Ellerine saglık canım...ben de enginar yapayım bari.dondurucumda var.biz enginarı iç baklayla yaparız.durun hava atayım o da dondurucumda var
Şaka bir yana kilolar gidince (sağlıklı yaşam budur) grubu kuralım SOYACIM...başa bugrubun üyeleri ne kadar kilo verdi nasıl beslendi özetliyelim veeeee sağlıklı tarifler verelim ne dersin
Bu arada YASEMİN neredesin canım
Harika valla sen çok iyisin maşallah ve kararlisın tatlım ahanda sana bir sürü nazar boncugu
Selam çokmu spor yaptınız acaba kas yapmışsınız diye düşündüm ilk olarak buda çok güzel tabiki ama kilo vermekte isterseniz sporu azaltin derim nacizane
Afiyet olsun canımBir kase yogurda nane kekik pulbiber birazda keten tohumu attim onu yiyorum. Sade yogurt yiyemiyorum midem bulaniyo baharat atarken ketentohumu carpti gozume azicik ondanda atayim dedim
Eki Görüntüle 2231635
Afiyet olsun Hasibecim iyi yapmişsın.Bu arada Paphia ortalarda yok.neredesin canım.ben de kendimi aç hissediyorum ama canim birşey istemiyor
Afiyet olsun canım
Sana da ZeynebimHayırlı pazarlar
Kahvalti: 2 yk lor uzerine 1 ck chia attim 4 cerry domates maydanoz 10 zeytin omlet (1 kirmizi biber yesil biber soteledim uzerine 3 yumurta kirdim esimle yari yariya paylastik) ve cay
Eki Görüntüle 2231827
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?