Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Kızlar 50 dk.tempolu yüruyüsümü de yaptım.biraz evel bir avuç fırınladığım baharatlı nohutumu yiyip cayımı içtim.yatarken karişık bitki cayımi içerim...sevgiler

Oncelikle meraba umarım hepiniz iyisinizdir.Bizim evde neredeyse 10 gündür grip var.Dun gece uyuyamadim sabahta çocuklar yatmadi.
Baya zorlanıyorum hasta olunca onlar esimde hasta.

Kahvaltı: (11.00) 2 tane yum. 1 y.k kiyma,
7 zeytin (akşamdan suya koydum),2 ceviz
Biraz peynir

Akşam: 1 kase çorba ( y.mercimek,nohut, köfte içinde) 1 y.k güveç, 4 tane kayısı
(Kaynanamgildeydim yoksa yanina yoğurt ve salata olurdu. )

Ara sade kahve

Yürüyüşten önce 1 y.cay
45 dk yürüyüş
2 litre su

Hepinize iyi geceler

Gunaydin
Kızımda hasta oldu bir de sınavları var kuzumun
Yorgunluktan midir nedir dikkat etmeme rağmen artı 700 gr fazlayım ama kafama takmıyorum.

Geçmiş olsun

Gecmiş olsun canım.Acil şifalar

Gunaydin
Yorgunluktan midir nedir dikkat etmeme rağmen artı 700 gr fazlayım ama kafama takmıyorum.
Günaydın canım...gecmiş olsun.yorgunluktandir şişliktir...önemli olan sağlık.kizina sinavlarinda başarılar diliyorum

Bu arada bizimkiler haaaala uyuyor.hafta sonu ögün saatlerimiz değişiyor..bugün de iyi geçmesi dilegiyle simdilik bay

Gunaydin

Stres, kilo vermeyi engeller ve vucut yag depolamaya baslar.. stresli donemin gectikten sonra o aldigini sandigin kilolar kolayca gidecek merak etme )) herseyden once saglik onemli, o yuzden takma kafana ama diyetini de bozma..

Bol bol sivi ve c vitamini tuketin..

Sevgiler

Ne güzel gidiyorsun gercekten bu arada kilon nasıl gidiyro? haftalık mi tartılacaksın? :)

Krizantem gecmis olsunn çok..
Şuanda sağlığın en önemli şey...

Ben dün akşam öğlen yediğim bulgurlu salatadan sonra dışarı çıktım akşam gittiğimiz mekanda pek yiyebileceğim bir şey yoktu. Çok da acikmamistim ben de alkolsüz bir meyve kokteyli içtim ve yemek yemedim çünkü hiç saglikli bir sey yoktu. Gecenin ilerleyen saatlerinde aciktim biraz tabi ama dayandim yani.
Ve yaşpastaya hayır! Dedim
Evde yapilan kek e hayir dedim
Bu da oldukça zordu :| ama basardim.

Fakat gelelim bugün 1gr bile eksilmeyen tarti moralimi bozdu dünle ayni :/ bilemedim neden.
Neyse + görmekten iyidir
Ne diyorsun soyaa olur muydu arada boyle duraksamalar

Uyanali yarim saat oldu, bayaa uyumusum.. gece surekli uyandim, bir huzurla uyuyamadim nedense.. birazdan kahvalti yapacagim.. kahvaltim icin yulafli krep yapacagim birazdan.. yulaf tuketenler hafta da 1 kere yagsiz tavada az tuz ile krep yapabilirler.. ben krebi hazirlayayim, cok aciktimmm ))

Ah ah o alkolsuz kokteyli icmeyeydin tarti fark edebilirdi )) kokteyller sekerli suruplardan yapiliyor.. icine ekledikleri meyve suyu seker icerir... Yani bana diyorsun ki; "aksam gittigim yerde sade soda yoktu o yuzden seker yaladim"
Tekrar dusunelim neden kilon degismedi acaba?

Bol su ic, vucudunu istila eden o sekerlerin yag ddepolamadan cikmasini sagla ))

Yaaa diyorum ki meyve püresi işte yiiaaa diye düşünüp yemek yemek yerine o pastalari diş sıka sıka reddedrrken sen saftirik gittik bi bardak şeker içtin demek :|

Ah soya su içip egzersiz yaparim artik bugün biraz ...

Bu arada yulaflı krebi nasil yapıyorsun canim?

Yulafli krep tarifim;

1 cay caydagi yulafi blenderdan geciriyorum, un kivami olana kadar..
İcine 1 yumurta, 1/2 light sut ve 1/2 su koyuyorum. Bir dakika kadar hepsinu blenderda karistiriyorum yuksek hizda.. sonra 10 dk kadar bekletiyorum ki, yulafla diger malzemeler iyice ic ice gecsin.. icine cay kasiginin ucuyla tuz atiyorum.. yagsiz tavada 4 tane yapiyorum.. 2 ben, 2 annem yiyor, hepsini ben yemiyorum ))
Arasina da lor+corek otu ve pulbiber karisimini koyuyorum.. bol maydanoz ve dereotu ile yiyorum.. yaninda zeytin yok.. yesillik sinirsiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…