1 kasık yogurt neymiş tatlım...yogurdunu artir carolinecim...bu arada menülerin cok güzel oluyorÖğlen
1 k. K.m çorbası, 1 k. Yoğurt, 2 parca ince et
Süper yaaa ogle menün..tavuk cigerini evde benden baska yiyen yok.kesinlikle közlenmiş patlıcanla deniycem.afiyet olsu Zeynepcim.Merhaba hanımlar
Sabah
Otlu yumurta
Lor peyniri
Siyah zeytin
1dilim organik t.bugday ekmeği
Öğle : közlenmiş patlıcan üzerinde tavuk ciğeri sote bir tabak
4 kaşık yoğurt
Su içerken midem çok sisiyor ve ekşime oluyor yemeğin ustunede içmedim yemekten iki saat sonra içtim çok şişlik yapıyor
Çok güzel oldu hemen denemelisin :) teşekkür ederim canımSüper yaaa ogle menün..tavuk cigerini benden baska yiyen yok.kesinlikle közlenmiş patlıcanla deniycem.afiyet olsu Zeynepcim.
canımsın soyamYeme isteğini frenliyemiyorsan, doğru şeyler yemiyorsun demektir... Bende de İnsülin direnci var, hormon/kanser ilaclari kullanıyorum ki bu ikisi başlı başına kilo sebebi... Bunun dışında hastalığımdan dolayı zoraki menopoza sokuldum, Bu da kilo vermeme engel... Antidepresanlar kullanıyorum, bunların yan etkileri de kilo yapması.. ve daha bir sürü aklıma gelmeyen şeyler var.. ama doğru beslendiğim zaman asla açlık atağı yaşamıyorum.. ekmek ve türevi, pirinç patates gibi nişasta içeren ürünler, az yiyerek zayıflama ve meyveyi tek başına tüketmek gibi şeyler insanda sürekli açlık atağı oluşturur.. örneğin bir tencere ıspanak yemeği yap, bir tabak ye doymadıysan bir tabak daha ye.. bu şekilde yediğinde çok yemiş olmazsın, karnını doyurursun.. zaten zaman içerisinde daha az yemeye vücut alışacaktır... Diyetteki en büyük hatalardan biri az yiyerek zayıflamaya çalışmaktır... Çoğu insan bundan dolayı açlık atakları yaşar.. sen bir sağlık durumunu, aileyi bir toparla, kilo işlerini birlikte hallederiz onu kafana takma ))
herkes niyetine göre1 kasık yogurt neymiş tatlım...yogurdunu artir carolinecim...bu arada menülerin cok güzel oluyor
Kız kase mi yoksaherkes niyetine göre
ben o k yı kase gördüm gözüm aç benim
Carolinecim cevabini bekliyoruz şekerim o k lar ne...Öğlen
1 k. K.m çorbası, 1 k. Yoğurt, 2 parca ince et
Ben de kaşık okumuştum :)Evet evet 1 kaşik mercimek corbası olmayacağına goreben de bir acayibim.1.sini kase 2.sini kaşık olarak algılıyorum
Aaaaa siz de bu kadar kisaltmayin canım krizantem in dedigi gibi niyetler farklıüşenmeyin yazın.kepce mi kase mi kasık mı
Hayalim ....canım...beni yalniz bırakmadınBen de kaşık okumuştum :)
Bir kase çorba, bir kaşık yoğurt, yalnız değilsin:))
1 kasık yogurt neymiş tatlım...yogurdunu artir carolinecim...bu arada menülerin cok güzel oluyor
herkes niyetine göre
ben o k yı kase gördüm gözüm aç benim
Ben de kaşık okumuştum :)
Bir kase çorba, bir kaşık yoğurt, yalnız değilsin:))
Selam kizlar bugünüm birzacik yogundu.
Kahvaltim:1 yumurta 1k.k peynir
2 kayisı 7 zeytin
Öglen arkadaşıma gittim... evde hep hamurisi vardı ve cok da israrci olmadı..sana uygun ne hazirlayabilirim dedi.ve yine kahvalti yaptım1 kasık lor 6 zeytin 2 ceviz ve cok az z.yagında tavada 1yumurta...sagolsun diyetimi bozmamam icin ne yapicagını şaşırdı
Akşama tavuklu sebze yemegimden 2-3 kasık duşünuyorum cünkü icinde 1 küçük patates havuç bezelye var...yani nişastalı ürünler var...1 kase corba ve 1 kase yogurt düşünüyorum
Bugün akşam 2 öğrencime dersim var..sonra da yurüyuş yapicaz arkadaşımla..ütüm de var...isler hiç bitmezsaglık olsun da gerisi boş
Merhaba hanımlar
Sabah
Otlu yumurta
Lor peyniri
Siyah zeytin
1dilim organik t.bugday ekmeği
Öğle : közlenmiş patlıcan üzerinde tavuk ciğeri sote bir tabak
4 kaşık yoğurt
Su içerken midem çok sisiyor ve ekşime oluyor yemeğin ustunede içmedim yemekten iki saat sonra içtim çok şişlik yapıyor
Normal olan senin yorumun canım:)Bende kase diye yorumladim onu
Hayalim ....canım...beni yalniz bırakmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?