Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Slm kizlar
Bugun misafir temizlik dondurucuya koyacagim mamalar derken cok yogundum giremedim. Cocuklari yatirdim simdi ne zaman uyurlar Allah bilir. azicik dinlenip hasladiklarimi porsiyonlayip dondurucuya kaldircam. Camasir utu isi de yarina kaldi artik.
Dunden kabak tatlim vardi yaninada borek yaptim. Cocuklarada cokoprens lupo buyuk eti cin aldim. Lupolara ve borege icim gitti ama agzina surmedim. Olacak bu is galiba

Menulerime gelince

Sabah: 2 yk lor 1 yumurta 10 siyah zeytin maydaniz dereotu 5 cerry domates

Ara 1 kucuk muz

Ogle:yogurtlu bugday corbasi 3 yk haslanmis yesil mercimek 3 yk mas fasulyesi (salata yapmaya vaktim yoktu hasladiklarimdan yedim)

Tekrar ara yapmaya vaktim olmadi
Aksamda cay demledim misafirime ikramlik verdim kendim 1 tane dun aksam pisirdigim enginarlardan yedim resim cekemedim. Simdi biraz aciktim gibi yogurt mu yesemki

Harika valla sen çok iyisin maşallah ve kararlisın tatlım ahanda sana bir sürü nazar boncugu

Tesekkur ederim kizlar utandiriyorsubuz beni

Selam çokmu spor yaptınız acaba kas yapmışsınız diye düşündüm ilk olarak buda çok güzel tabiki ama kilo vermekte isterseniz sporu azaltin derim nacizane

Sen nerden ciktin kiz. Bildirim gelmis beni izliyormussun falan hayirdir

Bir kase yogurda nane kekik pulbiber birazda keten tohumu attim onu yiyorum. Sade yogurt yiyemiyorum midem bulaniyo baharat atarken ketentohumu carpti gozume azicik ondanda atayim dedim

Bugun hava cok guzel, tam kulakligi takip son ses sarki dinleyerek yurume havasi haberiniz olsun ))

Kahvalti,
1 yumurta
7 zeytin
Mantar+sogan+biber kavurmasi 1 tk zyagi ile

Simdi, yediklerimden tat alabildigim ve vucuduma bu kadar lezzetli ve saglikli gidalar alabildigim icin sukrederek cayimi iciyorum )) arada saglikli oldugumuz ve yediklerimizin tadini alabildigimiz icin tesekkur etmeliyiz..

Ara ogun, 2 badem ve haslanmis lahana sapi (annem sarma yapiyo, Allahim bana guc ver ))))

Oglen, yulaf pudingi hazirladim, tahmini 2 saate yerim..

Yulaf pudingi; 4 yk yulaf, 1 yk chia, 1 yk hindistan cevizi, 1 sb light sut, 1 kucuk muz, 1 yk kuru uzum vve tarcin... Hepsini karistirip agzi kapali bir kaba koyun.. en az 4 saat dolapta beklet, sonra afiyetle ye (aksamdan yapip koyarsaniz daha guzel oluor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…