Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Yanina diyete uygun bir seyler al.. orda yiyecek birsey yoktu deyip diyet disi seyler yeme ona gore ))

Paylasabilirsin ))

İyi dilekleriniz icin tesekkurler tesekkurler kizlar, babam cikti simdi evdeyiz.. gayet iyi gecmis ameliyat.. bugun dinlenecek, yarin bandaji cikarilacakmis..

Yazdiklarinizi okudum, kisaca cevaplar verdim.. aksama yegenimin dogum gunu var, aksam abime gidecegim.. yengem ne kadar diyet disi sey varsa yapmistir eminim, o yuzden birseyler hazirlamam lazim kendime ))
Buzlukta maş fasulyesi vardi onu cikardim.. salata yapip yanima alacagim.. kimse kusura bakmasin kilo vermem lazim )) menulerimi de yazayim, biraz islerim var onlara kosturacagim..

Sabah,
Balli elma sirkeli su

Kahvalti
Biberli omlet, 10 zeytin, ceyrek ayva

Ara ogun
1 avuc kavurga

Oglen,
1 kase ayranli corba (chiali)

Ara: filtre kahve ve 2 hurma

Yanina diyete uygun bir seyler al.. orda yiyecek birsey yoktu deyip diyet disi seyler yeme ona gore ))

Ust komsuma cikcam uzak degil ☺ saat 19daymis 18.30da aksam yemegimi yiyip cikmayi dusunuyorum orda sadece cay icerim. Yigeninin de yeni yasi mutlu huzurlu saglikli gecsin insallah

Ve beeeeennnnn bunlardan hic bir tanesini yemedim sadece cay ictim

Afiyet olsun Hasibecim diyet demiyorum buna. saglıklı beslenmenin mantığını harika kavradın.

Insallah kavrayabilmisimdir cnm lutfen hatalarim olursa soyleyin cunku kendimi bildim bileli kilolu ve obezim duzelmek icin cok ugrasiyirum. Mesela bugun cok isim vardi normalde olsa ogle yemegini atlar direkt aksam yerdim ve cok yerdim ama dogru beslenmem icin yemem gerek hem kendim icin hem de burdaki arkadaslarima destek icin (foto koyuyorum bu yuzden) sorumluluk hissedip dogruya yonlendiriyorum kendimi. Isler gecikirse geciksin sagligimizdan daha onemli degil ya

Abimlerdeyim, guzel ve tatli yegenlerimleyim )) dogum gunu diye yengem dokturmus yine.. nelere "hayir" dedigimi gorun istedi Hic birini agzima surmedim, cayimi yudumladim sadece ))

Eki Görüntüle 2230770

Bugun ikimizde iyi sinavlardan gecmisiz

İyi ki evden birseyler yiyip cikmisim.. yoksa bu aksami atlatmam daha zor olacakti.. bu arada mas fasulyesi inanilmaz tok tutuyor, 1 kase fasulye salatasi yedim sadece ama tika basa doydum.. bu saat oldu hala aclik hissetmiyorum ki, fasulye salatasıni 18:20' de yemistim.

Bugun birseyi daha farkettim... Ben zayiflamaya zayiflamaya kesin karar vermisim.. bu karari 2.verisim bu.. bu ilkinde 33 kilo vermistim, bu sefer 41 kilo vermem gerekiyor.. bugun ben için sunulan her şeyi reddederek kendime olan inancıma emin oldum... Bu kararlilikla bu kiloyu veririm ben!

Süpersin canım

Gunaydin,

Ptesi okullar aciliyor, herkesi bir telas sardi mi )) beni de heyecan sardi ama yarin diyete baslayali resmi olarak 1 ay olacak, ondan )) 2 ocak-2 subat farkliliklari nedir merak ediyorum.. yarin olculerimi alip bakacagim ne durumdayim.. bugunde kendimi disarilara atip dolasayim biraz, evde oturmanin zayiflamaya pek etkisi yok ))

Kahvalti,

2 arpacik sogan, 1 tk salca, 1 tk zyagi, 1 yk chia, 2 yumurta ile yaptigim enfes omlet
8 zeytin
1 sb Karabiber ve tarcinli sut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…