Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Öğle yemegim;
*havuc kirmizi lahana ve 2 kaşık haslanmiş nohutla hazirladigım bol limonlu salata
*2 kepçe tarhana çorbası
*1 kücük kase ev yogurdu
1 saat sonra yuruyuş yapmayı ve daha sonra ara ögünümü tarçınlı sut ile yapmayı düşünüyorum.çünkü bizimkiler salep istiyor..onlara başka türlü eşlik edemem degil mi canlar

Ara öğün 3adet Medine hurması yedim

Öğle yemeğim
6-7 yk ıspanak yemeği
Yoğurt
Roka
Ama bugün baş ağrım var
Zeynepcim afiyet olsun...az sanki menün..doyman lazim.
Diyetin ilk zamanlarında başagrisı olması normal heleki az yiyorsan

Ooo menü süpermiş afiyet olsun canım
Zeynepcim afiyet olsun...az sanki menün..doyman lazim.
Diyetin ilk zamanlarında başagrisı olması normal heleki az yiyorsan
Az gelmiyor ama normal sanırım evet bugün menum az oldu salatam yoktu 2-3 dal roka yedim sadece

Öyle yemeğim
7yemek kaşığı pırasa yemeği
1.5 kepçe mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Bugün 20 dk koşu bandında yürüdüm. 20 dk göbek eritme egzersizleri yaptım.
Ara öğünümde
1 fincan yeşil elmalı yeşil çay
2 ceviz (öğle yemeğinden önceki)
Şimdi ara öğün yapacağım tekrar portakal yemeyi düşünüyorum.

ZEYNEPCIM Tesekkür ederim canim..ben kuru bakliyat haşladim.yesil mercimek kuru fasulye ve nohut..1 er avuc paketledim...küp küp tavuk gogsude hazirladım ayni şekilde...buzluga koydum..kapali küçük kaplarda buzdolabinda da var...yani hazirda bakliyatin olsaydi rokayla karistirAbilirdin bitanem..nacizane önerim..birbirimize fikir vermeliyiz degil mi

Tebrikler...afiyet olsun canım...

Süpermiş elbette teşekkür ederim

Sınavlarınizda başarılar dilerim.

Bende bende diyetisyenimin önerisi 3 cocukla yemek olmayinca içine atiyorum salatann hatta ilk gittigimde 6 y.k önerdi.

Aksam yemegimi yedim,

1 kase tarhana corbasi (bizim tarhanamiz toz degil, yarma ve yogurt ekşitilerek yapiliyor)
1 gogus fileto (yagsiz tavada)
Salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…