Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
canım sağlık ocağı 2 gün sonra veriyomuş sonucu.. benim dr da çaşamba randevuya gittiğimde muayeneden önce kan verince kızıyo kadın biraz gıcık bu konuda,geçen aylarda saat 10 da randevum vardı kanı önden vereyim dedim fırçaaaa:53:değişik yaniii:53: ama iyi bi dr:51:

söylemezsin ki sen de daha önce kan verdiğini:33:

nerde yaşıosun cnm bilmiom ama mesela ben tıpa gidicem yarın sabahtan kan verip öğleden sonra sonucumu alıcam.
kesinlikle öğleden sonraya çıkıo sen de öle yapsan:26:
doktora gidince de ultrasondan baktırırsın keseyi görür bi ohhhh çekersin:1:

canım inşallah hamişimdir.. :49:en kısa zamanda da sizler hamiş olursunuz inşallah:)) yeni sezon adetin bitmeden başlasın hemen söyle de yazalım yeni bat tarihiniiiii:52:

Peracım beklenmeyen yeni adet tarihim 24 ocak.Senin testinin sonucunu merakla bekliyorum.Dualarım seninle,yeni yılda senin müjdeli haberini almayı bekliyor olucam canım.Sen hamişsin inşallah :49:

Kızlar şimdiden hepinizin yeni yılını kutlamak istedim.Yarın internete giremeyebilirim çünkü.Umarım yeni yıl bize dilediğimiz herşeyi getirsin.Hayırlısıyla bu yıl hepimiz hamiş olalım,hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alalım kızlar.Hepinizi çok seviyorum.İyi ki varsınız :1:Hepinize mutlu yıllar diliyorum.Hepinizi çooook öpüyorum.Bu yıl bu topicte hep:49: ve:emir_bebek:görelim.

kızlar aynı saatlerde dediğiniziçin gene ölçtüm ateşimi 36.7 çıktıı ve karnım çok ağrıoo demekki hamiş değilim :43:

Canim benim gunaydin
Dun girememistim yazini yeni gordum tatlim atesin gayet yuksek aslinda neden uzuluyorusun 36.5 derece ile hamile kalanlar var ve ben cok inaniyorum bu 2013 hepimize ugurlu gelicek ve hepimiz bebislerimize kavusucaz... Moral bozmak yok Olcmeye devam :)

Kizlar ya size moralimi cok bozan bir olay anlatmak istiyorum. Esime bile anlatamadim
"Oz babaannem, kayinvalidem ve benden sonra evlenmesine ragmen cocugu olan eltimin yaninda, anneme demiski: neden artik atlanta dogurmuyor, bir bebek dogursun. Daha ne bekliyor vs vs.."
Sagolsun kayinvalidem ve annem benim calistigimi yogun oldugumu filan anlatmislar ama babaannem.. :( :50: bu nasil akrabalik yaa

Atlantacim gunaydin
Canim bozma morelini... Makasti seni kirmak degildir ama artik yaslarindan dolayidirki ince dusenemiyorlar keske dusunebilseler...
Bak gor bu 2013 hepimze bebeklerimizi getircek ben bu sabah hepmiz icin dualar ettim insallah rabbim kucaklarimizi doldurcak... Uzulmek yok :)

batım 6 ocak ama demin test yaptım sonuç maalesef negatif :( belkı bır umut dedım bellı olmuştur dıye dusundum ama yok bellı olmamış
su gunler bır gecse su çift çizgiyi bir görsem ben değilde kocam cok uzuluyor 6 aydır ayın 6sında sonuc negatıf desem hemen gozlerı doluyor kıpkırmızı oluyor kocama çok üzülüyorum onun için istiyorum zaten :18::18:

Canim gunaydin
Tatlim uzulme daha cok var erkenden yapmissin belki gec dollenmistir simdiden uzme kendini benimde 5 ocak dayanmasi cok zor benimde elim hergun teste gidiyor ama yapmiyorum negatif gormek istemiyorum bende :( ama insallah bu yeni yil hepmize bebeklerimizi getircek allahim dualarimizi kabul edecek uzulme olurmu :)

Herkese gunaydinnn :)

2012 yili acilarimizla, sevinclerimizle geride kaldi... Bu yilin son gunlerinde guzel haberler alan arkadasalari cani gonulden kutluyorum... Peracimm seninde bugun sevinc cigliklarini duyar gibiyim o guzel haberini dort gozle bekliyorummm...

2013 yili hepimize daha fazla umut, daha fazla sevinc, daha fazla mutluluk getirmesini dilerim. yasaminizda guzel yillar, mutlu yarinlar, gercek dostluklar hep sizinle olsun... Bu yeni yil size ve tum sevdiklerinize saglik, mutluluk, nese :) boca para, huzur, sevgi ve tabiki deee saglikli ve hayirli bebislerimizi getirmesini diliyorummm...

