Afiyet olsun canım ben yeni uyandım henüz kahvaltı yapmadımGunaydin,
Ptesi okullar aciliyor, herkesi bir telas sardi mi )) beni de heyecan sardi ama yarin diyete baslayali resmi olarak 1 ay olacak, ondan )) 2 ocak-2 subat farkliliklari nedir merak ediyorum.. yarin olculerimi alip bakacagim ne durumdayim.. bugunde kendimi disarilara atip dolasayim biraz, evde oturmanin zayiflamaya pek etkisi yok ))
Kahvalti,
2 arpacik sogan, 1 tk salca, 1 tk zyagi, 1 yk chia, 2 yumurta ile yaptigim enfes omlet
8 zeytin
1 sb Karabiber ve tarcinli sut
Günaaaaydın canımGunaydin,
Ptesi okullar aciliyor, herkesi bir telas sardi mi )) beni de heyecan sardi ama yarin diyete baslayali resmi olarak 1 ay olacak, ondan )) 2 ocak-2 subat farkliliklari nedir merak ediyorum.. yarin olculerimi alip bakacagim ne durumdayim.. bugunde kendimi disarilara atip dolasayim biraz, evde oturmanin zayiflamaya pek etkisi yok ))
Kahvalti,
2 arpacik sogan, 1 tk salca, 1 tk zyagi, 1 yk chia, 2 yumurta ile yaptigim enfes omlet
8 zeytin
1 sb Karabiber ve tarcinli sut
Afiyet olsun canımSlm kizlar gunaydin.
Bugun kahvaltiliklarimdan salata yaptim. Ilk defa ekmek yerine zeytin tercih ediyorum.
2 yk lor 2 yumurta 1/2 kirmizi biber 6 cerry domates 5 yesil zeytin 10 siyah zeytin maydanoz roka ve cay
Eki Görüntüle 2230937
Tesekkur ederim cnmAfiyet olsun canım
Gunaydin canım harika bir salata olmuş ama porsiyonunu biraz daha azaltabilirsin.yeşil zeytin koyma mesela yumurtayı yada loru biraz daha azaltabilirsin...bence şahane bir kahvaltı tebriklerSlm kizlar gunaydin.
Bugun kahvaltiliklarimdan salata yaptim. Ilk defa ekmek yerine zeytin tercih ediyorum.
2 yk lor 2 yumurta 1/2 kirmizi biber 6 cerry domates 5 yesil zeytin 10 siyah zeytin maydanoz roka ve cay
Eki Görüntüle 2230937
Gunaydin canım harika bir salata olmuş ama porsiyonunu biraz daha azaltabilirsin.yeşil zeytin koyma mesela yumurtayı yada loru biraz daha azaltabilirsin...bence şahane bir kahvaltı tebrikler
Off bacaktaki selülitler nasil gitmiş öyle
Aynen benim de dikkatimi en cok onlar cekti...çünkü en zayıf dönemlerimde bile selülit problemim olurdu.simdi bile bayağı azaldıOff bacaktaki selülitler nasil gitmiş öyle
Paphiacım ara ara benim de acayip tatlı krizim geliyor kabuk tarçın koyuyorum çaylarıma ve kuru kayısı yanında .Bir nebze azalıyor.Ekmek konusunda haklisın.Cunkü hemen kana karışıyor masum karbonhidrat olmadığı için.ceviz fındık öyle değil .o yüzden ekmek yiyince hemen acıkıyorum ben de.aslında meyvede de aynı tehlike var ..kana şeker hemen karışiyor ve açlık hissettiriyor.o yüzden gec saatmeyve tüketmek yerine süt ayran bitki cayı ile gecistirmek gerekli..kırmizı meyveler yesil elma gibi meyvelerde o oran düsüyormuş.Hanimlar merhaba :)
Soyacim öncelikle geçmiş olsun baban için umarim iyidir şimdi.
Tan sen de harika gidiyorsun tatlim :) tebrikler gordum ki hedefinin de altina dusmussun.
Cok guzel seyler paylasmissiniz yine
Hasibe canim senin tercihlerin de harika :)
Herkes zayiflayacak herrrkesss
Soya gecen sefer yaptiysan yine yaparsin ypariz!
Bu sefer aradan 7 yil gecince daha yavas kilo verdigimi farkettim.
Ama olsunnn!
Yola devam:)
Bu arada baslarda hic olmayan tatli krizleri gelmeye basladi meyve yemiyorum bu ara hic ondan mi acaba dicem .
Tarti da bazen ileri bazen geri cikiyor kafami karistirdi iyice ama aynada her sey yolunda :)
Bu sabah kahvaltida
3 kabuklu ceviz kirdim :)
Biraz oeynir
9 zeytin
2 rn miniklerinden domates
Ve ekmek yemeyip zeytin ve ceviz yedigim gunler gercekten acikmiyorum cok ilginc ama öyle
Dün 1 dilim kizarmis ekmek yemistim
Nasil aciktim butun gun anlatamam
Ara turk kahvesi 1 kare bitter
Sporla azalmıştır sen sporu naptın nasil bir program kurdun kendine benim dumbel ve lastigim var nasıl bir program onerirsin birgün bölgesel calissam ertesi güne çok ağrım oluyor ağrım var diye yapmıyorum leslie yapıyorum sence ağrım olsada yapmalimiyimAynen benim de dikkatimi en cok onlar cekti...çünkü en zayıf dönemlerimde bile selülit problemim olurdu.simdi bile bayağı azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?