Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Bugün hem kahvaltıyı erken yaptigım hem de 2.5 saat aralıksız dersim oldugu icin cok acıktım kizlaro yüzden öglen ara yapıp akşam yiyecektim yemeği..kendimi denemek istedim ama olmadı.
1 kepce şehriyeli domates corbası
4 kasık yeşil mercimek
1 kücük kase içine 1 hurma 1k.kayisı dogradiğım tarcınli yogurt yedim.
Bu akşam bizim çocukların atistirmalik günü..ben de gecen hafta oldugu gibi fırında baharatlı nohut ve az yaglı tuzlu misir patlatmasi düsünuyorum.kuru uzüm findık filan bir şeyler koyarım önlerine...ben sadece 2 kaşık nohuttan alirım yanında da bitki çayı ile birlikte...
Bugün belim oldukça iyi gibi...bölgesel hareketler yerine 45 dk.tempolu yürümeyi düşünüyorum..
Akşama kereviz yemeğim var (terbiyeli)
Yogurt salata yerim yanında bir de...
Öpüyorum herkesi

Selam,

Aksam kardesimde kaldim, az evvel eve geldim.. pek bakmaya firsat bulamadim buraya ))
Menumu yazayim hemen,

Kahvalti,

1 peynirli omlet
5 tuzsuz zeytin
1 kk beyaz peynir
Maydaniz/dereotu/cig ispanak
Ceviz ve kuru kayisi

Daha ara ogun yapmadim, birazdan sutlu kahve ile bir meyve yiyecegim

Herkese iyi hafta sonlari ))

2.ara öğün, 1 kase soğuk ayran çorbası

Akşama ne yapıcam hiç bilmiyorum, evde hiç birşey kalmamış, markete gitmem lazım ama o kadar üşeniyorum ki akşam aç oturmayı bile tercih ederim dışarı çıkmaktansa )))

Menu vereyim
Kalkinca 1 tk ev yapimi elma sirkeli su
Sabah resimdeki gibi
Ara 3 dlm portakal yarim yesil elma kakaolu
Oglen havuc corbasi
Aksam corba ve tonbalikli salata. Salatanin yarisi kaldi. Siki kapakli kaba koyup dolaba kaldirdim. Icinde sulanacak domates yok, kokacak sogan yok. Dayanir mi yarina acaba yrn oglen yesem?

Bende arasıra fazla gelen salatayı ağzını kapayıp dolaba koyuyorum, ertesi güne hiç bir şey olmuyor merak etme.. afiyet olsun ))

Günaydın afiyet olsun kizlar..iyi pazarlar
Kahvaltim:
1 yumurta
8 tyzsuz zeytin
1parca peynir
1 hurma 1 kayısı

Dün 45 dk yuruyüsümü tamamladım..bugün de bölgesel calismayı duşünuyorum.simdilik hoşcakalin canlarim nalum pazar

Saçlarıma bakım yaptım.. saçları gürleştirip hızlı uzamasını sağlayan bir formül okumuştum geçen gün.. size de yazayım isteyen yapar..

2 yk hindistan cevizi yağı
15 diş sarımsak

Bir tavada hindistan cevizi yağını eritip içine sarımsakları atın.. sarımsakların rengi dönene kadar yavaşca karıştırın (max.2 dk da kızarıyor) sonra sarımsakları atın ve yagı ılınması için bırakın.. ben içine ekstra 1 tk hint yağı ve 1 tk badem yağı ekledim.. tüm bu karışımı öncelikle saç diplerine iyice yedirin.. saçınızı streç filmle sarın ve en az 1 saat bekleyin.. bu kadar.. hafta da 2 kere yapınca saçlar da gözle görülür iyileşme ve uzama oluyormuş.. yaklaşık 1,5 ay boyunca hafta da 2 kere yapın yazıyordu.. annem de kuaför, o da onay verdi bu karışıma ))

Birazdan akşam yemeği yiyeceğim, onu da yazayım gitmeden..

1 kase tavuk suyuna şehriye çorba
1 kase sebzeli tavuk sote
1 kase kereviz salatası

Gunaydin,

Bugun spor gunu.. saat 14:30' da ilk dersime gidicem )) bakalim nasil gececek ))

Kahvaltim,

1 yumurta ile mantarli omlet
7 zeytin
2 kuru kayisi
3 ceviz

Mesaji gece yazmisim gondermeyi unutmusum. Simdi girince fark ettim

Sabah: omlet (2 yumurta, maydanoz, dereotu, 2 yk lor, 1.5 kapya biber), 5 cerry domates, 7 zeytin, cay

Ogle: 5yk musli, 1 sb sut

Ara: filtrekahve

Aksam: 1 kase havuc corbasi, 1 tabak ispanak yemegi, 1 kase yogurt(yarisini yiyemedim)

Ara: kayisili form cayi (su an iciyorum)

Herkese merhaba :)
Bir süredir burayı yoğunluk sebebi ile ihmal ettim :)
Herkes iyi mi
Her şey yolunda mi?
Tartılar yüz güldürüyor mu?

Malum istanbulda kar tatili var fırsat bu fırsat diye yazmaya geldim (-)
Bizde hersey yolunda tatlim sen de durumlar ne
Tartılar senin icin ne gosteriyor bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…