Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Şu meşhur kakaolu muzu bir deneyeyim dedim
Eki Görüntüle 2231851

Güzelmiş vallahi sanki bitter kaplı çikolata yedim ve canım daha çok istiyor ama yeter fazlası zarar
İyı fikir verdin bana tatlım ben de muzu doğramadan kakao serptim ve sonra dograyıp arkası ve onunu hindistan cevizine buladimböyle de enfes oldu

Şu meşhur kakaolu muzu bir deneyeyim dedim
Eki Görüntüle 2231851

Güzelmiş vallahi sanki bitter kaplı çikolata yedim ve canım daha çok istiyor ama yeter fazlası zarar

İyı fikir verdin bana tatlım ben de muzu doğramadan kakao serptim ve sonra dograyıp arkası ve onunu hindistan cevizine buladimböyle de enfes olduEki Görüntüle 2231856
Off kızlar muthissiniz :) ne güzel tarifler bende h.cevizi ile kakao uyumunu çok seviyorum

Ogle: 2 enginar 1 sade soda (soyacim sana sormadim sade soda hakkinda goruslerini icmiste bulundum ama oneriyor musun ne dusunuyorsun bu konu hakkinda merak ediyorum)

Esim enginari sevemedi bir turlu belki yer dedim ama 1 catal almis zor yuttum diyor karadenizli ya alisamadi ege mutfagina hak veriyorum ama bende kara lahanaya alisamadim. Daha 4 tane enginar var

İyı fikir verdin bana tatlım ben de muzu doğramadan kakao serptim ve sonra dograyıp arkası ve onunu hindistan cevizine buladimböyle de enfes olduEki Görüntüle 2231856

Boylede cok lezzetli gorunuyor canim bir ara bunuda deneyeyim afiyet olsun

Sade sodayi icerken icine su ekleyin.. ornegin; 1 bardak soda + 1/2 su..
Soda gereksiz tuz ve karbondioksit iceriyor.. hem vucutta su tutuyor, hem de karbon yuzunden mide hacminizi artiriyor.. o yuzden seyrelterek içerseniz daha sağlıklı olur.. haftada maksimum 2-3 adet içebilirsiniz..

Afiyet olsun Hasibecim iyi yapmişsın.Bu arada Paphia ortalarda yok.neredesin canım.ben de kendimi aç hissediyorum ama canim birşey istemiyor
Geldimm geldimm :)
Malum tatilin son haftasonu biraz daha gezdim
Yarin okullar açılıyor ben de hazırlıklarimi yaptim bugun
Nohut bugday biraz kuskus vardi haslanmis
Biraz da tavuk hasladim onu karistirdim
Yarin yanima yogurt alip bir porsiyin bundan yiyecegim belki yaninda corba icerim öğlen yemegi diye 2 gün idare eder beni
Hasladigim tavugun suyunu da pisirme suyuna ekleyerek
Lahana sarmasi yaptim bir de icinde et yemedigim icin sadece bulgur sogan vs var
Aksam yemegim de bu olacak :)
Bugunki menum
Kahvalti: yumurtasiz menemen
3 tam ceviz
7-8 zeytin biraz peynir
1 kuru kayisi

Oglen tarhana corbasi
İcine biraz nohurltlardan attim :)
Aksam da dolmam var

Soyacim bu arada mesajlarini okurken aklima direk bu kilo vucudun alistigi kilo gitmeye direniyor geldi ki cevaplamaya gec kaldim:)
Benim de bu ara 80.9-81.0-81.1 devam ediyor
70lerde de bir sure oyalanacak eminim 77nin altina inmekte epey zorlanicam
Boyun 1.72 haliyle kilom fazla olsa da baya farketmeye basladi :)
Devam ediyoruz her şey yolunda :)
Hala bazen tatli zorluyor ama 1 ayi geride biraktik ve çok mutluyum
Tam 3 ocakta baslamistim :)
6.600 gr gibi bir kilo verdim yarin sabah daha net ortaya cikacak umarim iyidir :)

Sahane bir aksam.yemegi yaptim kendime ))

Annem sarma yapti, bilirsiniz o sap kisimlari kesilir sarmadan once.. ben o kisimlari aldim, icine bir kac tane de lahana yapragi ekledim.. sonra onlari ince ince kiydim.. 1 sogan, 2 sarimsagi 1 yk zyagi ile iyice kavurdum.. icine lahanalari ekledim ve yaklasik 5 dk yuksek ateste kavurmaya devam ettim.. tuz, pulbiber ve kimyon ekleyip altini kapattim.. yaninda yogurtla enfes birsey oldu, tavsiye ederim.. (lahanalar diriligini kaybetmeyecek sekilde haslanmisti, cig degildi)

Ya belki yapiyorsunuzdur ama ben ilk defa denedigim icin yazayim dedim )))

Ara ogun,
2 yk kavurga
Dukan birasi 3 sb

Aksam,
1 kase lahana kavurmasi
1 kase eristeli y.mercimek yemegi
1 kase yogurt

Bu arada ilk defa yogurt yogurt yaptim ve gercekten cok iyi oldu.. hep annem yapardi, ogreneyim dedim ))

Eline saglık afiyet olsun canım..

Herkese afiyet olsun benimde yemeğim henüz pişiyor geç kaldı
kapuska yiyeceğim yine çünkü yemeği beklersem saat 7 buçuk olacak en geç 7 de yemeğimi yiyiyorum

Bu arada 31 günluk yaptigım spor programınin 4.günü de bitti.yarinki de cok ağır degil ama salı günü olan eyvah eyvah tüm set sayıları çok fazlaama kafaya koydum kızlar kesinlikle bitiricem bu programı.biraz karin kaslarım bacaklarım acıyor ama zafere ulasmanın yolu da bu degil mi.yarın mezure alıp ölcülerimi alıcam ve 31 gün de ne kadar farkedicek merak ediyorum.belim karnım inanılmaz inceldi ama totom ve bacakların çok isi var cok.bu programim karmaydı.31 gunün sonunda sadece bacak ve basen ve yürüyüş programı yapicam inşallah

Arada 3 hurma 5 çiğ badem yedim
Akşam 2 enginar ve ayran
Teşekkür ederim canım

Eline sağlık afiyet olsun canım

Vücudun kodlama yaptığı eski kilosunu hatırladığı ve aynı kiloda iki yıl kalınca o kiloya alıştığı bilimsel bir gerçek, Karatay diyeti yapıyorum ben 2.5 yıldır ,hiç ara vermedigim halde çok yüksek kilolardan indiğim için uzun zaman aynı kilolarda vücut bekleme yaptı iki doğum da eklenince süreç uzadı haliyle ama istikrarla devam edildiğinde mutlaka sonuç alınıyor

selam canım sen hangi spor programı yapıyordunnn

cnm ben buralardayımm

bende geçmeyem bir grip var anlamadım ama yinee de çok şükürrr

ama ben hastayım diye yatmadım

ağır spor yapmıyorum sadeceeeee

ama günlük yürüşlerimi aksatmadımmm

hele hafta sonu hava çok güzeldi sabah erkenden kalktım yürüdümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…