Yenibosna Nisa Hastanesi

derya hanımın hakkında bikaç yorum okudum eniyihekim sitesinden kk dan falan genelde iyi şeyler yazıyodu aslında bende asiye hanımı gözüme kestirmiştim çok övüyolar diye ama çok yoğun olduğunu duyunca vazgeçtim çünkü beklemek en nefret ettiğim şeydir çok ilgi gösterbileceğini düşünmedim ama seni aramış olması güzl birşey derya hanım kendi cebini vermedi mesela bana dahili numarayı ara onlar bana ulaşır dedi ben de ısrarcı olmadım bi tek kafama o takıldı onun dışında memnun kaldım sen bilirsin dediğin gibi doğum işi şans artık iyi bir ebe olsun yeter bence artık hangisi denk gelirse
artık fazla takmamaya çalışıyorum kalan zamanı sağlıkla geçiriyim hayırlısı ile doğum yapayım yeter verdiğimiz paraya daha iyi hizmet verecek biyer olduğunu sanmıyorum istanbuldabu arada senin bebiş ne kadarlık doğumun ne zamana denk geliyor haziran annelerinde görmüştüm sanki seni

derya hanımın hakkında bikaç yorum okudum eniyihekim sitesinden kk dan falan genelde iyi şeyler yazıyodu aslında bende asiye hanımı gözüme kestirmiştim çok övüyolar diye ama çok yoğun olduğunu duyunca vazgeçtim çünkü beklemek en nefret ettiğim şeydir çok ilgi gösterbileceğini düşünmedim ama seni aramış olması güzl birşey derya hanım kendi cebini vermedi mesela bana dahili numarayı ara onlar bana ulaşır dedi ben de ısrarcı olmadım bi tek kafama o takıldı onun dışında memnun kaldım sen bilirsin dediğin gibi doğum işi şans artık iyi bir ebe olsun yeter bence hangisi denk gelirse
fazla takmamaya çalışıyorum kalan zamanı sağlıkla geçiriyim hayırlısı ile doğum yapayım yeter verdiğimiz paraya daha iyi hizmet verecek biyer olduğunu sanmıyorum istanbuldabu arada senin bebiş ne kadarlık doğumun ne zamana denk geliyor haziran annelerinde görmüştüm sanki seni

merhabalar yaptınız mı doğum nisa da odaları nasıl ilgililer mi?

Bende teslimiyetçi bir ruh halindeyim .Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Yani ne yaparsak yapalım sonuç değişmeyecek.
Stres beni ve bebeği kötü etkileyecekmiş gibi geliyor o yüzden koyverdim.
Ama doktorun gidişi biraz gerdi tabii beni.

fiyatlar hakkında bilgin var mı peki hiç sormadım ben.
Normal istiyorsun değil mi?
ben öyle istiyorum ama o da tabii o anda ki duruma bağlı.

Evet bende sizin gibi haziran annesi olacağım inşallah
25 haziran tahmini doğum tarihim sizin ki benden önce olacak galiba.
İnşallah herşey yolunda gider

merhabalar ben su anda nisa hastanesine gidiyorum doktorum muhabbet hanım bayagı ilgileniyor ve sakin bi insan insanı da sakinleştiriyor

ancak gecen gun acile gittik beni bi odaya aldılar oda asırı derecede küçüktü ve bende şimdiye kadar hiç sormadım odaları

dogum odalarından biri mi diye sordum evet dediler büyük oda da var ama bu da gelebilir dediler

dogum yapan var mı orda nasıldı odaları

21 gün önce doğum yaptım nisada odam gayet büyük ve ferahtı bir kaç o dayı daha görme şansım oldu daha önce onlar da genişti
ve büyüktü belki boş o da kalmadığı zamanmı kullanıyorlar acab aaklıma o geldi ama

inşallah canım fiyatları sormadık müsait bi zamanda bu işle kim ilgileniyosa bulup konuşacağım fiyatlar nedir anestezi uzmanı 7/24 var mı bebeğe ve anneye ne gibi ihtiyaçları veriliyo biz ne götürelim odaları nasıl fotoğrafçı alıyolarmı hatta mümkünse ebeler hakkında bilgi almak istiyorum bilgi edindiğim zaman sana da haber veririm
ben de normal doğum istiyorum doktora da soracağım epidural normal yapıyolar mı diye inşallah hayırlısı olur
senden önce doğuracağım için tecrübeleri aktarırım artık

merhaba gardenia normal doğum mu yaptın sezeryan mı doğuma doktorun geldi mi kimdi doktorun ebeler hemşireler iyimiydi biraz ayrıntı verebilirsen çok sevinirim

merhaba gardenia normal doğum mu yaptın sezeryan mı doğuma doktorun geldi mi kimdi doktorun ebeler hemşireler iyimiydi biraz ayrıntı verebilirsen çok sevinirim[/QUOTE]

