Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Slm kizlarr
Menu vereyim
Sahur; taze sogani kavurdum uzerine 2 yumurta kirdim, beyaz peynir, 5 cerry domates, 7 zeytin
Iftar; (evde kalan yemekleri isittim) 1 kase yogurtlu bugday corbasi, 1kase ispanak, 1/2 kase taze fasulye, 1 kase yogurt
22.00 Cocuklari yatirinca sade nescafe yaptim icine azicik sut akittim. 1 tanede kakaolu muz yedim ( normalde aksam meyve yememeye calisiyorum ama 2 gundur baldirlarima kramp giriyor ondan muz yiyeyim dedim)

Canım diyet yapıyorum demeseydin keşke.
Midem ağrıyor deseydin ben öyle diyorum.

Çünkü hemen az ye bişey olmaz diyolar zaten kolay kilo veremiyorum bide kaçıncı diyet diye dalga geçiyorlar.
Boşver bozma moralini gayet iyi gidiyosun.
Maşallah nazar degmesin.

Öğlen
Simit sade kahve

Ara 3 y.k nar

Akşam :1 k. K.mercimek cor. 1 k.yogurt,
Salata az tavuk göğsü haşlanmış
(Öğlen karbonhidrat var diye akşama tavuk göğsü hasladim ama cocuklar birakmadi.
Ondanmu bilmiyorum bugün beni zorladi baya acıktım. )

1 kupa sütlü Türk kahvesi

Sabah 20 çocuklarla zumba yaptik.
Şimdi 65 dk yürüdüm.
Yeşil çayı tek sevmiyorum içine biraz hubiskus katıp içiyorum.

Suyumu artiramadim içiyorum bolca ama şöyle 2.5 filan olmadı.

Bu hayatta en çok sevdiğim şey SU

En çok suya sukrederim ben ya su olmasaydi...

soya_sosu cnm elimde dunden kalan sis tavuk izgaralarim var. Bol yesillikli durum yapip yemek istedi canim sahurda ama sana bi danisayim dedim. Hani cig kofte sarilan incecik yufka ekmekleri var ya (bimden almistik benim kizlar seviyo) ona sarsam. Eger olmaz dersen yine yesilligin icine atip salata gibi yerim

Cnm mesaji gec yazdigim icin gormedin. Ben de riske atmadim salata yaptim yiyorum. Laf aramizda iyiki salata yapmisim cok leziz gorunuyor

Gerçi salata yapıp yemişsin ama gene de cevap yazayım ki, yarın öbürgün yine yemek istersen bilgin olsun )) lavaş, yufka vs sarma.. kıvırcığa sar öyle ye.. daha sağlıklı..

Günaydın

Dün hastalıklarımi internetten arastirdim.
Ne yalan söyleyeyim bi moralim bozuldu.

Pkos
Hasimato
Insulin direnci

Hepsinin ortak noktası kilo yapiyor olması
Ve kilonun bu hastalıklari devam ettimesi.

Ben bi kere yaptım 98 den 68 e düştüm.
Bi daha neden olmasın?

Kahvaltı: 1.5 has.yum ,3 marul, 3 ceviz, 3 chreey dom,7 y. Zeytin, bi parça peynir

Slm kizlar

Gerçi salata yapıp yemişsin ama gene de cevap yazayım ki, yarın öbürgün yine yemek istersen bilgin olsun )) lavaş, yufka vs sarma.. kıvırcığa sar öyle ye.. daha sağlıklı..

