Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

İlk başlarda 1 gün yapıp 1 gün dinlenmelisin bölgesellerde alişana dek.aciyan bölgeleri çaliştırmayıp başka yere odaklanmalisın.1 gün yürüyüş 1 gün programımı yapınca alıştı vücudum.ağrıması o bölgenin cok guzel calistıgını gosterir.sporum izmir e gidince aksadı canım.1 haftaliğına...2 gündur başladım yine.başta bir program yazmiştım ona bak inan faydası oluyor bolgesel problemin varsa.sayılarını kendin ayarla...dene...popo sıkma hareketi var yattigın yerde kaldirip indiriyorsun biliyorsundur.ilk seferde ben 15 er 3 set yapiyordum.simdi 30 ar 3 set yapabiliyorum.1 aylik program yap kendine.yanına 10 ar 3 set squat koy mesela..2 haftada bir 5 er artir setleri...gibi..sen vucudun neyi kaldırir bilirsin.
Mesela bugün 75 mekik, 55 suquat, 55 kalca sıkma ,55 katır tekmesi,55 bel cevirme,62 sn plank yaptım.2.günümdeyim programın.su anda oncesinden alistiğım için ilk defa hergün yapacağım bir program hazirladim bakalım basarabilecekmiyim.Alışana kadar sen de 1 gun programini 1 gün yürüyuşünü yapabilirsin.Bu arada haftada 1 gün vücut dinlenmeli.
1 ayda 4 kilo verdim ama arkadaşlar daha fazla verdigimi düşünüyor.spor onemli canım yaa.Bu arada kilomuzu verince haftada 3 gün spor yapip saglikli beslenmeme devam edicem.

Yukaridaki programı 1 gun ara vererek yapiyordum cünkü ağrilarim oluyordu
Sen herbirini 15×3 ile başlayabilirsin yanina başka hareketler ekleyebilirsin..

Bu ARADA SİZDEN HARIKA SEYLER ÖGRENIYORUM.ILK FIRSATTA BEN DE MAŞ FASÜLYESI ALICAM KIZLAR...

NEDEN MAŞ FASULYESİ YİYELİM?
  • Yüksek protein ve yüksek posa içeriğine sahiptir.
  • Vitaminler ve minerallerden zengindir.
  • Düşük kalorilidir.
  • Az yağlıdır.
  • Kolesterolü düzenler.
  • Sodyum oranı düşüktür.
  • Antioksidanlardan zengindir.
  • Gluten içermez.
  • Anti-aging bir besindir.

Kahvaltiyi gec yaptigim icin ara yapmadim.
Dun kofte yapmistim onu aksama sakladim. Corbayida kizlara boldum icirdim bana yemek kalmadi. Bende dondurucudan porsiyonluk kaldirdigim pismis kinoami cikardim. Biraz marul dogradim kucuk bir havuc rendeledim azicik mor lahana dogradim balkonda nar varmis bozulmamis onun 1/4unu ayikladim. Hooooopppppp mis gibi salata oldu.

Afiyet olsun harika olmuş valla ben de 2 avuç haşlanmış nohutun içine küp küp haşladıgım tavuk göğsunden 1 avuç koyup paketliyorum şu anda...ihtiyaç duydukça dondurucudan çıkarıp icine yesillik katıp salata yapmak icin.yanında da ayran...oh misss

Ekmek bizim psikolojik olarak doymamizi sagliyor, hic bir besin degeri yok.. uzmanlarin soyledigine bakmayin, o besin degerleri eskidendi)) ekmek pisirirken firincilar icine ekmek kokusu katiyorlar, dusunun yediginiz seyi.. ekmek mi baska bir sey mi ))

Ceviz oldukca tok tutan bir gidadir, icindeki dogal yaglar da vucudumuzda israrla duran yaglarin yakilmasi icin etkilidir.. icerdigi yaglar uzun sure tokluk saglar..

Tartiya bakma sen.. moralini bozuyorsa bir kac gun cikma tartiya ))

Harikasiniz kizlar..
Ne guzel menuler paylasmissiniz, ne hos bilgiler vermissiniz.. azminiz, arastirmaci kimliginiz ve yeniliklere acik olmaniz cok guzel.. bravo ))

Alisverise gittim, aslinda biraz sebze alip gelecektim ama dolastim da dolastim )) spor olsun dedim, cunku bu hafta pek spor yapamadim.. arkadasimla da bulusamadik, isi cikti.. bende firsattan istifade dolandim durdum ))

Simdi bir kahve yapicam kendime.. biraz ayaklarimi dinlendiricem cunku cookk yoruldum ))

Sen yokken idare ediyoruz iste Soyacım..
acayip huzurluyum kizlar emin olun. bu zamana kadar 5 kilo verdim 6 kilo geri aldim.10 kilo verdim 12 kilo geri aldım...ama bunun son olduguna o kadar eminim ki.çünkü artık ne yapmam gerektigini ve saglıklı beslenmenin mantıgını buyük cogunlukla öğrendim ve öğrendik diye düşünüyorum.

Aksam icin firina sebze attim.. karnibahar, kapya ve sivri biber, havuc ve patatesi dogradim.. 1 yk zyagi, tuz, karabiber, kimyon serpip tepsiye yaydim.. su anda pisiyo.. yaninda sarimsakli yogurtla super oluyor.. bir de domatesli sehriye corbasi yaptim.. cok aciktim, bir an once pissin diye resmen firinin basinda bekliyorum ))

Arada 5 cig badem 3 sari kuru kayisi yedim resim cekmeye vaktim olmadi

Himmmm iyi fikirmis ben de yapayim. Nohutlari 1 porsiyon olarak nasil olur 1 cay bardagi olur mu 1 su bardagi cok olur herhalde

Himmm afiyet olsun cnm. Ben firinda hic karnibahar veya brokoli yapmadim. Daha once yaptiklarimda haslayip besamelli atiyordum. Cigden kiyunca pisiyor mu

Hasibecim ince belli bir çay bardağı nohut icin yeterlidir benceicine tavuk ve yesillikte girince porsiyon miktari artar.benim fasülye ve yeşil mercinegim de hazır dondurucuda.böyle rahat oluyor.kırmizi ve beyaz lahanayı ince ince kıyıyorum.sirke ve limonla ovuyorum.o da buzdolabımda kapalı kapta bulunur coğunlukla...bakliyatla kariştirıp tüketiyorum.pratik seyler iyi oluyor gercekten.
Yarın mücveri deniycem.deneyimleyince eksisi artısini söylerim kızlar.

Canım bende spor yapmaya çalışıyorum Leslie yapıyorum ama malum 3 sezeryan oldu gobegim var baya .popo var oyuzden bölgesel çalışmak istiyorum tmm söylediğin gibi yapacağım

Afiyet olsun canım

Süper fikir

Cok guzel oluyor, tavsiye ederim.. yaninda sarimsakli yogurtla tadina doyulmaz birsey oluuor.. ustelik cok doyurucu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…