Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Başka doktora git canım.. her doktor her konuda uzman değil netice de..
Bana da doktorlarım önce kanser değilsin dediler, sonra agresif bir kanser türün var iyi ki erken farkettin dediler.. vucudunda olup biteni en iyi sen bilirsin, doktor kitaba bağlı cevap verir sana.. içindeki şüpheleri yok edecek doktor bulana kadar araştır gerekirse..

iyiyim be soyam

bu sene hastalıklar geçmedi bir türlü
şimdide ben hastayım babam katarak ameliyatı oldu hastanede üşüttüm annem de uzun zamandır hasta bir ev bir onlar mekik dokuyorum.

caroline kafandaki şişlikler nasıl
benimde arasıra oluyor elleynce hissediliyor ve acayip acıyor kafama birisi bişeyle vurmuş gibi
dr gittim bi sonuç alamadım
en son teşhisi kendim koydum
saç nezlesi...

Canım sonraki doktor antibiyotik verdi.
Daha iyiyim tam geçmedi yine gitcem.

caroline kafandaki şişlikler nasıl
benimde arasıra oluyor elleynce hissediliyor ve acayip acıyor kafama birisi bişeyle vurmuş gibi
dr gittim bi sonuç alamadım
en son teşhisi kendim koydum
saç nezlesi...

Canım benim yarı yıl tatilinde annemlerde gelen giden temizlik 3 çocuk (küçükler ikiz)
Baya zorlandim.
Eve döndüm kafama elliyemiyorum ama nasıl ağrım var.
Iltahap bezesi dediler büyüme olmadı benimkilerde.

Herseyin başı sağlık.
Annenize babanizada geçmiş olsun
Rabbim şifa versin.

Bu arada dün apartman günüm vardı...sadece bakliyat salatası yedim ve cay ictim .oradaki hamur düzenlerinin hiç birine ellemedim.biz seninki gibi ölümüne diyet yapamayız abartiyorsun diye elestirdiler surekli beni...ben ölümüne diyet yapmiyorum hatta ben diyet yapmıyorum saglıklı besleniyorum diye atarlandım.sofradaki ürünleri tek tek saglıklı mı diye sorgulattım hepsine ve hepsi tek sağlıklı yiyecegin benimki oldugu kanaatine vardı...cok sıkilmistı canım dün..

iyiyim be soyam

bu sene hastalıklar geçmedi bir türlü
şimdide ben hastayım babam katarak ameliyatı oldu hastanede üşüttüm annem de uzun zamandır hasta bir ev bir onlar mekik dokuyorum.

Hastalık bitmiyor malesef, Allah dermansız dert vermesin gerisi kolay..
Benim baba da 2 hafta önce katarakt ameliyatı oldu, yarın da prostat için biyopsi alınacak.. ben gitmeyeceğim çünkü hastaneler mikrop yuvası ve benim ordan uzak durmam lazım.. zaten önünüzdeki ay kontroller başlayacak, sürekli hastanede olacağım..

Sen kendine dikkat et ve bizi ihmal etme, sık sık uğra.. öpüyorum çok ))

Canım hiç birini takma.. boş konuşan insan ordusu işte.. ben 2012'de kilo verdim biliyorsunuz.. 2015' te kanser oldum ve insanlar direkt sigara ve diyete bağladı bunu.. sağlıksız diyet yapmışmışım, o yüzden kanser olmuşmuşum, ee bir de sigara içiyormuşum falan filan..
insanların bu sözleri yüzünden o kemoterapileri alırken kaç gece ağladım bilemezsin.. böyle bir hastalık sahini olunca zaten herşeyden dolayı kendini suçluyor insan ama bir de düşüncesizce bunları söyleyenler olunca psikolojim darma dağın olmuştu..
O zaman yaptığım diyetle şimdi yaptığım diyet arasında sadece 2 fark var.. o zaman ekmek yiyor ama zeytin yemiyordum, şimdi zeytin yiyor ekmek yemiyorum o kadar.. sebzesi, meyvesi, proteini, kuruyemişi kısaca herşeyi yiyerek nasıl sağlıksız besleniyorum anlamadım hiç ))
Yani ağzı olan konuşuyor.. sen zayıflayınca emin ol hepsi tek tek nasıl kilo verdiğini soracak.. üstelik sana inanmayıp ilaç yada çay falan kullandığını söyleyecekler ))

Araöğün, 1 kivi +1 yk avakado salatası

Avokado sevmeyenler için bir tarifim var, deneyin bayılacaksınız))

1 olgun avakado
1 salatalık
1/2 demet dereotu
2 diş sarımsak

Küp küp doğradığınız avakado ve salatalığa, dereotunu da doğrayıp ekleyin.. sarımsakları ince ince doğrayıp ekleyin.. 1 yk zyağı, 1/2 limon suyu ve tuz ekleyip karıştırın.. 1-2 saat buzdolabında dinlendirin.. et yemeklerinin yanına veya kahvaltı da 1 yk yiyin. Tadı muhteşem,. Bana kalsa hepsini yerim ama yağ deposu olduğundan dikkatli yemek gerek ))
Yağ deposu derken, sağlıklı yağ ama yine de ölçülü tüketmek gerek))

Bazı İnsanlar düşüncesiz oluyor işte..içlerinde bir arkadaşım harika gidiyorsun yüzün resmen gençlesti güzellesti arkadaşım dedi...ona haksizlik olmasın.
O illet hastalıga yakalanmışın insanların yorumlarina bak ya...nasıl böyleler bir türlü anlamıyorum..destek olmaları ve moral vermeleri gerekirken ettikleri laflara bak.ben beni üzen herseyi ve herkesi hayatimdan çıkariyorum valla.haber bile izlerken beni üzecegini anladığım an hemen çeviririm.neseli dizilerin ve programların dişında program izlememeye calışırız ailece...
Psikolojini iyi toparlamişsın Soyacım..helal olsun sana.
Ben de takmadan devam edicem.
Yalnız sana bir sey danışıcam canım.diş etlerim ve tum dişlerim 3 gündur çok ağrıyor.esim de bir seyleri eksik tükettiğimi düşünüyor ne olabilir

Diş eti çekilmesi yaşıyor olabilirsin, bir doktora git.. diyette eksik olarak süt tüketmiyor olabilirsin belki? A ve C vitaminlerine yoğunluk ver biraz.. diş problemleri genelde bu iki vitaminin eksikliğinde yoğunlaşır genelde..

Evet son bir haftadir neredeyse portakal tüketmiyorum.yogurt tüketiyorum ...yani sütten daha etkili bence.doktora da gorünmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…