Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
hayırdır canım neden ruhun müsade etmedi bunalmıssın sen belli üzme tatlım kendini :)
ben de ne yapayım psikopat gibi gün sayıyorum 15 subat bat zaman geçmiyooooo :))

canım cumartesı eve gec donduk yorgun hıssetım kendımı pazarda bole bı bunalım geldı ruhum sıkıldı patlıycak gıbı oldum

az kalmıs canım hade hayırlısı kocene 14 subat hedıyesı olur ınşallah

Hmm anladim:-) ya normalde ilac kullandigim icin birakir birakmaz 3gun icinde okuyordum ama ilac kullanmadan once hic duzenli degildi

kızlarrrrrr mide ağrısı şiketi ile gastroentrolojide randevum vardı bugün iş gereği doktorlar tanıdık ek bi de beta hcg ye baktırdım veeeeeeeeeeee 88,65 hamileyimmmmm hemen eve geldim gebelik testı de yaptım çift cizgiyi gördümmmm ve bat 15 subat şimdiden belli oldu hem kanda hem idrarda hem coooooooooooooooook mutlu hem korkuyorum ilk gebeliğim düşük olduğu için bu kez 3 ay gecene kadar kımseye bı sey demeyeceğimmmm sizlerle paylaşmak istedimmmmmmmmm :) Allah'ım isteyen herkese nasip etsinnnn yarabbim :)

kızlaaarr dün testlerimi eklemiştim buraya.. bugün kan testi ile 69 değeri aldım ve hamileyiimm :) darısı herkese inşallahh

kızlarrrrrr mide ağrısı şiketi ile gastroentrolojide randevum vardı bugün iş gereği doktorlar tanıdık ek bi de beta hcg ye baktırdım veeeeeeeeeeee 88,65 hamileyimmmmm hemen eve geldim gebelik testı de yaptım çift cizgiyi gördümmmm ve bat 15 subat şimdiden belli oldu hem kanda hem idrarda hem coooooooooooooooook mutlu hem korkuyorum ilk gebeliğim düşük olduğu için bu kez 3 ay gecene kadar kımseye bı sey demeyeceğimmmm sizlerle paylaşmak istedimmmmmmmmm :) Allah'ım isteyen herkese nasip etsinnnn yarabbim :)

kızlar ikinizi de tebrik ediyorum,sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız inşallah:nazar::nazar::49::49::46::46:

Canim rabbim hepimize kolaylik versin insallahh hakikaten cok zor birseylere sahip olmak bu devirde hele yanliz tek basina birseyler yapabilmek cok daha zor cok iyi biliyorum... Cunku benim esimde hicbirsekilde bir destegi kabul etmiyor ailesinin durmumu cok iyi ama kesinlikle bir igne bile kabul etmiyor... Evlenirkende herseyi biz ikimiz yaptik yani ben gelirken ceyizimi getirdim digere butun esyalari ve ev masraflarini a dan z ye herseyi kendisi yapti ve halada oyle bende calismiyorum butun parayida o biriktiriyor rabbim canim kocama guc kuvvet versin insallah isleri dahada iyi olsun yolu hep acik olsun insallah rabbim eslerimizi basimizdan eksik etmesin canim :16:
İyi huylu olmasi cok iyi canim rabbim oyle buyukki bir bakarsin kendiliginden yok olmus hersey duzelmi canim:16:
Mucizelerle dolu hayat rabbim yeterki ol desin insallah tez zamanda hersey gonlunuzce olur canim:16:
Bu ay gelsin bizim bebislerimizz onlar gelince berekette gelir bollukta gelir cok inaniyorumm ben rabbim rizkimizi arttirir hayirlisiya saglikla mutlulukla gelsinlerr insallahhh :16::16::16:

Amin canım.kesinlikle çok zor ömür geçiyor bişeyler biriktircez diye...
Allah yardımcınız olsun canım.gerçekten de zor yani tek kişinin ev geçindirmesi.(evin barkın yoksa tabi).Eminim imkanın olsa sende bişeyler katmak isterdin ama tabi oralarda pek mümkün değildir.
hipofizdeki tümörler genelde iyi huylu oluyorlAR zaten.korkulacak bişey yok büyümediği sürece.benim korktuğum ne tümör ne prolaktin sorunu.sadece pko.onada inşaaalh doğru düzgün bir tedavi uygularlarsa umudum olucak.amann Rabbimin elinden ne gelmezki :)
bu ay gelsin artık senin ki :) inşaallah çalışmaların olumlu sonuç verir canım.
Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün.Bizi ondan başkasına Muhtaç etmesin...

çok çoookk Tebrik ediyorum ikinizide.
çok sevindim ya.Darısı tüm isteyenlerin başına.
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınızada almayı nasip etsin inş.
ve ne yapıyoruzz burdaki herkesede dua etmeyi unutmuyoruz :16:

Amin canım.kesinlikle çok zor ömür geçiyor bişeyler biriktircez diye...
Allah yardımcınız olsun canım.gerçekten de zor yani tek kişinin ev geçindirmesi.(evin barkın yoksa tabi).Eminim imkanın olsa sende bişeyler katmak isterdin ama tabi oralarda pek mümkün değildir.
hipofizdeki tümörler genelde iyi huylu oluyorlAR zaten.korkulacak bişey yok büyümediği sürece.benim korktuğum ne tümör ne prolaktin sorunu.sadece pko.onada inşaaalh doğru düzgün bir tedavi uygularlarsa umudum olucak.amann Rabbimin elinden ne gelmezki :)
bu ay gelsin artık senin ki :) inşaallah çalışmaların olumlu sonuç verir canım.
Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün.Bizi ondan başkasına Muhtaç etmesin...

çok doğru diyorsun canımm
rabbim var herşeyy varrr :16:
hamdolsunnn
neler verdi bizlere ne sıkıntılardan kurtardı bizi
derdi veren rabbim dermanınıda verecek bizlere sadece zamanı var
sabredicez hayırlısıyla gelicek canımm
rabbim hepimizin gönlüne göre versin canım
dediğin gibi bizi ondan başkasına muhtaç etmesin :16:
aminnn :16:

yeni hamile olan arkadaşlar var sanırım
canı gönülden kutlarım arkadaşlar :16:
rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh :16: