Bizde hersey yolunda tatlim sen de durumlar ne
Tartılar senin icin ne gosteriyor bakalım
Soyacım vücut direniyor bazen sağlıklı beslenme içindeyken biz kilodan da önemli nokta bu bence.Spora gittim ama kar sebebiyle kapalıymış bugün )) bende yürüdüm, en azından hareket olsun dedim..
Çıkmadan önce 1 kase yoğurda yarım portakal ve 1 kivi doğrayıp yedim..
az evvel de 1 sütlü çay ve 15 adet yaban mersini yedim.. çok acıktım ama iyi gidiyorum bence.. çarşamba günü bende tartılacağım, en son 94.5 kg idim.. (geçen hafta) hiç kilo kaybı yaşamıyorum, bir yerde sorun var ama nerde bilmiyorum.. 10 mart itibari ile kontrollerim başlayacak o zaman öğrenirim sanırım.. tüm kan testlerim ve kanser taramalarım yapılacak, problemin kaynağını göreceğim..
İçimden bir his senin tartın bozuk diyor..Spora gittim ama kar sebebiyle kapalıymış bugün )) bende yürüdüm, en azından hareket olsun dedim..
Çıkmadan önce 1 kase yoğurda yarım portakal ve 1 kivi doğrayıp yedim..
az evvel de 1 sütlü çay ve 15 adet yaban mersini yedim.. çok acıktım ama iyi gidiyorum bence.. çarşamba günü bende tartılacağım, en son 94.5 kg idim.. (geçen hafta) hiç kilo kaybı yaşamıyorum, bir yerde sorun var ama nerde bilmiyorum.. 10 mart itibari ile kontrollerim başlayacak o zaman öğrenirim sanırım.. tüm kan testlerim ve kanser taramalarım yapılacak, problemin kaynağını göreceğim..
Herşeyin yerinde olmasina sevindim paphiacim..önemli olan vermek kiloları...Çok sevindim harika gidiyorsunuz :)
Tarti bugün bana 77.5 kilo olduğumu söyledi :)
3ocakta 87.5 la başlamıştım tam 10 kilo bardim çoook şükür daha yolum uzun...
Hedefim bu hafta için 75.5 olmakmış ama o kadar hızlı gitmedi yine de gidiyor olmasından dolayı oldukça mutluyum.
Soyacım vücut direniyor bazen sağlıklı beslenme içindeyken biz kilodan da önemli nokta bu bence.
Sen taramalarında her şeyin yolunda olduğunu gör yeter :)
Bi zaman sonra kilolar da gitmeye başlayacak
Belki 1 günlük sıvı halinde yemek vucudunu sasirtabilir :))
İçimden bir his senin tartın bozuk diyor..
Başka bir tartı da tatildin mi
Ne gıcık ilacmis. Anladım canım. Dertler senden uzak olsun.Yok, tartim bozuk degil)) hormonlari baskilayan bir kanser ilaci kullandigimdan dolayi kilo vermem zorlasiyor ama gidecek en sonunda biliyorum.. sadece inat ediyor vucudum o kadar..
Kızlar ya, ağzımda dilim ve yanaklarimin içinde yara var aft.
Bisey yiyemiyorum, içemiyorum.
Karbonat sürdüm ama geçmiyor. Başka ne yapmamı önerirsiniz
Karadut şurubu var canım. eczanelerde satıliyor.1 çay kaşıgı sabah uyanınca ac karnına iç...ağzında yara olan kısma dogru değdirmeye biraz ağzında tutnaya çalış.geçmiş olsun tatlımKızlar ya, ağzımda dilim ve yanaklarimin içinde yara var aft.
Afiyet olsun canım...menün harikaEki Görüntüle 2239212 Aksam yemegim (çoook açım)
1 kase şehriye çorba
1 kase sulu köfte
1/2 kase kereviz salatası (chialı)
Karadut iyi gelir. Bir de eskiden nöbet şekeri diye bir şey vardı hala var mı bilmiyorum.Kızlar ya, ağzımda dilim ve yanaklarimin içinde yara var aft.
Gecmis olsun, oncelikle bir kan tahlili yaptir.. agizda aft ve yaralar hastalik belirtisi olabilir.. kardesimde de cok oluyordu bir ara, eczaneden bir ilac alip kullaniyordu ama cok can yakici bir ilacti.. ismini hatirlamiyorum, sorarim kendisine..
Karadut şurubu var canım. eczanelerde satıliyor.1 çay kaşıgı sabah uyanınca ac karnına iç...ağzında yara olan kısma dogru değdirmeye biraz ağzında tutnaya çalış.geçmiş olsun tatlım
Karadut iyi gelir. Bir de eskiden nöbet şekeri diye bir şey vardı hala var mı bilmiyorum.
Hepinize teşekkür ederim kızlar. Eczaneye soracağım. Çok sağ olun.deniz diyette gecmis olsun cnm. Karbonatli bakimini ihmal etme. Karadut pekmezi iyi gelir. Tahlil yaptir kansizliktada cikabiliyor. Ilac olarakta kenacort orabase diye bi ilac kullanilabiliyordu yanlis hatirlamiyorsam.
Soyacim neden uyuyamadin umarım seni üzen bir durum yokturGunaydin,
Gece hic uyuyamadim.. sabah 6:30 civari uykuya dalabildim.. cok yorgunum.. 3 saatlik uykuyla bugunu nasil geciricem bilemiyorum..
Kahvaltim,
2 yulaf krep
1 dilim b.peynir
Maydanoz
7 zeytin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?