- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Bu arada dün apartman günüm vardı...sadece bakliyat salatası yedim ve cay ictim .oradaki hamur düzenlerinin hiç birine ellemedim.biz seninki gibi ölümüne diyet yapamayız abartiyorsun diye elestirdiler surekli beni...ben ölümüne diyet yapmiyorum hatta ben diyet yapmıyorum saglıklı besleniyorum diye atarlandım.sofradaki ürünleri tek tek saglıklı mı diye sorgulattım hepsine ve hepsi tek sağlıklı yiyecegin benimki oldugu kanaatine vardı...cok sıkilmistı canım dün..
Cnm mesaji gec yazdigim icin gormedin. Ben de riske atmadim salata yaptim yiyorum. Laf aramizda iyiki salata yapmisim cok leziz gorunuyorsoya_sosu cnm elimde dunden kalan sis tavuk izgaralarim var. Bol yesillikli durum yapip yemek istedi canim sahurda ama sana bi danisayim dedim. Hani cig kofte sarilan incecik yufka ekmekleri var ya (bimden almistik benim kizlar seviyo) ona sarsam. Eger olmaz dersen yine yesilligin icine atip salata gibi yerim
günaydınnnnnn
soya_sosu cnm elimde dunden kalan sis tavuk izgaralarim var. Bol yesillikli durum yapip yemek istedi canim sahurda ama sana bi danisayim dedim. Hani cig kofte sarilan incecik yufka ekmekleri var ya (bimden almistik benim kizlar seviyo) ona sarsam. Eger olmaz dersen yine yesilligin icine atip salata gibi yerim
Gerçi salata yapıp yemişsin ama gene de cevap yazayım ki, yarın öbürgün yine yemek istersen bilgin olsun )) lavaş, yufka vs sarma.. kıvırcığa sar öyle ye.. daha sağlıklı..
Kahvaltım,
1 haşlanmıs yumurta
1 yk çörek otlu lor peyniri
1 yk avokado salatası
2 közlenmiş biber
Dereotu
2 kuru kayısıEki Görüntüle 2237194
Günaydın
Dün hastalıklarımi internetten arastirdim.
Ne yalan söyleyeyim bi moralim bozuldu.
Pkos
Hasimato
Insulin direnci
Hepsinin ortak noktası kilo yapiyor olması
Ve kilonun bu hastalıklari devam ettimesi.
Ben bi kere yaptım 98 den 68 e düştüm.
Bi daha neden olmasın?
Kahvaltı: 1.5 has.yum ,3 marul, 3 ceviz, 3 chreey dom,7 y. Zeytin, bi parça peynir
biraz daha iyi gibiyizGünaydın canım ne yaptınız ailecek nasıl oldunuz?
bende de insülin direnci var hem de 18 di
ilaç kullanıyorum ne kadar dikkat etsemde 600 gr versem 800 gr geri alıyorum
yeme isteği frenlenmiyor şeker bir inip bir çıkıyor
tam bir kısır döngü
Afiyet olsun canım..kerevize bayılırımOglen menum,
1 kase eristeli mercimek yemegi
1 kase yogurtlu kereviz (chia ekledim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?