Hastalık bu isteyerek olmuyor ya.
Sabah bu kalktım kafamda 5 6 tane şişlik var ilk gittiğim doktor çok olumsuz konuştu. Bi günde oldu diyorum yok olmaz diyor.
Soya eski kocanı bilmem ama hayat bu Rabbim gönlüne göre bi insan çıkarsın karşına.
Başka doktora git canım.. her doktor her konuda uzman değil netice de..
Bana da doktorlarım önce kanser değilsin dediler, sonra agresif bir kanser türün var iyi ki erken farkettin dediler.. vucudunda olup biteni en iyi sen bilirsin, doktor kitaba bağlı cevap verir sana.. içindeki şüpheleri yok edecek doktor bulana kadar araştır gerekirse..
caroline kafandaki şişlikler nasıl
benimde arasıra oluyor elleynce hissediliyor ve acayip acıyor kafama birisi bişeyle vurmuş gibi
dr gittim bi sonuç alamadım
en son teşhisi kendim koydum
saç nezlesi...
Ihmal etme tatlım ama benim öğretmen arkadaşüm da da vardi.1-2 tanesini aldirdı ve digerleri ilacla eridi.endiselenme içini ferah tut olur mu...pozitif ol ..Canım sonraki doktor antibiyotik verdi.
Daha iyiyim tam geçmedi yine gitcem.
iyiyim be soyam
bu sene hastalıklar geçmedi bir türlü
şimdide ben hastayım babam katarak ameliyatı oldu hastanede üşüttüm annem de uzun zamandır hasta bir ev bir onlar mekik dokuyorum.
Bu arada dün apartman günüm vardı...sadece bakliyat salatası yedim ve cay ictim .oradaki hamur düzenlerinin hiç birine ellemedim.biz seninki gibi ölümüne diyet yapamayız abartiyorsun diye elestirdiler surekli beni...ben ölümüne diyet yapmiyorum hatta ben diyet yapmıyorum saglıklı besleniyorum diye atarlandım.sofradaki ürünleri tek tek saglıklı mı diye sorgulattım hepsine ve hepsi tek sağlıklı yiyecegin benimki oldugu kanaatine vardı...cok sıkilmistı canım dün..
Bazı İnsanlar düşüncesiz oluyor işte..içlerinde bir arkadaşım harika gidiyorsun yüzün resmen gençlesti güzellesti arkadaşım dedi...ona haksizlik olmasın.Canım hiç birini takma.. boş konuşan insan ordusu işte.. ben 2012'de kilo verdim biliyorsunuz.. 2015' te kanser oldum ve insanlar direkt sigara ve diyete bağladı bunu.. sağlıksız diyet yapmışmışım, o yüzden kanser olmuşmuşum, ee bir de sigara içiyormuşum falan filan..
insanların bu sözleri yüzünden o kemoterapileri alırken kaç gece ağladım bilemezsin.. böyle bir hastalık sahini olunca zaten herşeyden dolayı kendini suçluyor insan ama bir de düşüncesizce bunları söyleyenler olunca psikolojim darma dağın olmuştu..
O zaman yaptığım diyetle şimdi yaptığım diyet arasında sadece 2 fark var.. o zaman ekmek yiyor ama zeytin yemiyordum, şimdi zeytin yiyor ekmek yemiyorum o kadar.. sebzesi, meyvesi, proteini, kuruyemişi kısaca herşeyi yiyerek nasıl sağlıksız besleniyorum anlamadım hiç ))
Yani ağzı olan konuşuyor.. sen zayıflayınca emin ol hepsi tek tek nasıl kilo verdiğini soracak.. üstelik sana inanmayıp ilaç yada çay falan kullandığını söyleyecekler ))
Bazı İnsanlar düşüncesiz oluyor işte..içlerinde bir arkadaşım harika gidiyorsun yüzün resmen gençlesti güzellesti arkadaşım dedi...ona haksizlik olmasın.
O illet hastalıga yakalanmışın insanların yorumlarina bak ya...nasıl böyleler bir türlü anlamıyorum..destek olmaları ve moral vermeleri gerekirken ettikleri laflara bak.ben beni üzen herseyi ve herkesi hayatimdan çıkariyorum valla.haber bile izlerken beni üzecegini anladığım an hemen çeviririm.neseli dizilerin ve programların dişında program izlememeye calışırız ailece...
Psikolojini iyi toparlamişsın Soyacım..helal olsun sana.
Ben de takmadan devam edicem.
Yalnız sana bir sey danışıcam canım.diş etlerim ve tum dişlerim 3 gündur çok ağrıyor.esim de bir seyleri eksik tükettiğimi düşünüyor ne olabilir
Evet son bir haftadir neredeyse portakal tüketmiyorum.yogurt tüketiyorum ...yani sütten daha etkili bence.doktora da gorünmekte fayda varDiş eti çekilmesi yaşıyor olabilirsin, bir doktora git.. diyette eksik olarak süt tüketmiyor olabilirsin belki? A ve C vitaminlerine yoğunluk ver biraz.. diş problemleri genelde bu iki vitaminin eksikliğinde yoğunlaşır genelde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?