Tabiki tatlim izin alip erken çıktim okuldan.gelince tarçınlı yesil elma dilimlerimi yedim.şuan da sporumu yapiyorum.set arasindayimAra ogun,
Sutlu nescafe ve 1 ceviz
Spor yapiyor muyuz bayanlar? Umarim aksatmiyoruzdur ))
Sabah 1 bardak su
1 türk kahvesi sade
Ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
Kuşburnu çayı
Öğle 1 tabak işkembe çorbası unsuz
Ara 1 kase yoğurt
1 avuç kuru meyve
Akşam
Mercimek çorbası
1 porsiyon et sote
Salata
Su 2lt. Spor 45 dakika egzersiz yapacağım yapınca yazarım.
Afiyet olsun canimAksam yemegi olarak kiymali ispanak yemegi yapiyorum (icine bulgur attim)
Yaninda da dunden kalan yogurtlu kabagimi yiyecegim.. saat 21:30 civari yesil elma ve yesil cay ikilisini tuketirim sanirim ))
Aksam yemegimi tam vaktinde yedim bugün kizlar
Menum:
*1kaşık patlican oturtma kiymalı(patlican firinda kizartma degil)
*Salata,
*1kase ev yogurdu,
*3kaşık cok az z.yaginda sotelenmiş tavuk cigeri
Suyum da tamamdir.sporum da..bugun de fire vermedim ..umarim boyle giderim.yatarken hibuskus ya da cubuk tarcınli Yeşil cayimi da içtim mi tamamdir
Haklisin canim yogurt ve salata azcık cok yiyince şiskinlik oldu boşuna midemi genişletmek istemedim...yani yogurt kasem accik kocamandıYemegin guzel ama porsiyonlarin az.. 3-4 kasik patlican, 3-4 kasik ciger, salata ve yogurt daha dogru olur... Az yemek zayiflatmaz, dogru yemek zayiflatir unutmayalim ))
Aksam menum,
Koca bir tabak kiymali ispanak.. neden koca bir tabak? Cunku Cunku yaninda yiyecegim yogurtlu kabagi gene babam yemis ))
Neden yedin' diyorum, "kalirsa bozulur, bitsin diye zorlaya zorlaya yedim" diyo ya )))
Aynen canım vaktim yoktu. Bu şekilde oldu. Haklisin hem de çok haklisin. Eksiklerimi düzeltmeye çalışıyorum. Benim kahvaltı yapma sıkıntım var. Ama düzeltmem lazım.Bu nasil bir liste?
Kahvalti yaptin da ben mi gormedim?
Ogle yemegi olarak sadece corba mi?
Umuyorum ki bu liste sadecr bugun icin ya da zamanjn olmadigi icin bu sekilde olmustur..
Diyet bozmanin kitabini yazan bir liste.. aclik ataklari ve "sadece bir catal aldim" adimlarini sık sık yasatir bu, dikkat edelim ))
soyacım eyvah.babana tembihte mi bulunsan acaba...demekki çok lezzetli yapiyorsun ki babacıgın dayanamıyor
Aynen canım vaktim yoktu. Bu şekilde oldu. Haklisin hem de çok haklisin. Eksiklerimi düzeltmeye çalışıyorum. Benim kahvaltı yapma sıkıntım var. Ama düzeltmem lazım.
Tabiii ya başımizın tacı hele biz bayanlarin hayatındaki ilk aşktir baba...benim de babacıgım kaldi bir tek.Allah başimizdan eksik etmesin anne babayiYa kac kere uyardim, yemegin ustune yazi yazdim.. babama huc farketmiyor, surekli benim yemeklerimi yiyor )) yesin, afiyet bal seker olsun.. onlar basimizin taci ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?