Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Canim 15 gunde bir tartılıcam..hergun tartilmak motivasyonumu bozuyor.moralini bozma tartilar arada biraz oyun oynuycak bize...bazen psikolojik bazen ozel dönem etkisiyle azcık fazla çıkabilir hatta hiç vermemis gibi görunebiliriz.onemli olan kendimizi hafif hissetmeye başlamamız...biz pesetmeyen bir grubuz

EVETT :) pes etmek değil de bir şeylerin yanliş oldugunu farkettik ))

Bu arada soya unla yapilan krebi löp löp yiyen ben yulafla olanda yumurta çok açiga cikti
Yaptim ama başkasına ikram ettim :)
Yumurta tadı baskindi napalim...
Ben de 1 dilim ekmek
2 yk lor pul biberli corekotlu maydonozlu
Bol domates salatalik
1 kayisi
4 findim yedim
Gaaaaayet de doydum :)

Afiyet olsun canım..tabii damak zevkine gore uyarlayabilirsin.mesela yumurtayi 1 e indirip sutu artirabilirsin...ben de deniycem.icine 1 yumurta 1 kasık lor koyarak deniycem.SOYACIM ne dersin..bu arada kahvaltin harika tekrar afiyet olsun...benim bir arkadaşim da mercimek unundan yapıyor krebi.icine Soya gibi işte lor,yesillik,baharat koyarak yiyiyor.aslinda saglikli beslenmeyi bilince harika alternatifler bulabiliriz degil mi.mercimek ununu evde yapanlar da varmis.arastiricam ben de

Hafta sonu yogunluuna carpildim kizlar..
Dun oglen
1tabak tarhana corbasi 1 tabak yogurt
Ara
Yarim muz 1 yesil elma uzerine tarcin serptim..
Aksam
Firinda tawuklu patates patetes haric 1 gogus yedim
1 tabak sehriye corbasi
1 tabak yesillik salatasi icine yarim avuc nohut
1 tabak yogurt
Gece ara si
1 ihlamur
1 adacayi

Bugun suan sabah kahwaltisindayim serpme acik kahwaltida 1 dilim tam bugday ekmegi ince olanlardan
Zeytin haric
kibrit kutusu kadar peynir lor degil ama tuzsuzmus.
Domates salatalik kayisi yesillik

Gayet iyi gidiyorsun canim...hafta sonu hem yogunluk oluyor hem de öğünlerin saati oynuyor.ama biz herşeye rağmen gayet iyi üstesinden geliyoruz..afiyet olsun

Yumurta sarisini ekleme, koku olmaz o zaman ))

Dışarıda yemek yediğimizde ya da kahvaltı yaptığımızda maalesef diyetimize uygun şeyler bulamayabiliriz.. ben genelde dışarıda kahvaltı yaptigim da, menemen, haşlanmış yumurta ya da omlet, domates, salatalık ve yeşillik ile Bir dilim esmer ekmek tüketiyorum... Seçimlerini beğendim afiyet olsun ))

Az önce tartının beni toplamda 2,7 kg az gösterdiğini bildirmekten mutluluk duyuyorum ))

Akşama çok kalabalık bir misafir grubum var, o yüzden bir sürü şey yapmam gerekiyor.. kısır, patates salatası, irmik tatlısı, peynirli börek hazırlayacağız annemle.. bu kadar şey yapıp hiç birinin tadına bakmamak emin olun beni de çok zorluyor )) akşam misafirlere bunları İkram ettiğimde, kendime yeşil elma dilimleyip yanında yeşil çay içeceğim... bu kilolar öyle ya da böyle mutlaka gidecek başka yolu yok!

Aynen canm katılyorum sana insan bazen kendini incelmis hissediyo ama bu tartiya yansimiyo. Motivasyonum dusmesin diye bende hazir hissettigimde tartilcam

Tebrikler
Ben birşey danışacaktım bulgur pilavı yiyebilir miiyz ve ne kadar yeriz yenilebiliyorsa

Yiyebilirsiniz, max 3 kasik..

Ben ben genelde bulguru ıslatıp salatanın içine katıyorum.. yoğurtla da karıştırıp yiyebilirsiniz.. ya da beş altı kaşık sebze yemeği, 3 kaşık bulgur pilavı yiyebilirsiniz.. ama lütfen zeytinyağı ile pişmiş olsun ve az tuz koyun..

OH süper o halde yiyorum tereyağ ve zeytinyağ ile yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…