Gunayyydddiiinnnn
Bugun buyuk bir sinav beni bekliyor. Komsumun oglu askere gidecekmis ben izmirdeyken okuma yapmis bu aksamda apartmanca biz bize kina yapalim demisler.
Herkes bir sey yapip goturecekmis. Ben de cupcake yapayim dedim yapmasi kolay diye kimse kapmadan ben keki kaptimdigerleri ne yapacak bilmiyorum
Masallah cnm
Kahvalti: omlet (1/2kirmizi biber, yesil biber, 2 yk lor, maydanoz, dereotu, 2 yumurta), 5 cerry domates, 1 dlm ekmek, cay
Eki Görüntüle 2230523
+90 grubundaki arkadaslarimdada su an motivasyon kaybi var. Onlari da galyana getirebilmek adina orada menulerimi resimli paylasiyorum. Isterseniz size de resimli paylasabilirim. Musade var misoya_sosu
Yanina diyete uygun bir seyler al.. orda yiyecek birsey yoktu deyip diyet disi seyler yeme ona gore ))
Afiyet olsun ZeynebimAra:
Sade turk kahvesi
Akşam :
Tavuk sote
Ayran
Bugün pek giremedim evde değildim
Sağol canım :)Afiyet olsun Zeynebim
Abimlerdeyim, guzel ve tatli yegenlerimleyim )) dogum gunu diye yengem dokturmus yine.. nelere "hayir" dedigimi gorun istedi Hic birini agzima surmedim, cayimi yudumladim sadece ))
Eki Görüntüle 2230770
Afiyet olsun Hasibecim diyet demiyorum buna. saglıklı beslenmenin mantığını harika kavradın.
Abimlerdeyim, guzel ve tatli yegenlerimleyim )) dogum gunu diye yengem dokturmus yine.. nelere "hayir" dedigimi gorun istedi Hic birini agzima surmedim, cayimi yudumladim sadece ))
Eki Görüntüle 2230770
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/saglikli-beslenirken.1083846/
Arkadaşımız harika tarifler paylaşmış..ellerine sağlık
Bazıları bize uygun olabilir SOYAcım bir incele istersen canım
Eki Görüntüle 2230747
Süpersin canımVe beeeeennnnn bunlardan hic bir tanesini yemedim sadece cay ictim
Eki Görüntüle 2230826
Insallah kavrayabilmisimdir cnm lutfen hatalarim olursa soyleyin cunku kendimi bildim bileli kilolu ve obezim duzelmek icin cok ugrasiyirum. Mesela bugun cok isim vardi normalde olsa ogle yemegini atlar direkt aksam yerdim ve cok yerdim ama dogru beslenmem icin yemem gerek hem kendim icin hem de burdaki arkadaslarima destek icin (foto koyuyorum bu yuzden) sorumluluk hissedip dogruya yonlendiriyorum kendimi. Isler gecikirse geciksin sagligimizdan daha onemli degil ya
Bugun ikimizde iyi sinavlardan gecmisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?