Tesekkurler canım...evet alternatif buluruz diyetin disına cıkmadan...iyi olur.Çok güzel olmuş kahvaltın :)
Afiyet olsun
Günaydın canım afiyet olsunGunaydin kizlar
Sabah bir haslanmis yumurta
Bir bardak yesil cay
Bir dikim tam bugdayli ekmek
Simdi pazara ve kargoya gidicem tempolu yuruyerek insallah menulerimi daha saglam yapabilcem opuldunuz...
En güzeli kitap okumak galiba...ya da güzel bir film açmak ne dersin..Dışarı çıkmak istiyorum dolaşmak istiyorum ama o kadar üşeniyorum ki...
Alışveriş yapmak istiyorum mağazaları dolaşmak istiyorum ama maalesef daha maaşımı almadım..
Beynim yemek yemek istiyor ama karnım o kadar tok ki...
Kısacası bir şeyler istiyorum ama yapmıyorum.. saç bakımı yapmam lazım üşeniyorum... Sanırım bugün uzanıp televizyon izleyip kitap okuyacağım bir gün olacak ))
En güzeli kitap okumak galiba...ya da güzel bir film açmak ne dersin..
Slm beni iki gün mazur görün ateşle ugrasiyorum
Geçmis olsun canim kendine iyi bak.once sağlikSlm beni iki gün mazur görün ateşle ugrasiyorum
Akşam menüm:
*2 kepce mercimek çorbası
*sarimsakli yogurtlu kirmizı lahana salatasi
*1 çatal ıspanak
*1 adet kurukayısı
Bugün düzen kactı.aksam yemegim erken oldu.bakalim ne yapicam acikırsam.SOYACIM aksama baharatlı nohut atiştirmaligı yapicam firında..haslanmiş nohuta az z.yagı ve bol baharat katip firınlaniyor ya ondan.sence 1 avuç yemeli miyim..
Tesekkürler canimArada sirada boyle duzenimizin bozuldugu zamanlar olacak tabi ki.. acikirsan saat 20:00' a kadar 1 kase corba icebilirsin.. ya da ufak kase salata...
1 avuc Nohut atistirmaligi da olur ama yaninda 1 meyve ye..
Sevgiler ))
Kahvaltim (hepsinden yeteri katar yani üc dort çatal kadar)
Yumurta
Lor peynir
1 dilim kepekli ekmek
Mantar sote (soğanlı )
Siyah cay şekersiz
17:00akşam yemegim
Tavuk sote bir kücuk tabak
2 yk ispanak
2 bardak ayran (ev yapımi tabiiki tuzsuz)
marul morlahana havucdan oluşan salata
Birki catal yıkanmis lahana tursusu
Spor olarak;Kocamla Biraz gezdik sonra bir parka gidip 2000 km kadar yürüyüş yaptk
2000 adim yazacaktim aslindaOgle yemegi yok mu? Beslenme tarzin dogru degil.. aclik ataklari yayasayip diyeti bozman cok olasi.. lutfen bunu duzelt..
Spor bayaa iyi cunku 2 bin km yol tahmini olarak burasiyla ingiltere arasini yurumussun demek ki )) sanirim 2 km olacakti o ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?