Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Aksam:
*1 tavuk gögsü (dilimlenince 4 parça)tavada ızgara şeklinde tuzsuz baharatlı
*5 kaşık z.yağlı ekşili acılı pırasa
*2 bardak ev yogurdundan yapılmış cok az tuzlu ayran

Bugün 50 dk tempolu yürüyüşüm tamamdır..ama suyu bilemedim simdi.tüm gun bitki cayi ayran filan çok sıvi alıyorum ama suyun yerini tutmaz tabiii

Gercekten hepinizle gurur duyuyorum.. supersiniz, ve diyetinize bire bir uyuyorsunuz))

Tartida sayilarin ardi ardina dusecegi o guzel gunleri tez zamanda gormemiz dilegimle ))
İnşallah azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz
15 kilo vereceğim günler hayal değil inaniyorum
Hep beraber başaracağız
Akşam 45 dk leslie yaptım kizlarimla günü bitirdim :)

İnşallah azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz
15 kilo vereceğim günler hayal değil inaniyorum
Hep beraber başaracağız
Akşam 45 dk leslie yaptım kizlarimla günü bitirdim :)
Tabiki basarıcaz insallah...ama bugün tatlı istegimi bastiramiycami zannettim.umarim Soya bana kızmaz...

Az önce acayip tatlı krizim tuttu SOYACIM.Gec oldu ama çeyrek potakal ve çeyrek yesil elmayı küp küp dograyıp senin yaptıgın gibi tarçın ve hindistan cevizi serpip yedim...yatmadan hibuskus cayı içerim icerim
Kacamagin böylesine can kurban meyvenin sucumu olur :) yatmadan iki saat önce son ara öğün olarak meyve yenebiliyor

Kacamagin böylesine can kurban meyvenin sucumu olur :) yatmadan iki saat önce son ara öğün olarak meyve yenebiliyor

Meyvenin sucu cok buyuk aslinda... Cunku fazla seker iceriyor ama dedigin gibi yatmadan 2 saat once yenilebilir son ara ogun olarak...
Burda bir ayrintiya dikkat cekecegim, mesela benim gibi 2-3 civari uyuyan bir insansaniz son ogununuzu meyve tercih etmeyin, tarcinli sut daha uygun olur .. son ogun en gec 22:30 civari olur, sonrasi zarar.. bilginize))

Bugün

Kahvaltı 2 yum. biraz peynir,3 zeytin,3 ince yeşil biber kozlenmis, 4 ceviz,1 mandalina

Öğlen: 5 y.k kapuska,1 k. Yogurt, 2 y.k et sote

Akşam: 1 k. Y.mer.cor, 3 y.k yoğurt

Ara :1 kupa y.cay,10 çiğ fındık

2 litre su

Yürüyüş yapcaktim çok Üşüyorum hastalanmam inşallah.

Hepinize iyi geceler.

Günaydınnnn
Bu sabah tam 1 hafta oldu diyete başlayalı
85.05 çıktım tartıda ve 2.5 kilo vermişim

85 takıldı bana ana biliyorum ki yarın vazgeçecek benden sonunda

Dün biraz dışardaydım
Hiç kaçamak yapmadan günu tamamladım:)
Bugün de kızarmis ekmek peynir ve domatesle kahvaltimi yaptim şimdi
Bi güzel bitki çayımı içeyim işe geldim biraz boğazim agriyor gibi
İstanbulda hava gerçekten buz gibiii

Akşam yemeği(dün)
1 kase mercimek çorbası
7yemek kaşığı pırasa yemeği
Salata

Kahvaltı(bugün)
1bardak limonlu su
Yarım kepekli ekmek
4zeytin
Zeytinyağlı omlet az tuzlu
Domates salatalık
Çörek otlu 1kaşık lor peyniri

Saat 10da 20 dk yürüyüş 20 dk egzersiz. Sonrasındada yeşil çay ve 2 ceviz ile ara öğün yapacağım.

Süper)) spor ve suyu ihmal etme..

Ekmek yiyorsak zeytin yemeyecegiz.. adet yada miktari onemli degil.. birinden vazgecmen lazim... Ekmekten vazgecmeni tavsiye ederim... Menun guzel ama ekmek ve zeytini bir arada gormek istemiyorum ))

Ekmek yiyorsak zeytin yemeyecegiz.. adet yada miktari onemli degil.. birinden vazgecmen lazim... Ekmekten vazgecmeni tavsiye ederim... Menun guzel ama ekmek ve zeytini bir arada gormek istemiyorum ))
Bunun için dünde uyardılar. Yine size uyardığınız için teşekkür ediyorum. Fakat ben hemoroid ameliyatı olduğum için kabız olmamaya dikkat ediyorum. Doktorum kepekli ekmek ve zeytini kahvaltıda yememi söylüyor. Bende miktarlarını azaltarak yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…