Hamileyse çok şaşırırım çünkü hiç göstermiyordu tipi,bence hastaneden de gizledi durumu.
3 ay izin de mantıklı oluyor bu durumda çünkü yoğun çalışıyorlar çalışmamak istememiş olabilir bu süreçte.
İki kızı vardı galiba belki 3. istemiş olabilir :)
derya hanımı tesadüfi seçtiniz değil mi? özel bir sebebi yok ben adını hiç duymamıştım .
Siz söyleyince baktım bilgilerine vs sempatik biri gibi.
Ben cumartesi Asiye hanımda kontrol yaptırdım iyi ama yoğun yeterince alaka kuramıyor sanki yoğunluktan.
Ama ilgili akşam aradı sonuçların çıkmış söyle yapalım vs diye bilgilendirdi.
Bilmiyorum bir ay sonra tekrar randevum acaba değiştirsem mi doktoru.
Çünkü asiye hn hep yoğun olacak.
nisa da sezeryen değilse doğum işi piyango gibi zaten o gün kim nöbetçiyse o doğurtuyor.
Kafam karışık.
Hamileyse çok şaşırırım çünkü hiç göstermiyordu tipi,bence hastaneden de gizledi durumu.
3 ay izin de mantıklı oluyor bu durumda çünkü yoğun çalışıyorlar çalışmamak istememiş olabilir bu süreçte.
İki kızı vardı galiba belki 3. istemiş olabilir :)
derya hanımı tesadüfi seçtiniz değil mi? özel bir sebebi yok ben adını hiç duymamıştım .
Siz söyleyince baktım bilgilerine vs sempatik biri gibi.
Ben cumartesi Asiye hanımda kontrol yaptırdım iyi ama yoğun yeterince alaka kuramıyor sanki yoğunluktan.
Ama ilgili akşam aradı sonuçların çıkmış söyle yapalım vs diye bilgilendirdi.
Bilmiyorum bir ay sonra tekrar randevum acaba değiştirsem mi doktoru.
Çünkü asiye hn hep yoğun olacak.
nisa da sezeryen değilse doğum işi piyango gibi zaten o gün kim nöbetçiyse o doğurtuyor.
Kafam karışık.
Merhabalarrrrrr.
Ben de 31 Haftalık hamileyim Yenibosna Nisa hastanesine Muhabbet Hanım'a gidiyorum. Doktorumdan çok memnunum. Doğum kousunda nasıl Nisa Hastanesi? Kısmetse doğumumu da orda düşünüyorum. Ve fiyatlar nasıl, bilgisi olan var mı? :26:
derya hanımın hakkında bikaç yorum okudum eniyihekim sitesinden kk dan falan genelde iyi şeyler yazıyodu aslında bende asiye hanımı gözüme kestirmiştim çok övüyolar diye ama çok yoğun olduğunu duyunca vazgeçtim çünkü beklemek en nefret ettiğim şeydir çok ilgi gösterbileceğini düşünmedim ama seni aramış olması güzl birşey derya hanım kendi cebini vermedi mesela bana dahili numarayı ara onlar bana ulaşır dedi ben de ısrarcı olmadım bi tek kafama o takıldı onun dışında memnun kaldım sen bilirsin dediğin gibi doğum işi şans artık iyi bir ebe olsun yeter bence hangisi denk gelirse
fazla takmamaya çalışıyorum kalan zamanı sağlıkla geçiriyim hayırlısı ile doğum yapayım yeter verdiğimiz paraya daha iyi hizmet verecek biyer olduğunu sanmıyorum istanbuldabu arada senin bebiş ne kadarlık doğumun ne zamana denk geliyor haziran annelerinde görmüştüm sanki seni
merhabalar ben su anda nisa hastanesine gidiyorum doktorum muhabbet hanım bayagı ilgileniyor ve sakin bi insan insanı da sakinleştiriyor
ancak gecen gun acile gittik beni bi odaya aldılar oda asırı derecede küçüktü ve bende şimdiye kadar hiç sormadım odaları
dogum odalarından biri mi diye sordum evet dediler büyük oda da var ama bu da gelebilir dediler
dogum yapan var mı orda nasıldı odaları
Bende teslimiyetçi bir ruh halindeyim .Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Yani ne yaparsak yapalım sonuç değişmeyecek.
Stres beni ve bebeği kötü etkileyecekmiş gibi geliyor o yüzden koyverdim.
Ama doktorun gidişi biraz gerdi tabii beni.
fiyatlar hakkında bilgin var mı peki hiç sormadım ben.
Normal istiyorsun değil mi?
ben öyle istiyorum ama o da tabii o anda ki duruma bağlı.
Evet bende sizin gibi haziran annesi olacağım inşallah
25 haziran tahmini doğum tarihim sizin ki benden önce olacak galiba.
İnşallah herşey yolunda gider
merhaba gardenia normal doğum mu yaptın sezeryan mı doğuma doktorun geldi mi kimdi doktorun ebeler hemşireler iyimiydi biraz ayrıntı verebilirsen çok sevinirim21 gün önce doğum yaptım nisada odam gayet büyük ve ferahtı bir kaç o dayı daha görme şansım oldu daha önce onlar da genişti
ve büyüktü belki boş o da kalmadığı zamanmı kullanıyorlar acab aaklıma o geldi ama
Doğum ücretleri ile ilgili bilgisi olan var mı? gerçi ben haftaya kontrole gidip doğum iznine çıkacağım orda sormayı düşünüyorum ama henüz doğum hakkında konuşmadık doktorumla :18:
normal doğum yaptım dedikleri gibi 625 tl ödeyip çıktık haastaneden sezeryanda 1.275 tl ydi ondan çok emin değilim ama
çok soruyorum kusura bakmayın ama fotoğrafçı falan var mı hastanenin yada oda süslemeye falan izin veriyorlar mı acaba
çok soruyorum kusura bakmayın ama fotoğrafçı falan var mı hastanenin yada oda süslemeye falan izin veriyorlar mı acaba
21 gün önce doğum yaptım nisada odam gayet büyük ve ferahtı bir kaç o dayı daha görme şansım oldu daha önce onlar da genişti
ve büyüktü belki boş o da kalmadığı zamanmı kullanıyorlar acab aaklıma o geldi ama
merhabalar yaptınız mı doğum nisa da odaları nasıl ilgililer mi?
Evet 14.01.2014 tarihinde yaptım doğumumu. Odalarından ve doktorumdan çok memnun kaldım. Sadece gece olan bebek hemşiresinden pek memnun kalmadım.Ama onun dışında gayet memnun kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?