Canim 15 gunde bir tartılıcam..hergun tartilmak motivasyonumu bozuyor.moralini bozma tartilar arada biraz oyun oynuycak bize...bazen psikolojik bazen ozel dönem etkisiyle azcık fazla çıkabilir hatta hiç vermemis gibi görunebiliriz.onemli olan kendimizi hafif hissetmeye başlamamız...biz pesetmeyen bir grubuzNe güzel gidiyorsun gercekten bu arada kilon nasıl gidiyro? haftalık mi tartılacaksın? :)
Krizantem gecmis olsunn çok..
Şuanda sağlığın en önemli şey...
Ben dün akşam öğlen yediğim bulgurlu salatadan sonra dışarı çıktım akşam gittiğimiz mekanda pek yiyebileceğim bir şey yoktu. Çok da acikmamistim ben de alkolsüz bir meyve kokteyli içtim ve yemek yemedim çünkü hiç saglikli bir sey yoktu. Gecenin ilerleyen saatlerinde aciktim biraz tabi ama dayandim yani.
Ve yaşpastaya hayır! Dedim
Evde yapilan kek e hayir dedim
Bu da oldukça zordu :| ama basardim.
Fakat gelelim bugün 1gr bile eksilmeyen tarti moralimi bozdu dünle ayni :/ bilemedim neden.
Neyse + görmekten iyidir
Ne diyorsun soyaa olur muydu arada boyle duraksamalar
Canim 15 gunde bir tartılıcam..hergun tartilmak motivasyonumu bozuyor.moralini bozma tartilar arada biraz oyun oynuycak bize...bazen psikolojik bazen ozel dönem etkisiyle azcık fazla çıkabilir hatta hiç vermemis gibi görunebiliriz.onemli olan kendimizi hafif hissetmeye başlamamız...biz pesetmeyen bir grubuz
Günaydın kızlar bende katılmak istiyorm diyetiniz çok güzel baya okudum birebir uyabileceğim bir diyet
Afiyet olsun canım..tabii damak zevkine gore uyarlayabilirsin.mesela yumurtayi 1 e indirip sutu artirabilirsin...ben de deniycem.icine 1 yumurta 1 kasık lor koyarak deniycem.SOYACIM ne dersin..bu arada kahvaltin harika tekrar afiyet olsun...benim bir arkadaşim da mercimek unundan yapıyor krebi.icine Soya gibi işte lor,yesillik,baharat koyarak yiyiyor.aslinda saglikli beslenmeyi bilince harika alternatifler bulabiliriz degil mi.mercimek ununu evde yapanlar da varmis.arastiricam ben deEVETT :) pes etmek değil de bir şeylerin yanliş oldugunu farkettik ))
Bu arada soya unla yapilan krebi löp löp yiyen ben yulafla olanda yumurta çok açiga cikti
Yaptim ama başkasına ikram ettim :)
Yumurta tadı baskindi napalim...
Ben de 1 dilim ekmek
2 yk lor pul biberli corekotlu maydonozlu
Bol domates salatalik
1 kayisi
4 findim yedim
Gaaaaayet de doydum :)
Tamam kahvaltıda biraz peynir olarak farklı besledim bugün katılmadan önce yediğim için ama bundan sonra bire bir uyacağımGell gel hoşgeldin :))))
Hoşgeldin canım ama biz de pesetmek yok...disiplinli bir koçumuz var ona goreGünaydın kızlar bende katılmak istiyorm diyetiniz çok güzel baya okudum birebir uyabileceğim bir diyet
Okudum okudum bence çok güzel disipline bayılırımHoşgeldin canım ama biz de pesetmek yok...disiplinli bir koçumuz var ona gore
EVETT :) pes etmek değil de bir şeylerin yanliş oldugunu farkettik ))
Bu arada soya unla yapilan krebi löp löp yiyen ben yulafla olanda yumurta çok açiga cikti
Yaptim ama başkasına ikram ettim :)
Yumurta tadı baskindi napalim...
Ben de 1 dilim ekmek
2 yk lor pul biberli corekotlu maydonozlu
Bol domates salatalik
1 kayisi
4 findim yedim
Gaaaaayet de doydum :)
Hafta sonu yogunluuna carpildim kizlar..
Dun oglen
1tabak tarhana corbasi 1 tabak yogurt
Ara
Yarim muz 1 yesil elma uzerine tarcin serptim..
Aksam
Firinda tawuklu patates patetes haric 1 gogus yedim
1 tabak sehriye corbasi
1 tabak yesillik salatasi icine yarim avuc nohut
1 tabak yogurt
Gece ara si
1 ihlamur
1 adacayi
Bugun suan sabah kahwaltisindayim serpme acik kahwaltida 1 dilim tam bugday ekmegi ince olanlardan
Zeytin haric
kibrit kutusu kadar peynir lor degil ama tuzsuzmus.
Domates salatalik kayisi yesillik
Aynen canm katılyorum sana insan bazen kendini incelmis hissediyo ama bu tartiya yansimiyo. Motivasyonum dusmesin diye bende hazir hissettigimde tartilcamCanim 15 gunde bir tartılıcam..hergun tartilmak motivasyonumu bozuyor.moralini bozma tartilar arada biraz oyun oynuycak bize...bazen psikolojik bazen ozel dönem etkisiyle azcık fazla çıkabilir hatta hiç vermemis gibi görunebiliriz.onemli olan kendimizi hafif hissetmeye başlamamız...biz pesetmeyen bir grubuz
TebriklerAz önce tartının beni toplamda 2,7 kg az gösterdiğini bildirmekten mutluluk duyuyorum ))
Akşama çok kalabalık bir misafir grubum var, o yüzden bir sürü şey yapmam gerekiyor.. kısır, patates salatası, irmik tatlısı, peynirli börek hazırlayacağız annemle.. bu kadar şey yapıp hiç birinin tadına bakmamak emin olun beni de çok zorluyor )) akşam misafirlere bunları İkram ettiğimde, kendime yeşil elma dilimleyip yanında yeşil çay içeceğim... bu kilolar öyle ya da böyle mutlaka gidecek başka yolu yok!
OH süper o halde yiyorum tereyağ ve zeytinyağ ile yaptımYiyebilirsiniz, max 3 kasik..
Ben ben genelde bulguru ıslatıp salatanın içine katıyorum.. yoğurtla da karıştırıp yiyebilirsiniz.. ya da beş altı kaşık sebze yemeği, 3 kaşık bulgur pilavı yiyebilirsiniz.. ama lütfen zeytinyağı ile pişmiş olsun ve az tuz koyun..
Afiyet olsun ...Ogle yemegimi yedim, yesil cay karisimimi demlenmeye biraktim, birazdan icecegim.. sonra da aksam icin hazirliklara girisecegim ))
1 buyuk kase yayla corbasi (icine haslanmis bugday ve nohut ekledim)
2 izgara kkofte (dunden kalan koftelerim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?