Allah birdaha yaşatmasin bitanem...Gunaydin kizlar,
Arkadasim iyi, yumurtaliklardaki kistlerden dolayi biyopsi yapildi.. 1 hafta sonra cikicak sonuclar.. umuyorum ki, temiz cikacak... Cok stresliydim dun cunku kanser teshisimi ilk koyan hastanede oldu operasyonu.. hastaneyi goruncr resmen anilarim canlandi..
...hastaneye gidisim, ultrason sonucunu alip okuyusum, rapordaki "supheli kist, biyopsi gerekir" yazisi.. doktorla konusmam.. konusurken nasil agzimin kuruyup nefessiz kaldigim.. sonucu ogrenip kapinin onune cikip hickira hickira aglamam...
Bir anda tum bu anilar dolustu gozume.. kendimi o kadar yalniz, o kadar korkmus hissediyordum ki anlatamam... O hastaneye arkadasim icin gidince gercekten cok kotu oldum.. kapisinda biraz aglayip arkadasimin yanina gulumseyerek gittim ))
Yani kisaca dun hic iyi degildim.. ama bugun iyiyim ))
Az evvel kalktim, kahvaltimi henuz yapmadim.. birazdan yapacagim.. bugun 2 ana, 2 ara ogun yogun yapmayi dusunuyorum.. vucudumu buna alistirmam lazim.. yoksa yaz geldiginde benim icin cok zorlayici oluyor.. simdiden vucudumu alistirmam lazim buna.. menumu de yazayim, gidip kahvaltimi hazirlayayim..
İspanakli lorlu yumurta
8 zeytin
2 kuru kayisi
6 cig badem
Dikkat et cnm kendine. Beline cok yuk vermemeye calis uzanma saga sola. Ben de az onceki mesajimdan beri besik salliyorum. Hanimefendi sohbet etmekten uyku moduna gecemiyor. Isim var ya ugrastirir beni. Neyse ben bunlari yazasiya sustu bakiniyor sadece. Birazdan uykuya dalar insallah.Akşama fırında balık yapıcam...salata yaparım birkaç ceşit...Hasibecim haklısin insan bazen ne pisirecegini şaşiriyorbu arada oğleden sonra belimden dolayı eşim beni okuldan aldı ve iğne yaptirdim.kas gevsetici ama öyle bir mayışmışın ki biraz önce yataktan ancak kalkabildim.
Ben de firina tavuk attim.2.ara ogun, soguk ayran corbasi
Aksama firinda tavuk, salata ve ezogelin corbasi yaptik.. gayet guzel oldu menum ama cook aciktim ))) bir hafta icinde bu duzene alisirim sanirim..
Ben de kesinlikle senin gibi düşünüyorum. Ha asla yapamam o ayrı konu:) çünkü bu yeme şekline alışmışız, en basiti yemek üç öğün diye öğretilmiş ve uygulatılmış bize. Vücut da buna alışmış yani. Ama ben de sık sık birşeyler tüketmenin vücudu yorduğunu ve yaşlandırdığını duymuştum. Osmanlı tıbbıyla ilgili bir programdı, konuşmacı beni ikna etmişti valla:)Ben de 2 ana öğün 1 ara ögünden yanayim aslında...her oğün arasi 4-5 saat olmalı..ilk 2 saatte vucut kendine yararlı besinleri alıp sonraki saatlerde vucuttan yakmaya başliyormuş.tam yakmaya başladıgında agza bir sey attigında tekrar başa sariyormuş...aslında Soyacım sana katıliyorum vücudu sürekli bir şey yemeye aliştirmamak daha iyi...
Vücut alışacaktir mutlaka yaza kadar...
Karatay da ayni şeyi savunuyor evet hatta amerikadaki odüllu bazi prof..larda...2 ana 1 ara yeterlidir diyorlar...zaten sağlıklı besleniyorsan o aralarda acıkma olmaz saglıksizlıksa öğünler daha 2 saat gecmeden acıkma olur diyorlarBen de kesinlikle senin gibi düşünüyorum. Ha asla yapamam o ayrı konu:) çünkü bu yeme şekline alışmışız, en basiti yemek üç öğün diye öğretilmiş ve uygulatılmış bize. Vücut da buna alışmış yani. Ama ben de sık sık birşeyler tüketmenin vücudu yorduğunu ve yaşlandırdığını duymuştum. Osmanlı tıbbıyla ilgili bir programdı, konuşmacı beni ikna etmişti valla:)
Afiyet olsun tatlım.her zamanki gibi enfes gorünuyor yemeklerinSabah: yok tahlil vermeye gittim
Ogle: 2 yumurta ile menemen (soganli), 2 yk lor, 10 zeytin, maydanoz, dereotu, 4 cerry domates
Ara: yesil cay ve yarim yesil elma (resimde 1 elma var ama yarisini kizlar yedi)
Aksam: firinda karisik sebze(dunden kalma), mercimek corbasi, yogurt
Eki Görüntüle 2238286 Eki Görüntüle 2238288 Eki Görüntüle 2238290
Tesekkur ederim cnm belin nasil olduAfiyet olsun tatlım.her zamanki gibi enfes gorünuyor yemeklerin
Iyiyim şükür canım...dün de herzamankinden daha erken yattım.dinlenmek iyi geldiTesekkur ederim cnm belin nasil oldu
Günaydin canlar iyi hafta sonları diliyorum hepinize
Kızımin c.tesi günleri kursu oldugu icin erkenden kahvaltı yaptık.
Uyaninca ballı limonlu su
1 parca beyaz peynir
6 tuzsuz zeytin
1 yumurta beyazi(oglum sarisini hüpletti)
1 kayisı 1 hurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?