Çok geçmiş olsun sağlığınıza tez zamanda kavuşun inşallahGunaydin kizlar,
Okula gidenler icin 2.yariyil basarili ve guzel bir yil olsun dilerim..
Bugun kahvaltiya kardesim ve enistem geldi.. annem dokturmus ne varsa sofraya.. kardesimde gelirken borek falan almis.. sofraya degil resmen iskenceye oturdum )) baktim bana uygun birsey yok, hemen 2 yulaf krebi yaptim.. yanina da acili menemen vev8 zeytin aldim... Misler gibi kahvaltimi yaptim.. diger yiyeceklere bakmak beni biraz zorlasa da sunu farkettim ki, o yiyecekleri isteyen midem degil, beynim... Ben de midemin sozunu dinledim.. her zaman beynimiz bizi dogru yonlendirmiyor malesef ))
Bir kac gundur ameliyat oldugum mememde bir agri ve sislik var.. yururken cok agriyor.. spor vs yapmiyorum o yuzden.. onumuzdeki ay kontrollerim baslayacak, sanirim vucudum psikolojik olarak tepki veriyor... Yalanci ataklar bunlar diye dusunuyorum.. kafama takmamam lazim yoksa fazla strese giriyorum )) strese girersem de zayiflamam zorlasir..
Bu bir iki gunu orgu orerek gecireyim bari, bana meditasyon gibi oluyor..
Hadi size afiyet olsun, ben bir kahve yapayim kendime ))
Gecmis olsun tatlım.havalar bir sicak bir soguk.yatsan yatirmiyor kalksan kaldırmiyorcnm ben buralardayımm
bende geçmeyem bir grip var anlamadım ama yinee de çok şükürrr
ama ben hastayım diye yatmadım
ağır spor yapmıyorum sadeceeeee
ama günlük yürüşlerimi aksatmadımmm
hele hafta sonu hava çok güzeldi sabah erkenden kalktım yürüdümm
Öncelikle saglıgın konusunda pozitif düsünmeye devam et bitanem.hernekadar yuzyüze birbirimizi tanımasak da seni seven arkadaşlarinin oldugunu bil.sevgi her derdin dermanıdir.sen debizim dermabımız oldun burda.Fox ta canan karatay var, bu kadinla bir cok konuda ayni dusunuyoruz.. mumkun oldugunca kitaplarini okuyun, programlarini izleyin.. cok faydali bilgiler veriyor..
Not: her dedigini dogru kabul etmeyin, sorgulayin, arastirin ve size uygunluguna bakin ))
Afiyet olsun ellerine sağlık canımGünaydın hanımlar
soya_sosu canım geçmiş olsun
Kahvaltım:
2yumurta ile otlu lorlu yumurta
1dilim tambugday ekmeği
Ev yapımı sucuk
Lor peyniri
Birkaç programı birlestirmistim tatilde yapamadım maalesef.sil baştan yeniledim istersen foto cekip yollayabilirim Yasemincimselam canım sen hangi spor programı yapıyordunnn
selam kızlarrr
hepimiz süpersini çok güzel gidiyorsunuz
Bulamiyorum senin tabaklarınn çok güzellllll
afiyet olsun canımSlm kizlar
Bugun isteyim cikcam birazdan
Kahvalti smoothie hazirladim cikmadan hemencik 1 kucuk muz 5 cig badem azicik tarcin 4 yk yulaf 1 sb sut
Ogle hastanede yedim menude manti makarna ve irmik helvasi vardi almadim
Eki Görüntüle 2232205
Tesekkur ederim cnm
Ellerine sağlık canım bende yaptigim ekmeği yiyiyorum çok nefis oluyorAkşam menüm:
*2 kaşık yumurtalı turp otu
*1kepçe yayla corbası
*yeşil salata
Bu arada tambugday ekm.yaptım.zeytinyağlı ve chialı..tuzda az enfes oldu kızlar.yarısıni bizimkiler göturdü bile...tarif tam tuttu mutlaka deneyin derim.çocuklarim ve esim.lezzetine bayıldi.Eki Görüntüle 2232366
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?