- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
İyı fikir verdin bana tatlım ben de muzu doğramadan kakao serptim ve sonra dograyıp arkası ve onunu hindistan cevizine buladimŞu meşhur kakaolu muzu bir deneyeyim dedim
Eki Görüntüle 2231851
Güzelmiş vallahi sanki bitter kaplı çikolata yedimve canım daha çok istiyor ama yeter fazlası zarar
Şu meşhur kakaolu muzu bir deneyeyim dedim
Eki Görüntüle 2231851
Güzelmiş vallahi sanki bitter kaplı çikolata yedimve canım daha çok istiyor ama yeter fazlası zarar
Off kızlar muthissiniz :) ne güzel tarifler bende h.cevizi ile kakao uyumunu çok seviyorumİyı fikir verdin bana tatlım ben de muzu doğramadan kakao serptim ve sonra dograyıp arkası ve onunu hindistan cevizine buladimböyle de enfes olduEki Görüntüle 2231856
İyı fikir verdin bana tatlım ben de muzu doğramadan kakao serptim ve sonra dograyıp arkası ve onunu hindistan cevizine buladimböyle de enfes olduEki Görüntüle 2231856
Ogle: 2 enginar 1 sade soda (soyacim sana sormadim sade soda hakkinda goruslerini icmiste bulundum ama oneriyor musun ne dusunuyorsun bu konu hakkinda merak ediyorum)
Eki Görüntüle 2231893
Esim enginari sevemedi bir turlu belki yer dedim ama 1 catal almis zor yuttum diyorkaradenizli ya alisamadi ege mutfagina hak veriyorum ama bende kara lahanaya alisamadim. Daha 4 tane enginar var
Boylede cok lezzetli gorunuyor canim bir ara bunuda deneyeyim afiyet olsun
Geldimm geldimm :)Afiyet olsun Hasibecim iyi yapmişsın.Bu arada Paphia ortalarda yok.neredesin canım.ben de kendimi aç hissediyorum ama canim birşey istemiyor
Eline saglık afiyet olsun canım..Sahane bir aksam.yemegi yaptim kendime ))
Annem sarma yapti, bilirsiniz o sap kisimlari kesilir sarmadan once.. ben o kisimlari aldim, icine bir kac tane de lahana yapragi ekledim.. sonra onlari ince ince kiydim.. 1 sogan, 2 sarimsagi 1 yk zyagi ile iyice kavurdum.. icine lahanalari ekledim ve yaklasik 5 dk yuksek ateste kavurmaya devam ettim.. tuz, pulbiber ve kimyon ekleyip altini kapattim.. yaninda yogurtla enfes birsey oldu, tavsiye ederim.. (lahanalar diriligini kaybetmeyecek sekilde haslanmisti, cig degildi)
Ya belki yapiyorsunuzdur ama ben ilk defa denedigim icin yazayim dedim )))
Ara ogun,
2 yk kavurga
Dukan birasi 3 sb
Aksam,
1 kase lahana kavurmasi
1 kase eristeli y.mercimek yemegi
1 kase yogurt
Bu arada ilk defa yogurt yogurt yaptim ve gercekten cok iyi oldu.. hep annem yapardi, ogreneyim dedim ))
Teşekkür ederim canımSade sodayi icerken icine su ekleyin.. ornegin; 1 bardak soda + 1/2 su..
Soda gereksiz tuz ve karbondioksit iceriyor.. hem vucutta su tutuyor, hem de karbon yuzunden mide hacminizi artiriyor.. o yuzden seyrelterek içerseniz daha sağlıklı olur.. haftada maksimum 2-3 adet içebilirsiniz..
Sahane bir aksam.yemegi yaptim kendime ))
Annem sarma yapti, bilirsiniz o sap kisimlari kesilir sarmadan once.. ben o kisimlari aldim, icine bir kac tane de lahana yapragi ekledim.. sonra onlari ince ince kiydim.. 1 sogan, 2 sarimsagi 1 yk zyagi ile iyice kavurdum.. icine lahanalari ekledim ve yaklasik 5 dk yuksek ateste kavurmaya devam ettim.. tuz, pulbiber ve kimyon ekleyip altini kapattim.. yaninda yogurtla enfes birsey oldu, tavsiye ederim.. (lahanalar diriligini kaybetmeyecek sekilde haslanmisti, cig degildi)
Ya belki yapiyorsunuzdur ama ben ilk defa denedigim icin yazayim dedim )))
Ara ogun,
2 yk kavurga
Dukan birasi 3 sb
Aksam,
1 kase lahana kavurmasi
1 kase eristeli y.mercimek yemegi
1 kase yogurt
Bu arada ilk defa yogurt yogurt yaptim ve gercekten cok iyi oldu.. hep annem yapardi, ogreneyim dedim ))
Hahaha dedim bir bakım bu ilham hasibeme nirden geldi :))Tesekkur ederim kizlar utandiriyorsubuz beni
Sen nerden ciktin kiz. Bildirim gelmis beni izliyormussun falan hayirdir
Bu arada 31 günluk yaptigım spor programınin 4.günü de bitti.yarinki de cok ağır degil ama salı günü olan eyvah eyvah tüm set sayıları çok fazlaama kafaya koydum kızlar kesinlikle bitiricem bu programı. biraz karin kaslarım bacaklarım acıyor ama zafere ulasmanın yolu da bu degil mi.yarın mezure alıp ölcülerimi alıcam ve 31 gün de ne kadar farkedicek merak ediyorum. belim karnım inanılmaz inceldi ama totom ve bacakların çok isi var cok.bu programim karmaydı.31 gunün sonunda sadece bacak ve basen ve yürüyüş programı yapicam inşallah
Ellerine saglık canım...ben de enginar yapayım bari.dondurucumda var.biz enginarı iç baklayla yaparız.durun hava atayım o da dondurucumda var
Şaka bir yana kilolar gidince (sağlıklı yaşam budur) grubu kuralım SOYACIM...başa bugrubun üyeleri ne kadar kilo verdi nasıl beslendi özetliyelim veeeee sağlıklı tarifler verelim ne dersin
Bu arada YASEMİN neredesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?