kızlar daha güzel yazar bende paylaşıyimSelam kızlar. Gızlıden sızı takıp edıyorum bayadır :) aranıza katılabilir miyim diye sormaya cesaret edemedım. Listeye uyarmıyım uyanazmıyım korkusuylaben sızın lıstenızın ve yasaklarınızın aslında cogunu uyguluyorum sadece kahvaltımda ıkı dılım kepek ekmegım oluyordu fakat ıkı gundur onuda yapmıyorum. Cok merak edıyorum nasıl dayanıyosunuz ben aşırı acıkıyorum dün gece aclıktan uyuyamadım ikizlerim var emziriyorum sanırım ondan.. bi süre daha kendımı deneyıp aranıza katılmak isterım
Özenti cok guzel anlatmiş...alısirsin tatlım.tabiki aramiza katilabilirsinSelam kızlar. Gızlıden sızı takıp edıyorum bayadır :) aranıza katılabilir miyim diye sormaya cesaret edemedım. Listeye uyarmıyım uyanazmıyım korkusuylaben sızın lıstenızın ve yasaklarınızın aslında cogunu uyguluyorum sadece kahvaltımda ıkı dılım kepek ekmegım oluyordu fakat ıkı gundur onuda yapmıyorum. Cok merak edıyorum nasıl dayanıyosunuz ben aşırı acıkıyorum dün gece aclıktan uyuyamadım ikizlerim var emziriyorum sanırım ondan.. bi süre daha kendımı deneyıp aranıza katılmak isterım
kızlar daha güzel yazar bende paylaşıyim
Canım ekmek yerine kuru yemiş çiğ tüketebilirsin.
Zeytin sayısını 10 a kadar yükselebilirsin.
Kahvaltıda 2 yumurta da olur. Ama zaten soya 1 dilime izin veriyor.
Acıkınca süt iç ayran iç yoğurt ye fındık ye
Marul maydonoz havuç ye.
Bizi kısa sürede aciktiran şey aslında basit karbonhidratlar.
Protein tok tutuyor. Birde zamanla insan alışıyor bu bir gerçek.
İlk zamanlar bana da çok zor gelmişti. Ben kutu süt içerek yendim.
Bazen soğuk dolaptan kafama diktim.
Bazen tabağa döküp 1 elma rendelerdim, tarçınla tatlı gibi olurdu.
Ya da cezvede isitip tarçın kattim. Şimdi o.kadar zorlanmıyorum
Özenti cok guzel anlatmiş...alısirsin tatlım.tabiki aramiza katilabilirsin
4 ayda hem verir hem de vücudunu şekle sokarsın ...yeterki kararlı ol canim..plank hareketini öneriyorum her yeri şekle sokan hareketlerden biri...baslarda zor gelebilir ama alişırsin pesetmeKızlar benım eşim kuzey ırakta görevde 4 aydır. Gelmesıne 4 ay kaldı. Ozamana kadar kılo vermek ıstıyorum. 57 kıloydum evlenınce 70 oldum. 93 kilo ile ıkızlerı dogurdum. Suan 74.3 kıloyum... eskı kıloma donucem
Spor salonuna gıtmıslıgım de oldu. Ama bana yaramadı. Kılo aldım beceremedım tutmayı. Evde kendı kendıme 2014 yılında 20 kg vermıstım. Sımdıde oyle yapıcam. Hava guzelse dısarda yürüyorum. Yada evde leslie:) bıde appstore da 30 gün fit programı var acayıp guzel terletıyor butyn kasları calıstırıyor ben 4.gunumdeyım olculerımı aldım bır ay sonra tekrar olcecegım :)
İnşallaahh vericez lıp lıp yağları
Eveeeeet ekmek de neymişMenümü yazmaya geldim :)
Sabah
7zeytin
1kk peynir
1 ceviz
Yarim ananas dilimi
Ara sade tkahvesi
Öğlen yesil mercimek yemegi ve yayla corbasi :)
Aksam da tavuk köftesi ve humus planliyorum.
Gelin arkadaslar ekmeksiz olmaz saniyordum ama ceviz ve zeytin acayip tok tutuyor 1-2 gun zorlaniyorsunuz sadece.
Bu grup cok degerlenecek
Biz kilolari verirken neden siz hala ekmek yiyesiniz ki :)))
Gerçekten kalorisi vs değil insani aciktiriyor bu ekmek
Öğlen yemegim izgara tavuk göğsü ve turp otu salatasıEki Görüntüle 2239497
Soyacim neden uyuyamadin umarım seni üzen bir durum yoktur
Ara ara uyumaya ve vücudunu dinlendirmeye bak.ıhlamur rahatlatir yogurt tüket uyumana yardimci olsun..
Yukarıda verilen liste zayıflamak ya da formda kalmak için ideal..bende bunlara ek olarak Ersağ gıda takviyelerinden bahsetmek isterim. Bu ürünler organik olduğu için herhangi bi zararı bulunmuyor. Yani zayıflarken vücutta başka sorunlara yol açmak istemeyiz sonuçta..Öyle değil mi?:) Bir ersağ kullanıcısı olarak tavsiyem şunlar: Karnıyarık otu, sıvı propolis, moringa, enginar..propolis dışındakiler kapsül şeklinde. Yemeklerden önce bir kapsülü bol su ile içmek gerekiyor. Günde iki kere olacak şekilde. Bu ürünler tek başına zayıflamak için kullanılmıyor, sadece yiyeceklerden alamadığımız protein ve vitamini takviye ediyor aynı zamanda metabolizmayı hızlandırdığı için yağların enerjiye dönüşmesini sağlıyor. Tabi tüm bunların yanında vaktiniz ya da imkanınız varsa spor yapmak oldukça etkilidir.. Ersağ üyeliği için Organikyerli.com adresini ziyaret edip dilediğiniz ürünü sepete ekleyebilirsiniz.Böylece size üyelik için geri dönüş yapılacaktır. ya da buradan da benimle iletişime geçebilirsiniz.Üye olduğunuzda ürünleri daha ucuza alabilir ve de 100 lira üzeri alışınızda ücretsiz kargodan faydalanabilirsiniz..Sağlıklı günler:)
Tesekkürler canımBayilirim turp otuna ama malesef burda yok
Afiyet olsun
Tesekkurler ama kapsul yutmak yerine, orjinalini tuketmeyi tercih ederiz.. ayrica reklam yasak diye biliyorum sitede?
haklısın canım aslında akşam yemeğinden sonrayı kastetmiştim.yatmadan limonlu su da beni sabaha kadar tuvalete çıkarıyorUykusuzluk, felaket bir sekilde aclik yaratti bende.. surekli birseyler yiyesim geliyor.. ara ogun olarak portakal ve yogurt yedim (kakao serptim) ama aclik yine icimi kemirmeye basladi, bende 1 tabak sehriye corbasi yedim bol aci ve 1 yk chia katarak.. ama kendimi salsam dolapta ne var ne yok yerim gibi geliyor )) bu beni tahmini 6'ya kadar tutar.. saat 5 civari sutlu kahve yada sutlu cay icerim yeterli..
Ek not: hibiskus ve yesil cayi yatmadan once tuketmeyin.. yemekten sonra tuketin.. hibiskus cok tuvalete cikarir, yesil cay ise uyku kacirir.. yatmadan once limonlu ilik su icebilirsiniz, aklimdayken yazayim dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?