Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Merhaba hanımlar
Sabah
Otlu yumurta
Lor peyniri
Siyah zeytin
1dilim organik t.bugday ekmeği

Öğle : közlenmiş patlıcan üzerinde tavuk ciğeri sote bir tabak
4 kaşık yoğurt

Su içerken midem çok sisiyor ve ekşime oluyor yemeğin ustunede içmedim yemekten iki saat sonra içtim çok şişlik yapıyor

Süper yaaa ogle menün..tavuk cigerini evde benden baska yiyen yok.kesinlikle közlenmiş patlıcanla deniycem.afiyet olsu Zeynepcim.

canımsın soyam

Ben de kaşık okumuştum :)
Bir kase çorba, bir kaşık yoğurt, yalnız değilsin:))

Temizlik yapiyordum midem bulanmaya basladi biraktim. Bir tek salon kalmisti onu da iftardan sonra yaparim artik.

1 kasık yogurt neymiş tatlım...yogurdunu artir carolinecim...bu arada menülerin cok güzel oluyor

herkes niyetine göre

ben o k yı kase gördüm gözüm aç benim

Ben de kaşık okumuştum :)
Bir kase çorba, bir kaşık yoğurt, yalnız değilsin:))

Bende kase diye yorumladim onu

Ana maddesi patates/pirinc degilse yemegi yemen de bir sakinca yok.. rahat rahat ye tavuklu sebze yemegini ))

Ekmek ve zeytini bir arada tuketmiyoruz, bilgine

Aksam yemegim,

1 firin tavuk budu + 1/2 kucuk patates
3 dilim mucver (kagit inceliginde oldugundan)
1 kase salata

Mucveri 0 yag ile yaptim.. 2 kabak, 1 havucu rendeleyip suyunu sıktım.. icine 2 yk lor, 3 yk yulaf ezmesi (rondodan gecirilmis), 1 yk chia, 1 yumurta ekleyip karistirdim.. karisimi 15 dk dinlendirdim ki, chia ve yulaf sissin.. sonra firin tepsisine kagit inceliginde yaydim.. 15 dk 220 derece de pisirdim.. cok guzel oldu.. yarin kursa giderken yanima alicam ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…