Yenibosna Nisa Hastahanesi 2012

ocwmays

Minnişim Prensesim...
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
6.111
34
158
36
İstanbul
Eşim bir yandan ben bir yandan uzun uzun hastahane ve doktor araştırmasına girdik. 23. haftayı doldurduk bugün, ama inanın en az 5-6 dr değiştirdik
en sonunda Nisa Hastahanesinde Alev hn a karar verdik

Dr dan yana endişem yok begendim, ısındım
ama hastahane hakkında yorumlara ihtiyacım var
öncelikle orada doğum yapmış olanlar görüşlerini paylaşabilir mi?
genelde hep iyi yorumlar okudum ama ben çok hassas bir insanım
doğum sırasında personel nasıl davranıyor, ebeler hemşireler asık suratlı mı?
bir de doğuma eşler kabul ediliyor mu?

paylaşımlar için teşekkürler...

canım ya senin bebeğinmi olacak çok sevindim hayırlısı olsun aynı dönemlerde evlenmiştik seninle:)) bak bir tuhaf oldum evlilik hazırlığı falan derken sen şimdi bebek sevincindesin zaman ne çabuk geçiyor tekrar hayırlısı olsun...

bu arada nisa hastanesini ben duymuştum hatta arkadaşımda doğumunu orda yaptı ziyarete gitmiştik ordan biliyorum çok memnundu güler yüzlüler hastanede gayet temiz rahat ol tam hatırlıyamıycam ama kısa boylu esmer bir doktordu onun doktoru.

teşekkür ederim mavicem, Allah sana da hayırlıısyla nasip etsin en güzel zamanda :))

bebeğiniz hayırlı olsun ben kızımı orada doğurdum ayrıca iki defa ben bir defa da oğlum nisa hastahanesinde ameliyat oldu hastane için diyecek sözüm yok güzel bir hastane konforu güzel ilgi güzel ben memnun kaldım halada arada giderim bana uzak olmasına rağmen önemli olan doktorun doktorunuz kim eğer benii ilk ameliyat eden doktorsa değiştirin derim hayatımı mahvetti ama diğer kadın doğumcular için aynı şeyi söyleyemem benim dr.um zaten bir kaç vukuatı varmış ben ameliyat olduktan sonra öğrendim seni de korkutmak istemem ama uyarayım dedim:)

Back
X