Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

günaydın
burası çok soğuk ve karlııı

bu sabah geç kaldım o yüzden bir dilim ekmek peynir ve çörekotu yedim
haşladığım yumurtam kaldı
Günaydin krizantemcim
Burası da öyle ki İstanbuldayim :)
Afiyet olsun yumurtani akşam yersin belki :) kiyamam aklın kalmış
Çocuklar nasil iyiler mi?

Gunaydin kizlar,

Su kilolariniza takilmayin artik ve mutsuz suratli imojiler yapmayin.. ben o lanet hastaligi yasarken bile o imojiyi yasaklamistim, acidan olsem bile hep gulumsuyordum... Kilo verirken neden mutsuz olayim ki )) o kilolari alirken mutsuz degildim, gule oynaya yedim.. verirken mutsuz olursam kilo vermem zorlasir, bedenim benle savasa girer...
Biz su anda onu saglikli beslenmeye alistiriyoruz.. bunun bir duzen icinde ilerledigini farkedince zaten kilolar patir patir gidecek merak etmeyin ))

Ben simdi su ilik suyumu icip kahvalti yapayim, cok aciktimm ))

Günaydın
Sabah 74.8 -73.8 1kilo vermişim dün baslamistim
Kahvaltı
Mantarlı yumurta
Lor peynir ( pul biber çörek otu ilaveli )
1dilim ekmek

Merh

merhaba :)
Biz bu diyette zeytin yiyorsak ekmek yemiyoruz bilgine :)
Afiyet olsun
Biliyorumda ben hemoroid ameliyatı oldum kabız olmamaya dikkat ediyorum o yüzden zeytin yiyorum doktor zeytinin kabızlığa iyi geldiğini söylemişti. Birazda doktorumun verdiği diyet listesine göre hareket ediyorum. Ama duyarlılığınız ve uyardığınız için teşekkür ediyorum.

Kahvaltim,

1 tabak menemen (yag ve tuz katilmadi, pul biberli)
1 kozlenmis kirmizi biber (kendim kozledim, konserve degil)
10 zeytin

Simdi cayimi aldim, yagmaya calisan ama bir turlu yagamayan kari izliyorum ))

Kızlar ben 12. 30 ta kalktım çünkü dün 3 finale girdim üzerine reaksiyon koydum sabah 10 akşam 18 okuldayım kahvaltım geç oldu
Sabah
1 çk tereyağda 2 yumurta
9 zeytin
1 hurma 1 gün kurusu
2 tam ceviz
3 yk lor peyniri

Herkes harika gidiyo yine bu grup harikalar başaracak gibi :)
Kahvalti sonrası ara: 1 sade tkahvesi
1 hurma
Öğlen: mercimek çorbası 2 kepçe
2-3 yk karnabahar ( o kadar kalmıştı) :)
2 yk yoğurt
Puding var ama koşarak uzaklaştimm

Spor ve su... Hayatinizin her aninda vazgecilmeziniz olsun.. gerekirse alarm kurup her saat basi 1 bardak su icin.. suyu gunluk 2 lt icmeniz yeter, fazla su icersem zayiflarim diye dusunmeyin cunku suyun fazlasi zehirler..

Ben cok fazla su icemeyen biriyim.. simdi bile gunluk maks. 1 litre icebiliyorum.. fazlasi midemi bulandiriyor.. suyun tadini degistirip iciyorum bende..

1 lt su
2 salatalik (kucuk)
1/2 yesil elma (kabuklu ince dilimlenmis)
1/2 limon
1 kabuk tarcin

Aksamdan siseye dolduruyorum hepsini.. sabaha kadar bekliyor.. gun icinde iciyorum.. tavsiye ederim.. hem detoks etkisi yaratiyor hem sivi ihtiyacimi gideriyor... Bu karisimin icine bazen yesilcay yada zencefil atiyorum.. sizinde boyle karisimlariniz var ise paylasin...

Spor ise cok sevdigim bir sey degil... Onu da tv izlerken yapiyorum.. oturdugum oturdugum yerde bacaklarimi kendine cekip itiyorum, 0,5'lik su siseleri alip kaldirip indiriyorum.. sporla pek aram yok... Spor urtikerim oldugundan terledigim anda tum vucuduma igne batiyormus gibi oluyor... Bende terletmeyen ama kaslari harekete geciren sporlari tercih ediyorum ))

Ogle yemegim,

Koca bir tabak (yaklasik 1,5 tabak diyelim) kiymali ispanak yemegi.. (uzerine chia tohumu ve chili biberi serpildi)

Evde yogurt, salata malzemesi, corba falan yoktu.. o yuzden bende sebze yemegi miktarimi artirdim..

Hep soyledigim sey su, lutfen karninizi doyurun.. ac kalarak zayiflayamazsiniz.. tok olarakta zayiflayamazsiniz... Oglen yemegi, kahvalti kadar onemlidir.. cunku oglen aaz yerseniz, aksam aclik ataklari yasarsiniz... Duzenli ve dikkatli beslenelim lutfen ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…