İlk başlarda 1 gün yapıp 1 gün dinlenmelisin bölgesellerde alişana dek.aciyan bölgeleri çaliştırmayıp başka yere odaklanmalisın.1 gün yürüyüş 1 gün programımı yapınca alıştı vücudum.ağrıması o bölgenin cok guzel calistıgını gosterir.sporum izmir e gidince aksadı canım.1 haftaliğına...2 gündur başladım yine.başta bir program yazmiştım ona bak inan faydası oluyor bolgesel problemin varsa.sayılarını kendin ayarla...dene...popo sıkma hareketi var yattigın yerde kaldirip indiriyorsun biliyorsundur.ilk seferde ben 15 er 3 set yapiyordum.simdi 30 ar 3 set yapabiliyorum.1 aylik program yap kendine.yanına 10 ar 3 set squat koy mesela..2 haftada bir 5 er artir setleri...gibi..sen vucudun neyi kaldırir bilirsin.Sporla azalmıştır sen sporu naptın nasil bir program kurdun kendine benim dumbel ve lastigim var nasıl bir program onerirsin birgün bölgesel calissam ertesi güne çok ağrım oluyor ağrım var diye yapmıyorum leslie yapıyorum sence ağrım olsada yapmalimiyim
BULDUM CANIM MESELA BU HAREKETLERIN SAYILARINI KENDİN AYARLAYABILIRSIN
Afiyet olsun harika olmuş valla ben de 2 avuç haşlanmış nohutun içine küp küp haşladıgım tavuk göğsunden 1 avuç koyup paketliyorum şu anda...ihtiyaç duydukça dondurucudan çıkarıp icine yesillik katıp salata yapmak icin.yanında da ayran...oh misssKahvaltiyi gec yaptigim icin ara yapmadim.
Dun kofte yapmistim onu aksama sakladim. Corbayida kizlara boldum icirdim bana yemek kalmadi. Bende dondurucudan porsiyonluk kaldirdigim pismis kinoami cikardim. Biraz marul dogradim kucuk bir havuc rendeledim azicik mor lahana dogradim balkonda nar varmis bozulmamis onun 1/4unu ayikladim. Hooooopppppp mis gibi salata oldu.
Eki Görüntüle 2231145
Hanimlar merhaba :)
Soyacim öncelikle geçmiş olsun baban için umarim iyidir şimdi.
Tan sen de harika gidiyorsun tatlim :) tebrikler gordum ki hedefinin de altina dusmussun.
Cok guzel seyler paylasmissiniz yine
Hasibe canim senin tercihlerin de harika :)
Herkes zayiflayacak herrrkesss
Soya gecen sefer yaptiysan yine yaparsin ypariz!
Bu sefer aradan 7 yil gecince daha yavas kilo verdigimi farkettim.
Ama olsunnn!
Yola devam:)
Bu arada baslarda hic olmayan tatli krizleri gelmeye basladi meyve yemiyorum bu ara hic ondan mi acaba dicem .
