Çok merak ettim ne ki. Turşu mu yedin vücutta su tutan birşeyler mi yedin acep
Çok enteresan ben bilemedim vucutta odemmi var diycem ama değil sanırım akşamı sabirsizlikla bekliycemTarti benim keyfimi kaçırmaya çalışıyor.. bugün tam olarak 1 ay oldu diyete başlayali.. ama tartı beni 96.1 kg olarak tartıyor.... Bırak kilo vermeyi, kilo almışım gibi görünüyorum.. ama bedenimi ölçtüğümde gayet güzel incelmisim.. belim 10 santim incelmis.. ama kilom artmış... Bunun nedenini biliyorum ama bakalım siz bu durumda ne düşünüyorsunuz))
Hadi sizi uzmanlık sorusu;
Diyeti hiç bozmadım, hiç kaçamak yapmadım, düzenli olmasa da sporumu yaptım, suyu vücudumun alabileceği kadar içtim.. neden kilo veremedim hatta kilo aldım?
Uyku eksikligi ve ya duzensiz uyku?Hayir, tursuyu normal zamanda bile fazla yemem ben.. gereksiz su tutar vucutta o yuzden cok sevmeme ragmen nadir yerim..
Cevabi bulamazsaniz aksama yazarim ama biraz zorlayin kendinizi istiyorum ))
Uyku eksikligi ve ya duzensiz uyku?
Sporumu tamamladımŞimdi spor zamanıbugün setlerimin sayisı oldukça fazla umarım beceririm
Afiyet olsun canımÖğle :
1kase tarhana
Menemen
Yoğurt
Roka turp
Hadi ama dostum :)
Google amca ya sordum, dediki yediklerinden dolayı kas kütlen artmış yağ kütlen azalmış.
Kaslar yağlardan daha az hacimli olduğu için incelmişsin olabilir dedi :) yani spordan değil de beslenmeden kaynaklı bir güzellik olabilir
Bu arada kocaman göründügüne bakmayın incecek yaptım içi pişmez diye...birde tarife (unutmadan yazayım) 1 yemek kaşığı z.yagı ekledim.
SOYACIM valla benim bir tahminim var ama dogrumu bilemem.zayıfladıkça tağ kütleleri sıkışmaya başlarmiş ve bazi kişilerde bu tartiya ağırlik olarak yansirmis.ama nerede okumustum yada nereden duymustum hatırlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?