Tamam cnm

Kahvaltım,

1 haşlanmıs yumurta
1 yk çörek otlu lor peyniri
1 yk avokado salatası
2 közlenmiş biber
Dereotu
2 kuru kayısıEki Görüntüle 2237194

Afiyet olsun

Evet cnm yeniden yapabilirsin guven kendine. Afiyet olsun

bende de insülin direnci var hem de 18 di
ilaç kullanıyorum ne kadar dikkat etsemde 600 gr versem 800 gr geri alıyorum

yeme isteği frenlenmiyor şeker bir inip bir çıkıyor
tam bir kısır döngü

Yeme isteğini frenliyemiyorsan, doğru şeyler yemiyorsun demektir... Bende de İnsülin direnci var, hormon/kanser ilaclari kullanıyorum ki bu ikisi başlı başına kilo sebebi... Bunun dışında hastalığımdan dolayı zoraki menopoza sokuldum, Bu da kilo vermeme engel... Antidepresanlar kullanıyorum, bunların yan etkileri de kilo yapması.. ve daha bir sürü aklıma gelmeyen şeyler var.. ama doğru beslendiğim zaman asla açlık atağı yaşamıyorum.. ekmek ve türevi, pirinç patates gibi nişasta içeren ürünler, az yiyerek zayıflama ve meyveyi tek başına tüketmek gibi şeyler insanda sürekli açlık atağı oluşturur.. örneğin bir tencere ıspanak yemeği yap, bir tabak ye doymadıysan bir tabak daha ye.. bu şekilde yediğinde çok yemiş olmazsın, karnını doyurursun.. zaten zaman içerisinde daha az yemeye vücut alışacaktır... Diyetteki en büyük hatalardan biri az yiyerek zayıflamaya çalışmaktır... Çoğu insan bundan dolayı açlık atakları yaşar.. sen bir sağlık durumunu, aileyi bir toparla, kilo işlerini birlikte hallederiz onu kafana takma ))

Astrolojik olaylar, bunların üzerimizdeki etkileri, saf enerji gibi konulara bakış açınız nedir bilmiyorum ama vücudumuzdaki negatif kodlamalardan arınmak için bu akşam çok uygun bir zaman.. astroloji ve tarot ile ilgilenen bir arkadaşım var, dolunay zamanlarında bana bazı ritüeller gönderiyor... Bunu sizinle paylaşmak istedim isteyen yapabilir...

Düz beyaz bir kağıda aşağıdaki cümleleri yazıyorsunuz...

Dolunay'ın ışığı ve enerjisi ile arınmayı seçiyorum.. vücudumdaki tüm negatif kodlamaları ve blokajları serbest bırakıyor ve şifalanmayi seçiyorum... Dna'm da kayıtlı tüm negatif kodlamaları ve blokajları serbest bırakıyor, sağlıkla ve kolaylıkla zayıflamayı seçiyorum... Hayatıma giren, beni üzen, bana hatalar yapan kişileri affediyorum (isimlerini yazin) kızgın ve öfkeli olduğum herkesi affediyorum Ve kendimi de affediyorum.. şifalanmaya niyet ediyor, ruhsal ve fiziksel boyuttaki tüm sıkıntılarımı şifalandırıyor ve iptal ediyorum...
Bedenimdeki tüm negatif kodlamaları ve blokajları iptal ediyor sağlıkla ve kolaylıkla zayıflıyorum..
Çok şükür, çok şükür, çok şükür..

Bunları bir kağıda yazdıktan sonra okuyun ve sonra yakın.. kendinizi olmak istediğiniz kiloda hayal edin...

Dileyen bu ritüeli yapabilir, sevgiler ))

Selam kizlar bugünüm birzacik yogundu.
Kahvaltim:1 yumurta 1k.k peynir
2 kayisı 7 zeytin
Öglen arkadaşıma gittim... evde hep hamurisi vardı ve cok da israrci olmadı..sana uygun ne hazirlayabilirim dedi.ve yine kahvalti yaptım1 kasık lor 6 zeytin 2 ceviz ve cok az z.yagında tavada 1yumurta...sagolsun diyetimi bozmamam icin ne yapicagını şaşırdı
Akşama tavuklu sebze yemegimden 2-3 kasık duşünuyorum cünkü icinde 1 küçük patates havuç bezelye var...yani nişastalı ürünler var...1 kase corba ve 1 kase yogurt düşünüyorum
Bugün akşam 2 öğrencime dersim var..sonra da yurüyuş yapicaz arkadaşımla..ütüm de var...isler hiç bitmezsaglık olsun da gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…