Tarti da bazen ileri bazen geri cikiyor kafami karistirdi iyice ama aynada her sey yolunda :)
Bu sabah kahvaltida
3 kabuklu ceviz kirdim :)
Biraz oeynir
9 zeytin
2 rn miniklerinden domates
Ve ekmek yemeyip zeytin ve ceviz yedigim gunler gercekten acikmiyorum cok ilginc ama öyle
Dün 1 dilim kizarmis ekmek yemistim
Nasil aciktim butun gun anlatamam
Ara turk kahvesi 1 kare bitter
Afiyet olsun harika olmuş valla ben de 2 avuç haşlanmış nohutun içine küp küp haşladıgım tavuk göğsunden 1 avuç koyup paketliyorum şu anda...ihtiyaç duydukça dondurucudan çıkarıp icine yesillik katıp salata yapmak icin.yanında da ayran...oh misss
Aksam icin firina sebze attim.. karnibahar, kapya ve sivri biber, havuc ve patatesi dogradim.. 1 yk zyagi, tuz, karabiber, kimyon serpip tepsiye yaydim.. su anda pisiyo.. yaninda sarimsakli yogurtla super oluyor.. bir de domatesli sehriye corbasi yaptim.. cok aciktim, bir an once pissin diye resmen firinin basinda bekliyorum ))
Canım bende spor yapmaya çalışıyorum Leslie yapıyorum ama malum 3 sezeryan oldu gobegim var baya .popo var oyuzden bölgesel çalışmak istiyorum tmm söylediğin gibi yapacağımİlk başlarda 1 gün yapıp 1 gün dinlenmelisin bölgesellerde alişana dek.aciyan bölgeleri çaliştırmayıp başka yere odaklanmalisın.1 gün yürüyüş 1 gün programımı yapınca alıştı vücudum.ağrıması o bölgenin cok guzel calistıgını gosterir.sporum izmir e gidince aksadı canım.1 haftaliğına...2 gündur başladım yine.başta bir program yazmiştım ona bak inan faydası oluyor bolgesel problemin varsa.sayılarını kendin ayarla...dene...popo sıkma hareketi var yattigın yerde kaldirip indiriyorsun biliyorsundur.ilk seferde ben 15 er 3 set yapiyordum.simdi 30 ar 3 set yapabiliyorum.1 aylik program yap kendine.yanına 10 ar 3 set squat koy mesela..2 haftada bir 5 er artir setleri...gibi..sen vucudun neyi kaldırir bilirsin.
Mesela bugün 75 mekik, 55 suquat, 55 kalca sıkma ,55 katır tekmesi,55 bel cevirme,62 sn plank yaptım.2.günümdeyim programın.su anda oncesinden alistiğım için ilk defa hergün yapacağım bir program hazirladim bakalım basarabilecekmiyim.Alışana kadar sen de 1 gun programini 1 gün yürüyuşünü yapabilirsin.Bu arada haftada 1 gün vücut dinlenmeli.
1 ayda 4 kilo verdim ama arkadaşlar daha fazla verdigimi düşünüyor.spor onemli canım yaa.Bu arada kilomuzu verince haftada 3 gün spor yapip saglikli beslenmeme devam edicem.
Sağol canım bunu screenshote yapmıştım paylastigindaBULDUM CANIM MESELA BU HAREKETLERIN SAYILARINI KENDİN AYARLAYABILIRSIN
Afiyet olsun canımKahvaltiyi gec yaptigim icin ara yapmadim.
Dun kofte yapmistim onu aksama sakladim. Corbayida kizlara boldum icirdim bana yemek kalmadi. Bende dondurucudan porsiyonluk kaldirdigim pismis kinoami cikardim. Biraz marul dogradim kucuk bir havuc rendeledim azicik mor lahana dogradim balkonda nar varmis bozulmamis onun 1/4unu ayikladim. Hooooopppppp mis gibi salata oldu.
Eki Görüntüle 2231145
Süper fikirAfiyet olsun harika olmuş valla ben de 2 avuç haşlanmış nohutun içine küp küp haşladıgım tavuk göğsunden 1 avuç koyup paketliyorum şu anda...ihtiyaç duydukça dondurucudan çıkarıp icine yesillik katıp salata yapmak icin.yanında da ayran...oh misss
Arada 5 cig badem 3 sari kuru kayisi yedim resim cekmeye vaktim olmadi
Himmmm iyi fikirmis ben de yapayim. Nohutlari 1 porsiyon olarak nasil olur 1 cay bardagi olur mu 1 su bardagi cok olur herhalde
Himmm afiyet olsun cnm. Ben firinda hic karnibahar veya brokoli yapmadim. Daha once yaptiklarimda haslayip besamelli atiyordum. Cigden kiyunca pisiyor mu
Arada 5 cig badem 3 sari kuru kayisi yedim resim cekmeye vaktim olmadi
Himmmm iyi fikirmis ben de yapayim. Nohutlari 1 porsiyon olarak nasil olur 1 cay bardagi olur mu 1 su bardagi cok olur herhalde
Himmm afiyet olsun cnm. Ben firinda hic karnibahar veya brokoli yapmadim. Daha once yaptiklarimda haslayip besamelli atiyordum. Cigden kiyunca pisiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?