HERKESEE MUTLU YILLARRR :)))

herkese günaydın

yeni yılın hepimize sağlık. mutluluk.kazanç ve bebiş getirmesi dileğiyle
hepinizin yeni yılını kutluyorum ve kocaman öpüyorum

Canim gunaydin
Tatlim uzulme daha cok var erkenden yapmissin belki gec dollenmistir simdiden uzme kendini benimde 5 ocak dayanmasi cok zor benimde elim hergun teste gidiyor ama yapmiyorum negatif gormek istemiyorum bende :( ama insallah bu yeni yil hepmize bebeklerimizi getircek allahim dualarimizi kabul edecek uzulme olurmu :)

Günaydın kızlaaar

canım benım cok sağol evet erken umıdımı kesmeyeyım bır daha 7 ocakta yapıcam sabretcem artık

günaydıııııınnnnn kızlarrrr

biliosunuzki benim bat 3 ocak ve benbim karnım çok ağrıoduu bende eşime dedimki test alalım o almamak için elinden geleni yaptıı ( korktuu koçişşşş) ama aldırdım 2 tanee veeeee bi baktııımmm 2 çizgiiiiiiiiiiiiiiii sonra devlet hastanesine gittik yanımada evdeki testleri aldım :1: ordaaa acilde kan değil idrar testi yapıoruz dediler ii pekii zaten hamileyim dedimm sonra eşim bak negatif çıkarsa ağlamak yok dedii yok yaa zatenn hamileyim dedimm :1: vee sonuç bi çıktı negatif siz bilmiosunuz ben hamileyim dedimm bakın bunlardaa evdeki testlerim dedimm :1: ordaki çalışann kadın bana dediki sen git şu hastaneyee orda kan testi yaptırr acildekiler düzgün yapamıoo dedi neyse ben dururmuyum gittik gene o hastaneyee dedik kan vercezzz gebelik testi içinn neyse verdimm kanıı bak dedim kadınaa bunlar benim sonuçlarımm evde yaptıklarımm tamamm dur bakalım 1. buçuk saat sonra gel al dedii neyse 1 buçuk saat geçti ama nedensee bendee bi ümitsizlikk gittik hastaneye sonuçları almayaa kadın bilgisayara bakıoo biz sokmuşuzz kafamızıı camdann kadın nasıı gülüoo :1: çıkarttı sonucuu bide sölemioo bizle dalga geçioo yılbaşı bebeğinizz hayırlı olsun dedii eşim sadece gerçektenmiii diyebildiii :1: sonuç 192.53 çıktıı veeee HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :49:

biliosunuzki benim bat 3 ocak ve benbim karnım çok ağrıoduu bende eşime dedimki test alalım o almamak için elinden geleni yaptıı ( korktuu koçişşşş) ama aldırdım 2 tanee veeeee bi baktııımmm 2 çizgiiiiiiiiiiiiiiii sonra devlet hastanesine gittik yanımada evdeki testleri aldım :1: ordaaa acilde kan değil idrar testi yapıoruz dediler ii pekii zaten hamileyim dedimm sonra eşim bak negatif çıkarsa ağlamak yok dedii yok yaa zatenn hamileyim dedimm :1: vee sonuç bi çıktı negatif siz bilmiosunuz ben hamileyim dedimm bakın bunlardaa evdeki testlerim dedimm :1: ordaki çalışann kadın bana dediki sen git şu hastaneyee orda kan testi yaptırr acildekiler düzgün yapamıoo dedi neyse ben dururmuyum gittik gene o hastaneyee dedik kan vercezzz gebelik testi içinn neyse verdimm kanıı bak dedim kadınaa bunlar benim sonuçlarımm evde yaptıklarımm tamamm dur bakalım 1. buçuk saat sonra gel al dedii neyse 1 buçuk saat geçti ama nedensee bendee bi ümitsizlikk gittik hastaneye sonuçları almayaa kadın bilgisayara bakıoo biz sokmuşuzz kafamızıı camdann kadın nasıı gülüoo :1: çıkarttı sonucuu bide sölemioo bizle dalga geçioo yılbaşı bebeğinizz hayırlı olsun dedii eşim sadece gerçektenmiii diyebildiii :1: sonuç 192.53 çıktıı veeee HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :49:

canım bak gördünmü düne kadar ümitsizdin allahım inşallah sağlıkla kucağına
aldığın günleride göstersin sana

canımmmm çok tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canlarrrrr günaydın hepinize... herkese mutlu yıllarrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
yaptığım labo.... marka testlerin sonuncusunu sabah yaptım yine çıktı pembe çizgi... ve evimin karşısındaki eczaneye gittim az önce başka marka aldım( aylardır bu markadan alıp yapıyordum bembeyaz çıkıyordu) o da pozitif...:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: kızlar galiba gerçekten hamileyimmmmm:))))))))))) ama dr.a çarşamba gidicem:27:

Back
X