti doktorum bana. yani ortalama gebe kalma suresi 6 ayla bir sene arasinda degisebilr. bu cok normal. :10:

canım çok geçmiş olsun umarım emekleriniz boşa çıkmaz:16:ayrıntılı anlatımın için teşekkürler:) benim anlayamadığım aşılamadan sonra dr 15 gün sonra test demiş ya, adet başlangıcındaan itibaren kaçıncı gün oldu şırıngayla aşılama?

cnm ben aralığın 10 da adet oldum 12 sinde iğnelere başladım ve 26 da aşılamam oldu yani benim aşılamam adetim başlaığı 10 aralıktan hesaplayınca 17 gün sonra oldu.

uzulme canimmmm. hem bebis varken de adetle hemen hemen ayni belirtileri aliyosun. olmasa bile daha cok yeni deniyosun sen. saglikli bi anne babanin ilk denemede bebek sahibi olabilme olasiligi sadece yuzde 15 :) demisti doktorum bana. yani ortalama gebe kalma suresi 6 ayla bir sene arasinda degisebilr. bu cok normal. :10:
İnşallah canım hala gelen giden yok :50:

Back
X