Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Cevaplar cok guzel ama hic biri degil ))
Regl olmuyorum, tedavi olurken beni zorunlu olarak menapoza soktular malesef.. kanamamin olmasi demek kanserin geri gelmesi demek )) grrci bu da zayiflamama engel olan bir durum ama alistim artik ))

Spor ile ilgili olamaz, asla 45 dk fazla spor yapmam.. zaten faxlasi gereksiz.. genelde sporum hafiftir ))

Tartim her zaman ayni yerde, hep ayni kiyafetlerle ve sabah tuvalete ciktiktan sonra tartilirim..

Bunlar olmadigina gore ne olabilir biraz daha dusunun bakalim ))

Bu arada aklima gelmisken menulerimi yazayim;

Kahvalti,
Mantarli omlet (2 yumurta ile)
7 zeytin

Oglen,
1 tb domatesli sehriye corbasi (chia ile)

Ara,
Kakao serpilmis muz

Aksama da firinda tavuk yapmayi dusunuyorum, yanina da salata

Çok enteresan ben bilemedim vucutta odemmi var diycem ama değil sanırım akşamı sabirsizlikla bekliycem

Merhaba hanımlar
Bugün arkadaslarla kahvaltı yaptık sonra cocuklarimizi eglendirdik gezdirdik kizlarimin dogumgununu kutladık yoğun bir gündu ancak girebildim

Sabah kahvaltım :
1haslanmis yumurta
Peynir
Ceviz
1dilim ekmek
Domates salatalık

Ara: Sade turk kahvesi

• Bu akşam mücver tarifi yollamistim yaa onu deniycem kızlar...şu anda hazır durumda sadece fırına surmek kaldı...bir de sebze corbası yapiyorum.icindekiler:
  • Yarım çay bard.mercimek
  • 1 tane büyük kabak
  • 1 tane kücük havuç
  • 1 tane minicik patates
  • 1 parmak uzunluğunda pırasa, hepsini tencere koydum pisiriyorum.cocuklarım da cok seviyor bu corbayı.az z.yagı ve salcayla ve bol limonla nefis oluyor.ocatan almadan kuru nane ekliyorum ve 1 diş sarımsağı ufak ufak doğruyorum

Hadi ama dostum :)
Google amca ya sordum, dediki yediklerinden dolayı kas kütlen artmış yağ kütlen azalmış.
Kaslar yağlardan daha az hacimli olduğu için incelmişsin olabilir dedi :) yani spordan değil de beslenmeden kaynaklı bir güzellik olabilir

1.olarak google amca cok yaniltici bilgiler veriyor o yuzden kitap okumayi ya da profesorlerin yayinladiklari makaleleri okumayi tercih ediyorum..
2.olarak yediklerinle kas yapamazsın... Sadece spor yaparak kas kütlesini artırabilirsin...
3.olarak, doğru olan tek şey kaslı vücut yağlı vücuttan daha ağırdır... Ve daha sağlıklıdır..

Ama üzgünüm cevap bu değildi))

Selam kızlar))

Akşam için fırında tavuk yaptım, çok güzel oldu.. 3 but (derisiz) 2 patates ve bol salata yedim.. ayran da icecektim ama simdi aklima geldi, unutmusum ))

Gelelim merakla beklenen cevaba))

İnsan vücudu her şeyi hücrelerine kodlar.. siz unutsanız da vücudumuz ve beyniniz birçok şeyi hatırlar.. şöyle örneklendirmem gerekirse, hani bazen bazı kilolarda takılır kalırız ya, işte bunun sebebi vücudumuzun o kiloyu hatırlamasıdır.. ben son 3 yıldır hep 94-96 kilo arasındaydim.. Bu yüzden vücudun korumaya geçiyor. Çünkü alıştığı kilo bu kilo. Daha aşağısına inmek hastalık, kıtlık ve depresyon belirtisi olarak algılanıyor... Bu gibi durumlarda beslenme şeklimizi değiştirmeden, sporumuzu suyumuzu aksatmadan, istikrarlı bir şekilde devam ettiğimizde vücudumuz bunun normal bir şey olduğunu anlayacak ve tekrar yağ yakmaya ve kilo kaybetmeye başlayacağız... Ben uzun yıllar 85-89 kiloları arasında, son 3 yıl ise 94-96 kilo aralığındayım.. Bu yüzden vücudum ufak bir başkaldırı yapıyor bana )) umarim anlaşılır bir şekilde anlatabilmişimdir ))

Bu arada kocaman göründügüne bakmayın incecek yaptım içi pişmez diye...birde tarife (unutmadan yazayım) 1 yemek kaşığı z.yagı ekledim.
SOYACIM valla benim bir tahminim var ama dogrumu bilemem.zayıfladıkça yağ kütleleri sıkışmaya başlarmiş ve bazi kişilerde bu tartiya ağırlik olarak yansirmis.ama nerede okumustum yada nereden duymustum hatırlamiyorum

Yok, bu bilgi tamamen uydurmaca )) yag hucreleri ufalir dogru ama bu tarti da daha agir gostermez.. kas kutlelerinin artmasi agir gosterir ama onun icin agir spor gerekir ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…