Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Gunaydin kizlar,

Okula gidenler icin 2.yariyil basarili ve guzel bir yil olsun dilerim..

Bugun kahvaltiya kardesim ve enistem geldi.. annem dokturmus ne varsa sofraya.. kardesimde gelirken borek falan almis.. sofraya degil resmen iskenceye oturdum )) baktim bana uygun birsey yok, hemen 2 yulaf krebi yaptim.. yanina da acili menemen vev8 zeytin aldim... Misler gibi kahvaltimi yaptim.. diger yiyeceklere bakmak beni biraz zorlasa da sunu farkettim ki, o yiyecekleri isteyen midem degil, beynim... Ben de midemin sozunu dinledim.. her zaman beynimiz bizi dogru yonlendirmiyor malesef ))

Bir kac gundur ameliyat oldugum mememde bir agri ve sislik var.. yururken cok agriyor.. spor vs yapmiyorum o yuzden.. onumuzdeki ay kontrollerim baslayacak, sanirim vucudum psikolojik olarak tepki veriyor... Yalanci ataklar bunlar diye dusunuyorum.. kafama takmamam lazim yoksa fazla strese giriyorum )) strese girersem de zayiflamam zorlasir..

Bu bir iki gunu orgu orerek gecireyim bari, bana meditasyon gibi oluyor..

Hadi size afiyet olsun, ben bir kahve yapayim kendime ))

Çok geçmiş olsun sağlığınıza tez zamanda kavuşun inşallah

Gecmis olsun tatlım.havalar bir sicak bir soguk.yatsan yatirmiyor kalksan kaldırmiyor

Öncelikle saglıgın konusunda pozitif düsünmeye devam et bitanem.hernekadar yuzyüze birbirimizi tanımasak da seni seven arkadaşlarinin oldugunu bil.sevgi her derdin dermanıdir.sen debizim dermabımız oldun burda.
Canan Karatayın meyve haricindeki hemen hemen tüm düsüncelerine katılıyorum.2 tane kitabını aldim hatta bir tanesinin satırlarını bile cizerek başucu kitabı yaptım kendime.
Sabah kahvaltim:
1kasık lor
1yumurta
6 zeytin
5_-6 tane kuru uzüm

Slm kizlar
Bugun isteyim cikcam birazdan
Kahvalti smoothie hazirladim cikmadan hemencik 1 kucuk muz 5 cig badem azicik tarcin 4 yk yulaf 1 sb sut
Ogle hastanede yedim menude manti makarna ve irmik helvasi vardi almadim

selam kızlarrr

hepimiz süpersini çok güzel gidiyorsunuz

Bulamiyorum senin tabaklarınn çok güzellllll

Tesekkur ederim cnm

afiyet olsun canım

Öğle yemegim : 7 yk Kıymalı kapuska
4 yk yoğurt
Marul

70 dk Leslie yaptım

YASEMINCİM YAPTIGİM PROGRAM UMARIM SONUNA KADAR GIDERIM
Plie pulse:sumo pozisyonunda squat
Köprü:yatma pozisyonunda popoyu yukarı kaldırıp indirme
Bacak:katır tekmesi(90 derece emekler pozisyonda arkaya tekme savurma her bacak icin ayrı sayılar)
Bel:sopa ile beli sağa sola çevirme.sağ sal 1 sayı
Mekik:bildiginiz(fakat eller ensede kenetlenmiycek serbest)
Plank:sn olarak

Oglen,
1 tb eristeli y.mercimek yemegi
1 kase baharatli chiali yogurt

Ara
1 kakaolu muz
2 yk kavurga

Aksam,
1 kase lahana kavurmasi (yine yaptim))
1 kase yayla corbasi
1 kase yogurtlu kereviz (aslen kerevizden nefret ederim ama karacigere faydali)

Aksam yemegimi 7 civari yiyecegim cunku son ara ogunumu saat 5'e dogru yapmistim..

Akşam menüm:
*2 kaşık yumurtalı turp otu
*1kepçe yayla corbası
*yeşil salata

Bu arada tambugday ekm.yaptım.zeytinyağlı ve chialı..tuzda az enfes oldu kızlar.yarısıni bizimkiler göturdü bile...tarif tam tuttu mutlaka deneyin derim.çocuklarim ve esim.lezzetine bayıldi.

Tarifi mutlaka kaydedin tavsiyemdir canlar.
Tam Buğday Ekmeği Tam Kıvam Tarifi İçin Malzemeler600 gr tam buğday unu2 yemek kaşığı zeytin yağı1 tatlı kaşığı tuz ( dolu olmasın)1 tutam toz şeker 1 paket instant maya Bir buçuk su bardağı ılık suTam Buğday Ekmeği Tam Kıvam Tarifi Yapılışı
İçine çekirdek ,ceviz, keten tohumu,chia ne isterseniz ekleyebilirsiniz.

Bütün malzemeyi bir kaba ekleyelim. Ama unun son 100 gramını yoğururken yavaş yavaş ekleyelim. Ve hamuru çok az az un serpiştirerek yoğuralım ki elimize yapışıp kalmasın daha rahat yoğurabilelim. İşin püf noktası ekmek hamurlarında olabildiğince fazla ve yora yora yoğurmaktaymış.Yoğurma işlemi bittikten sonra bi yarım saat ılık ortamda hamuru mayalandıralım.Sonra alıp elimizle hamuru bi kendine getirdikten sonra pişireceğiniz kabın içine koyup oradada bi 20 dakika mayalandıralım. Tepsi mayası denilen olay yani.En son 190 derece fırında tabiki de önceden ısıtılmış olacak 45 dakika pişirelim. Fırından çıkınca yağlı kağıttan çıkarıp bi örtüye sarıp soğuyana kadar kesmeyelim hamur olmasın.

Ellerine sağlık canım bende yaptigim ekmeği yiyiyorum çok nefis oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…