- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Hosgeldin, gecmis olsun.. duygusal aclik bize yediren sey.. buna kesinlikle katiliyorum.. ilerleyen gunlerde bununla ilgili bir yazi yazacagim, iyi ki aklima getirdin bunu ))
Kolay olamamistir elbet .zor gercekten.Ama çok şükür evlat sahibi olabilmişsin Allah baģışlasın .kilo verilir yeterki kararlı ol. Benim3 yıl oldu bebegim olmadı eşim ameliyat olcak sene sonunda eger işe yaramazsa bizde tüp bebek yapcaz bununda stresi var bende ama ne yapalım hayirlisi olsun insallah Rabbim hepimizin gönlune gore versin
Amin canım.Rabbim evlatlarini hayırlı eylesinCanım Rabbim hayırlı evlat nasip etsin.
Her işim elden ayrı olur.
Tüp bebekte Ohss atlattim cigerimden 4 litre su aldılar ölüyordum nefessiz kaldim.
Idrarimi yapamadim.
Elhamdulillah biri büyük 7 yaşında kızım.
Ikizlerim biri kız biri erkek tam 3 tane oldular.
Her işin başı inanmak.
Canım ben de Karataycıyım..zamanında doğum kilolarımın coğunu onunla verdim.93 kiloyla doguma gitmistim.ortalama ayda 5 kilo vererek 63 e kadar inmistim.1.5 yil oncesine kadar 60 tim.annem vefat edince 1.5 yıl icinde 7-8 kilo aldım maalesef...hem bu tarz beslenmek yuzde cökmeye de neden olmuyor.hele ki spirla desteklersek...Karatayın 2 kitabı başucu kitabım.3.sunü de alıcam bakalimCanım bütün sayfaları ancak okuyabildim.
Ben elimden geldiğince Karatay yapiyorum.
% 90 fikirleri hoşuma gidiyor.
Seni olumsuz etkilermiyim?
Enerjiniz beni olumlu etkiledi.
Örneğin bugünkü menüm
Aç karnima 112.5 levotran 1 s.b su
Kahvaltı: 2 yumurtadan cilbir,3 zeytin,3 ceviz, bi kaç dilim turp (10:00)
Ara: sade kahve
(16:30) 1 kase k.m çorbası, 3 y.k bulgur pilavı ,1 parça tavuk has, salata, 1 s.b ayran
Ara (19:00) 1 s.b tarçınlı süt, biraz fındık
Ara 1 yeşil çay
2 litre su
40 dk yürüyüş
Canım bütün sayfaları ancak okuyabildim.
Ben elimden geldiğince Karatay yapiyorum.
% 90 fikirleri hoşuma gidiyor.
Seni olumsuz etkilermiyim?
Enerjiniz beni olumlu etkiledi.
Örneğin bugünkü menüm
Aç karnima 112.5 levotran 1 s.b su
Kahvaltı: 2 yumurtadan cilbir,3 zeytin,3 ceviz, bi kaç dilim turp (10:00)
Ara: sade kahve
(16:30) 1 kase k.m çorbası, 3 y.k bulgur pilavı ,1 parça tavuk has, salata, 1 s.b ayran
Ara (19:00) 1 s.b tarçınlı süt, biraz fındık
Ara 1 yeşil çay
2 litre su
40 dk yürüyüş
Canım ben de Karataycıyım..zamanında doğum kilolarımın coğunu onunla verdim.93 kiloyla doguma gitmistim.ortalama ayda 5 kilo vererek 63 e kadar inmistim.1.5 yil oncesine kadar 60 tim.annem vefat edince 1.5 yıl icinde 7-8 kilo aldım maalesef...hem bu tarz beslenmek yuzde cökmeye de neden olmuyor.hele ki spirla desteklersek...Karatayın 2 kitabı başucu kitabım.3.sunü de alıcam bakalim
Bence gayet guzel bir menu.. levotran nedir onu bilmiyorum yalniz ))
Karatay diyetini de bilmiyorum, populeritesi olan seylere hemen isinamiyorum nedense.. ama karatay hocayi tv de izledigim kadariyla cogu fikrimiz benziyor ))
Tesekkur ederim canım..sana da çok geçmiş olsun.bundan sonra herşey istedigimiz gibi olsun inşallahCanım Allah rahmet eylesin.
