Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Spora gittim ama kar sebebiyle kapalıymış bugün )) bende yürüdüm, en azından hareket olsun dedim..
Çıkmadan önce 1 kase yoğurda yarım portakal ve 1 kivi doğrayıp yedim..
az evvel de 1 sütlü çay ve 15 adet yaban mersini yedim.. çok acıktım ama iyi gidiyorum bence.. çarşamba günü bende tartılacağım, en son 94.5 kg idim.. (geçen hafta) hiç kilo kaybı yaşamıyorum, bir yerde sorun var ama nerde bilmiyorum.. 10 mart itibari ile kontrollerim başlayacak o zaman öğrenirim sanırım.. tüm kan testlerim ve kanser taramalarım yapılacak, problemin kaynağını göreceğim..

Bizde hersey yolunda tatlim sen de durumlar ne
Tartılar senin icin ne gosteriyor bakalım

Çok sevindim harika gidiyorsunuz :)
Tarti bugün bana 77.5 kilo olduğumu söyledi :)
3ocakta 87.5 la başlamıştım tam 10 kilo bardim çoook şükür daha yolum uzun...
Hedefim bu hafta için 75.5 olmakmış ama o kadar hızlı gitmedi yine de gidiyor olmasından dolayı oldukça mutluyum.

Soyacım vücut direniyor bazen sağlıklı beslenme içindeyken biz kilodan da önemli nokta bu bence.
Sen taramalarında her şeyin yolunda olduğunu gör yeter :)
Bi zaman sonra kilolar da gitmeye başlayacak
Belki 1 günlük sıvı halinde yemek vucudunu sasirtabilir :))

İçimden bir his senin tartın bozuk diyor..
Başka bir tartı da tatildin mi

Herşeyin yerinde olmasina sevindim paphiacim..önemli olan vermek kiloları...
SOYACIM onemli olan sonuclarinin temiz ve guzel olması..aynalar bizden yana unutma tatlim

Yok, tartim bozuk degil)) hormonlari baskilayan bir kanser ilaci kullandigimdan dolayi kilo vermem zorlasiyor ama gidecek en sonunda biliyorum.. sadece inat ediyor vucudum o kadar..
Ne gıcık ilacmis. Anladım canım. Dertler senden uzak olsun.
Tartı değişmese bile vücut ölçünün değişmesi de güzel.

Kızlar ya, ağzımda dilim ve yanaklarimin içinde yara var aft.
Bisey yiyemiyorum, içemiyorum.
Karbonat sürdüm ama geçmiyor. Başka ne yapmamı önerirsiniz

Gecmis olsun, oncelikle bir kan tahlili yaptir.. agizda aft ve yaralar hastalik belirtisi olabilir.. kardesimde de cok oluyordu bir ara, eczaneden bir ilac alip kullaniyordu ama cok can yakici bir ilacti.. ismini hatirlamiyorum, sorarim kendisine..

Kızlar ya, ağzımda dilim ve yanaklarimin içinde yara var aft.
Bisey yiyemiyorum, içemiyorum.
Karbonat sürdüm ama geçmiyor. Başka ne yapmamı önerirsiniz
Karadut şurubu var canım. eczanelerde satıliyor.1 çay kaşıgı sabah uyanınca ac karnına iç...ağzında yara olan kısma dogru değdirmeye biraz ağzında tutnaya çalış.geçmiş olsun tatlım

Bu arada akşam menum:
*6 kaşık taze fasülye(dondurucudan)
*marul salatası
*2kasık yogurdun içine 5 kuru üzüm 1 hurma dogradim bol tarçın serptim ve yedim

deniz diyette gecmis olsun cnm. Karbonatli bakimini ihmal etme. Karadut pekmezi iyi gelir. Tahlil yaptir kansizliktada cikabiliyor. Ilac olarakta kenacort orabase diye bi ilac kullanilabiliyordu yanlis hatirlamiyorsam.

Menumu vereyim

12.00 yesil soganli ve tahmini 1tk kadar labneli 2 yumurta (kizlara kahvaltiya labne koydum kutu bitti ama koselerde biraz penir kalmis. Bende yumurtayi peynir kutusuna koyup cirpip soganlarin uzerine doktum), 5 cerry domates, 1 ince dlm beyaz peynir, 7 siyah zeytin ve cay

17.00 kakaolu ve hindistan cevizli muz, 5 cig badem

19.30 1 kase az sehriyeli corba, 1 kase yogurt, 1 kase pirasa, 1/2 kase ispanak

00.20 yesil cay

Gecmis olsun, oncelikle bir kan tahlili yaptir.. agizda aft ve yaralar hastalik belirtisi olabilir.. kardesimde de cok oluyordu bir ara, eczaneden bir ilac alip kullaniyordu ama cok can yakici bir ilacti.. ismini hatirlamiyorum, sorarim kendisine..

Karadut şurubu var canım. eczanelerde satıliyor.1 çay kaşıgı sabah uyanınca ac karnına iç...ağzında yara olan kısma dogru değdirmeye biraz ağzında tutnaya çalış.geçmiş olsun tatlım

Karadut iyi gelir. Bir de eskiden nöbet şekeri diye bir şey vardı hala var mı bilmiyorum.

deniz diyette gecmis olsun cnm. Karbonatli bakimini ihmal etme. Karadut pekmezi iyi gelir. Tahlil yaptir kansizliktada cikabiliyor. Ilac olarakta kenacort orabase diye bi ilac kullanilabiliyordu yanlis hatirlamiyorsam.
Hepinize teşekkür ederim kızlar. Eczaneye soracağım. Çok sağ olun.

Gunaydin,

Gece hic uyuyamadim.. sabah 6:30 civari uykuya dalabildim.. cok yorgunum.. 3 saatlik uykuyla bugunu nasil geciricem bilemiyorum..

Kahvaltim,

2 yulaf krep
1 dilim b.peynir
Maydanoz
7 zeytin

Gunaydin,

Gece hic uyuyamadim.. sabah 6:30 civari uykuya dalabildim.. cok yorgunum.. 3 saatlik uykuyla bugunu nasil geciricem bilemiyorum..

Kahvaltim,

2 yulaf krep
1 dilim b.peynir
Maydanoz
7 zeytin
Soyacim neden uyuyamadin umarım seni üzen bir durum yoktur
Ara ara uyumaya ve vücudunu dinlendirmeye bak.ıhlamur rahatlatir yogurt tüket uyumana yardimci olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…