Allah bagislasin canim darisi bizim basimiza benimde doktorum fatma ersan ama doguma gelmemesi uzdu beni sonucda 9 ay boyunca ona gidiyorsun dogumda baska bi doktor kismet tabikide senin cinsiyetini kacinci haftada anlamisti fatma ersan canim
anladim canim benim bende fatma ersani herkes cok tavsiye etti diye onu tercih ettim dogumhaneye kimseyi almiyorlar dimi bide senin ilk dogumunmuydu alttan cok dikisn varmi ya ben ondan cok korkuyorum
ay insallah ya birde o suni sanci off off ebeler iyi mi ya karnina cok bastiriyolarmis sen ilk dogumunuda mi nisa hastanesinde yaptin
anladim hatirlisi artik ya kusura bakmayin sizide sorularimla yorduysam eger son bi sorum daha olucak :) bu tarama testlerini yaptirdiniz mi siz ikiliyi falan
peki bu 4 lu ultrosan doktorun odasindaki dimi birde ne kadara yaptirmistiniz 4 luyu
fatma nurgül hanım izne ayrılmış iki ay :18:
hastalarınıda fatma ersan a yönlendirmiş ama ben onun hakkında pek iyi şeyler duymamıştım.
o yüzden asiye hanımdan randevu aldım.
6. ayda böyle bir değişiklik yaşamak canımı sıktı ne yalan söyleyeyim.
ama yapacak birşey yok.
fatma ersan hastasıydım nasıl şeyler duymuştunuz acaba merak ettim
ben kendisinden memnundum
gerçi doğumuma yetişemediği için gelemedi asiye hnm nöbetçiydi o girdi o da çok iyi bir doktor ben ondanda memnun kaldım
benim de doktorum fatma nurgül hanımdı 27. haftamdayım ama maalesef izine ayrılmış şimdi hangi doktora gideyim karar veremiyorum asiye hanımdan memnun olduğunu yazmış bi çok arkadaş ama randevu sayfasında adı çıkmıyo sizce hangi doktoru seçmeliyim tavsiyesi olanlar cvp verirse sevinirim
Asiye hanım yoğun bir hafta önceden randevu almak gerekiyor.
Bende öyle yaptım.
Famanurgül hanıma da çok kızgınım açıkcası 3 ay izin olur mu ya..
Hadi insan bilgilendirir haber verir bizde ona göre kendimize yol çizerdik.
ben nurgül hanımı bu ayın başında aradım bi tahlilim vardı onunla ilgili bişiy sordum cevap verdi ertesi gün gelir gösteririm dedim tamam dedi bir de halbu ki izne ayrılmış bile benim aradığımda ama bana bu durumdan hiç bahsetmedi bile insan demez mi ben yokum diye tamam insanlık hali belki çok önemli bi durumu var ama böye bir durumda sekreterinin herkesi arayıp haber vermesi gerek bence şu anda ilaçlarım bitmiş durumda coraspin içiyordum iki gündür burnum kanıyo napıcamı bilmiyorum ilacı kesiyim mi bilmiyorum ben de çok kızgınım sırf doğumhanesini ebelerini övdükleri için gidiyorum bu hastaneye
Ayıp etmiş. Ben zaten mantık olarka bir doktor nasıl 3 ay izin alır çözemedim.
Başka birşey var gibi geliyor işin içinde ama anlamadım.
Randevu almak üzereyken öğrendim olmadığını demek ki başıma birşey gelse arasam sorsam ortada kalacağım.
Nisa'dan memnun değilim ne yalan söyleyeyim ama nereye gideceğime karar veremiyorum alıştım biraz da.
Bir de dediğiniz gibi doğum konusunda çok başarılı deneyimli olduklarını iddia ediyor herkes.
Devlet hastanesi gibi bir hastane kalabalık kaos sinir son gidişimde kavga ettim o sekreter kızlarla..
Sinir olup dönüyorum her randevu da
ben de memnun değilim ama dediğin şartlar benim için de geçerli alıştım evime yakın doğumhaneyi övüyolar falan gidiyoruz bakalım
benim eşimin iş arkadaşı önerdi çok iyi ebeler dedi kadının maddi durumu çok iyi üstelik istese en güzel hastanede doğum yapabilir ama nisa yı tercih etmiş
dün biz derya kanza gül e gittik ilk intibası nurgül hanıma kıyasla çok daha iyiydi şimdi tek tek saysam uzun olur çıkarken eşim dedi ki siz de kaçıp gitmezsiniz dimi bizim bebek doğana kadar burdamısınız o da benim artık doğum gibi bi durumum yok dedi yaniii bizde burdan şunu çıkardık nurgül hanım hamile kimseye demedi hastane bizi kandırdı karnı büyümeden gitti biz de ortada kaldık eğer hastane değiştirmeyeceksen derya hanımı bir dene istersen
bir de aynı hastaneye devam etmekte fayda görüyorum ben çünkü bütün eski bilgilerin orda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?