Geçmiş olsunOncelikle meraba umarım hepiniz iyisinizdir.Bizim evde neredeyse 10 gündür grip var.Dun gece uyuyamadim sabahta çocuklar yatmadi.
Baya zorlanıyorum hasta olunca onlar esimde hasta.
Kahvaltı: (11.00) 2 tane yum. 1 y.k kiyma,
7 zeytin (akşamdan suya koydum),2 ceviz
Biraz peynir
Akşam: 1 kase çorba ( y.mercimek,nohut, köfte içinde) 1 y.k güveç, 4 tane kayısı
(Kaynanamgildeydim yoksa yanina yoğurt ve salata olurdu. )
Ara sade kahve
Yürüyüşten önce 1 y.cay
45 dk yürüyüş
2 litre su
Hepinize iyi geceler
Gecmiş olsun canım.Acil şifalarOncelikle meraba umarım hepiniz iyisinizdir.Bizim evde neredeyse 10 gündür grip var.Dun gece uyuyamadim sabahta çocuklar yatmadi.
Baya zorlanıyorum hasta olunca onlar esimde hasta.
Kahvaltı: (11.00) 2 tane yum. 1 y.k kiyma,
7 zeytin (akşamdan suya koydum),2 ceviz
Biraz peynir
Akşam: 1 kase çorba ( y.mercimek,nohut, köfte içinde) 1 y.k güveç, 4 tane kayısı
(Kaynanamgildeydim yoksa yanina yoğurt ve salata olurdu. )
Ara sade kahve
Yürüyüşten önce 1 y.cay
45 dk yürüyüş
2 litre su
Hepinize iyi geceler
Günaydın canım...gecmiş olsun.yorgunluktandir şişliktir...önemli olan sağlık.kizina sinavlarinda başarılar diliyorumGunaydin
Kızımda hasta oldu bir de sınavları var kuzumun
Yorgunluktan midir nedir dikkat etmeme rağmen artı 700 gr fazlayım ama kafama takmıyorum.
Gunaydin
Kızımda hasta oldu bir de sınavları var kuzumun
Yorgunluktan midir nedir dikkat etmeme rağmen artı 700 gr fazlayım ama kafama takmıyorum.
Bugün sporda dinlenme günüm ama karsısizım acaba en az 5 kilo verene kadar pazar günleri de azcık spor yapsam mı bilemedim
Kizlar kahvaltimi paylasıyorum..
*uyaninca limonlu su
*2kaşık cörekotlu lor
*1yumurta(kayısı kıvamında)
*1kaşik menemen
*7 tuzsuz zeytin
*maydonoz dereotu
*2kayisi
*şekersiz çay
Bugünün güzel geçmesini diliyorum canlar
Ne güzel gidiyorsun gercekten bu arada kilon nasıl gidiyro? haftalık mi tartılacaksın? :)
Krizantem gecmis olsunn çok..
Şuanda sağlığın en önemli şey...
Ben dün akşam öğlen yediğim bulgurlu salatadan sonra dışarı çıktım akşam gittiğimiz mekanda pek yiyebileceğim bir şey yoktu. Çok da acikmamistim ben de alkolsüz bir meyve kokteyli içtim ve yemek yemedim çünkü hiç saglikli bir sey yoktu. Gecenin ilerleyen saatlerinde aciktim biraz tabi ama dayandim yani.
Ve yaşpastaya hayır! Dedim
Evde yapilan kek e hayir dedim
Bu da oldukça zordu :| ama basardim.
Fakat gelelim bugün 1gr bile eksilmeyen tarti moralimi bozdu dünle ayni :/ bilemedim neden.
Neyse + görmekten iyidir
Ne diyorsun soyaa olur muydu arada boyle duraksamalar
Ah ah o alkolsuz kokteyli icmeyeydin tarti fark edebilirdi )) kokteyller sekerli suruplardan yapiliyor.. icine ekledikleri meyve suyu seker icerir... Yani bana diyorsun ki; "aksam gittigim yerde sade soda yoktu o yuzden seker yaladim"
Tekrar dusunelim neden kilon degismedi acaba?
Bol su ic, vucudunu istila eden o sekerlerin yag ddepolamadan cikmasini sagla ))
Haklısin canim öyle yapayimBugunu dinlenme gunun yap bence.. hafta ici sporunu artirarak devam et ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?