Kilo sadece açlıktan alınmıyor.
Ben 3 aylık ikizlerimi karnimda ölünce bi bosladim.
Sonrada ikiz tüp bebek kanamali hamilelik gecirdim 8 ay sırt üstü yattim 40 kilo aldım.
Hipotiroidi için ilaç canım benim.
Aç karnima içip 30 dk sonra kahvaltı yapıyorum.
Canan hocanın dediklerini bizzat yaşadım.
Protein eksikligim vardi.
Prof kadin dogum uzmanı her sabah iki yumurta yiyceksin dedi.
Pkosum var kadın dogumcum yuruyecen diyor.Rahmin çalışmasi için.
D vitaminim her seferinde düşük çıkıyor.
Arkadaşlar kilo verilmesini engeller.
Canım ayrica sabah
92.2 kilo geldim.
Soya etimek yiyebilir miyim kahvaltida sence?
Kizarmis ekmek daha az kalorili diye biliyorum
Ne dersin? Kac tane yemeliyim
Malum yumurta yok bende zaten
Bazen galeta ya da etimek gibi bir sey tukebilir miyim?
Sana sormak istedim
Yumurta yemen sart degil, domates-salatalik-yesillik-peynir-zeytin-az yagda sotelenmis sebzeler-mantar vs bir sürü şey yiyebilirsin... Ekmek ve türevlerini tüketmiyoruz... Eğer zeytin yemezsen bir dilim ekmek veya bir tane etimek yiyebilirsin..
ekmeğin kalorisi fark etmiyor, beyaz ekmek ya da kepekli ekmek ikisinin de kalorisi aynı... farkı, kepekli ya da esmer ekmek yediğimiz ekmekler daha uzun süre tokluk hissi sağlıyor, beyaz ekmekler daha hızlı açıkmani sağlıyor ama kalori ayni..
Aaa evet ya, diger grubumdaki bir arkadasta troid icin iciyor ondan sabahlari.. 5 sene evvel ona diyet yaptirip (ki emin olun dunyanin en zor kisisi bu konuda) ona 15 kilo verdirmistim.. haftaya o da diyete baslayacak benim digerdgurubumda ))
D vitamini bende de dusuk.. doktorumun tavsiyesiyle 3 ayda bir 6 sise d vitamini iciyorum.. her hafta 1 sise icmemi istiyor.. meme kanseri tedavisi gordugum icin d vitaminim 80 ustu olmaliymis.. ben 2 ay yazlikta kalip geliyorum ve olcumlerde 17 cikiyor, saka gibi ))
Bu arada yarin d vitamini iceyim iyi aklima aklima getirdin, ne zamandir icmiyordum ))
Canım Canan hocaya göre 80 bile az ben her sefer gittigimde 20 nin altinda çıkıyor.
2 tüp yaziyor doktor.
Burası çok önemli
Güneşlenmenin her yere göre farklı bi saati var.
Bide güneş kremi surmiycez bide güneşlendikten sonra yikanmiycaz kese yapmiycaz.
Canim ignesini kalcadan vurdurun diyor Canan hoca ben öyle yaptircaktim eşim izin vermedi.
Ağızdan içilen ignelerden kullaniyorum.
Gunaydin
İlik suyumu ictim, 15 dk sporumu yaptim.. simdi kahvaltimi yapacagim. Bugun 300 gr daha gitti benden.. bakalim yarin nelerle karsilasacagim tarti da ))
Kahvalti;
2 haslanmis yumurta (pul biber ve z.yagi gezdirilmis)
Lor peyniri (corek otlu)
10 zeytin
Maydanoz, dereotu
Çok güzel olmuş kahvaltın :)Günaydın kizlar kahvaltım geçikti...yani yeni kalktım kahvaltıdan.
Uyanınca: balli limonlu suyumu içtim
Kahvaltı:
*1yumurta(kayısı kıvaminda)
*2 kaşık lor peyniri dereotlu cörekotlu pulbiber
*5 zeytin
*1 kayısı
*2 ceviz
*şekersiz çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?