Tabiki veririm canımm

normal doğum yaptım ben doktorum Fatma ERSAN ben ilk gün kendisine doğuma geliceksiniz değilmi dediğimde tabi eğer şehir dışında olmazsam gelicem sen beni istersen dedi ama kısmet olmadı tabi şöyle ben gündüz 5 gibi kasılmalarım başladı akşam 8 kadar kaldım evde çünkü anlamadım doğum kasılması olduğunu doktorumu aradım bana istersen bir geç hastaneye nöbetçi doktor baksın zaten doğum başlarsa beni arayıp haber verirler dedi tmm dedim ben 9 gibi çıktık evden yene ara ara kasılmalar ama biz güle oynaya gidiyoruz gittiğimde 8 cm olmuş açılmam şaka gibii dediler hemen doğumhaneye bana sordular doktorun kim istiyormusun ama yetişemeyebilir dediler öylede oldu nöbetçi doktor ASİYE hnm deyince ben sevindim onunda çok iyi olduğunu okumuştum kendi doktorum yetişemiceni söylemiş haklıda çıktı doğuma çıktım 15 .20 dakika sonra doğum oldu o an zaten çok ta düşünemiyo insan doktoru falan şansıma genç bir ebe vardı sağolsun sancı o dasında çok ilgili güleryüzlü sonrasında ad hep güleryüzlüydü esas ebe yaşlı bir ebe o daha ağarbaşlı ama işinin ehli hadi kızım bebeğine yardım et devamlı motive etti hemşirelerde gayet ilgiliydi kısacası ben çok mennun kaldım hemn çok kolay ve güzel bir doğum oldu herkese denk gelirmi bu ebeler bilmiyorum inş sizede benimkiler gibi güleryüzlü olanlar gelir allah yardımcınız olsunn

Doğum ücretleri ile ilgili bilgisi olan var mı? gerçi ben haftaya kontrole gidip doğum iznine çıkacağım orda sormayı düşünüyorum ama henüz doğum hakkında konuşmadık doktorumla :18:

Doğum ücretleri ile ilgili bilgisi olan var mı? gerçi ben haftaya kontrole gidip doğum iznine çıkacağım orda sormayı düşünüyorum ama henüz doğum hakkında konuşmadık doktorumla :18:

normal doğum yaptım dedikleri gibi 625 tl ödeyip çıktık haastaneden sezeryanda 1.275 tl ydi ondan çok emin değilim ama

normal doğum yaptım dedikleri gibi 625 tl ödeyip çıktık haastaneden sezeryanda 1.275 tl ydi ondan çok emin değilim ama

çok soruyorum kusura bakmayın ama fotoğrafçı falan var mı hastanenin yada oda süslemeye falan izin veriyorlar mı acaba

çok soruyorum kusura bakmayın ama fotoğrafçı falan var mı hastanenin yada oda süslemeye falan izin veriyorlar mı acaba

estafirullah ne demek

muayene sırası beklerken tanıtım için albüm var NST odası nın hemen önünde hastanenin fotoğrafçısı var ben onu anladım
oda süslemeye izin var eşime sormuşlar ordan biliyorum siz süsleme yapmazsanız kapıya kendileri asıyorla mavi yada pembe

Son düzenleme:

fotograf için 200 tl ile 1000 tl arası değişiyor ben istemedm cok geldi o yüzden kendimiz çekip fotografcıda album yaptırcaz

süsleme olayı sordum kapı susu varmıs ama istersenız kendinizde süsleyebiliyomussunuz

cok tesekkürler ben en iyisis büyük odalara gididnce bakıyım

Selam kizlar ben 6 ay once nisa hastanesinde oglumu kucagima aldim oncesinde cok doktor ve hastane aradim ve buraya memnuniyetlerimi yazmak icin girdim belki aklinda soru isareti olan arkadaslara yardimci olur diye.cunku zor bir surev biliyorum insan kendinden cok evladini emanet edecegi icin hasass oluyor.ben dr murvet hakyemezde dogum yaptim oglumun durus pozisyonu kilosu ve 2hafta gunum gecip hicbir dogum belirtim olmadigi icin zorunlu sezeryan oldum aslinda murvet hanim normal dogum taraftaridir. Sezeryan ekibi bile hepsi bayan ve siz uyumadan kesinlilkle sizi tamamemn soymuyorlar ben kapali oldugum icin amilyathaneye kadar basortumle goturduler boyle seylere cok dikkat ediyolar amilayt sonrasida ilgililer bebek hemsireleri ve sizin hemsireleriniz cok guler yuzlu ve yine ayni sekilde ilk yuruste size cok yardimci oluyorlar ve her turlu cekincenize cok anlayislilar.ayrica o hastanedeki butun bayan doktorlar hakkinda iltifatlar duydum hastane cok luks degil ama temiz ve duzenli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydınlar,
Nisa hast. Dr.Derya hanıma giden veya doğum yapanınız var mı. Hamileliğimin 6.haftasındayım ve hala doktor bulamadım. Yorumlarınızı bekliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba ilk doğumumu 2011 ekim ayında nisa hastanesinde asiye hanımda yaptım suanda yine hamileyim fakat dr huyumu değişmiş anlayamadım kesem ufak olduğu için detaylı bir açıklama yapmadan 2 haftadır bugun gıt haftaya gel dedi oysaki ben drmu çok beğeniyordum sanırım umudu yokki fazla açıklama yapmadan git gel yaptırıyor bana mürüvet hanım dışında onereceginiz bir dr varmıdır mürüvet hanım çok fazla yoğun o kadar bekleyemem oğlum var çünkü pazartesi gitmem lazım lütfen yardımcı olun bayanlar :26:

kuzenim de bu hastanede doğum yaptı ve çok memnun kaldı. kendim tecrube etmedim ama genel olarak fikir edinmek isteyenler için iyi bir hastane gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…