Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Afiyet olsun canım ben yeni uyandım henüz kahvaltı yapmadım
Evet iki kızım okula gidiyor heyecan var tabi onlara alıştım evde olmalarına ilk gün zor geliyor sonra alışıyor insan

Günaaaaydın canım
Evet okullar açılıyor ders programımız hazir bile haftada 3 günüm öğleden sonra boşhafta sonunu da eklersem 5 günumü spora ayıracak vaktim olucak inşallah
Kahvaltım:
  • 1 kaşık lor
  • 4 zeytin(çünkü az tuzlu zeytinim bitti ilk firsatta alıcam)
  • 1 yumurta(kayısı kıvamında)
  • 1 kuru kayısı
  • Şekersiz çay

Slm kizlar gunaydin.

Bugun kahvaltiliklarimdan salata yaptim. Ilk defa ekmek yerine zeytin tercih ediyorum.

2 yk lor 2 yumurta 1/2 kirmizi biber 6 cerry domates 5 yesil zeytin 10 siyah zeytin maydanoz roka ve cay
Eki Görüntüle 2230937
Gunaydin canım harika bir salata olmuş ama porsiyonunu biraz daha azaltabilirsin.yeşil zeytin koyma mesela yumurtayı yada loru biraz daha azaltabilirsin...bence şahane bir kahvaltı tebrikler

Gunaydin canım harika bir salata olmuş ama porsiyonunu biraz daha azaltabilirsin.yeşil zeytin koyma mesela yumurtayı yada loru biraz daha azaltabilirsin...bence şahane bir kahvaltı tebrikler

Ekmeksiz ilk kahvaltim oldugu icin ne kadar zeytinle doyarim bilemedim adaptasyon surecinde oldugum icin lor ve yumurtayi 2 tuttum onlarida yakinda bire duscem insallah. Onerin icin tesekkur ederim

Ara ogun, tarcinli karabiberli yesil cay (karabiber manyagi oldum bu ara)

Oglen,
1 kase maş fasulye salatasi

Simdi disari cikicam alisveris ve arkadasla goruscem.. cikmadan yemek yiyeyim ki disarda aclik ataklari yasayip diyeti bozmayayim ))

Hanimlar merhaba :)
Soyacim öncelikle geçmiş olsun baban için umarim iyidir şimdi.
Tan sen de harika gidiyorsun tatlim :) tebrikler gordum ki hedefinin de altina dusmussun.
Cok guzel seyler paylasmissiniz yine
Hasibe canim senin tercihlerin de harika :)
Herkes zayiflayacak herrrkesss
Soya gecen sefer yaptiysan yine yaparsin ypariz!
Bu sefer aradan 7 yil gecince daha yavas kilo verdigimi farkettim.
Ama olsunnn!
Yola devam:)
Bu arada baslarda hic olmayan tatli krizleri gelmeye basladi meyve yemiyorum bu ara hic ondan mi acaba dicem .
Tarti da bazen ileri bazen geri cikiyor kafami karistirdi iyice ama aynada her sey yolunda :)

Bu sabah kahvaltida
3 kabuklu ceviz kirdim :)
Biraz oeynir
9 zeytin
2 rn miniklerinden domates

Ve ekmek yemeyip zeytin ve ceviz yedigim gunler gercekten acikmiyorum cok ilginc ama öyle
Dün 1 dilim kizarmis ekmek yemistim
Nasil aciktim butun gun anlatamam

Ara turk kahvesi 1 kare bitter

Paphiacım ara ara benim de acayip tatlı krizim geliyor kabuk tarçın koyuyorum çaylarıma ve kuru kayısı yanında .Bir nebze azalıyor.Ekmek konusunda haklisın.Cunkü hemen kana karışıyor masum karbonhidrat olmadığı için.ceviz fındık öyle değil .o yüzden ekmek yiyince hemen acıkıyorum ben de.aslında meyvede de aynı tehlike var ..kana şeker hemen karışiyor ve açlık hissettiriyor.o yüzden gec saatmeyve tüketmek yerine süt ayran bitki cayı ile gecistirmek gerekli..kırmizı meyveler yesil elma gibi meyvelerde o oran düsüyormuş.

Aynen benim de dikkatimi en cok onlar cekti...çünkü en zayıf dönemlerimde bile selülit problemim olurdu.simdi bile bayağı azaldı
Sporla azalmıştır sen sporu naptın nasil bir program kurdun kendine benim dumbel ve lastigim var nasıl bir program onerirsin birgün bölgesel calissam ertesi güne çok ağrım oluyor ağrım var diye yapmıyorum leslie yapıyorum sence ağrım olsada yapmalimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…