Canim rabbim hepimize kolaylik versin insallahh hakikaten cok zor birseylere sahip olmak bu devirde hele yanliz tek basina birseyler yapabilmek cok daha zor cok iyi biliyorum... Cunku benim esimde hicbirsekilde bir destegi kabul etmiyor ailesinin durmumu cok iyi ama kesinlikle bir igne bile kabul etmiyor... Evlenirkende herseyi biz ikimiz yaptik yani ben gelirken ceyizimi getirdim digere butun esyalari ve ev masraflarini a dan z ye herseyi kendisi yapti ve halada oyle bende calismiyorum butun parayida o biriktiriyor rabbim canim kocama guc kuvvet versin insallah isleri dahada iyi olsun yolu hep acik olsun insallah rabbim eslerimizi basimizdan eksik etmesin canim

İyi huylu olmasi cok iyi canim rabbim oyle buyukki bir bakarsin kendiliginden yok olmus hersey duzelmi canim

Mucizelerle dolu hayat rabbim yeterki ol desin insallah tez zamanda hersey gonlunuzce olur canim

Bu ay gelsin bizim bebislerimizz onlar gelince berekette gelir bollukta gelir cok inaniyorumm ben rabbim rizkimizi arttirir hayirlisiya saglikla mutlulukla gelsinlerr insallahhh