35 yaşındayım. 1.60 boy; bugün itibariyle 77 kg yum. 1 yıldır her ay düzenli 1 kg aldım ve artık 46 beden giyiniyorum. vücudumdan nefret ediyorum. her gün diyete başlıyorum ama beceremiyorum. bugün den itibaren tekrar başlama kararı aldım. hedefim 20 temmuz da 67kg olmak. her gün yediklerimle; listelerimle burdayım.
kilo almanın en kötü yanı da geçen yıl renk renk pantolonlar giyerken bu yıl siyah bile bulamıyorum.
35 yaşındayım. 1.60 boy; bugün itibariyle 77 kg yum. 1 yıldır her ay düzenli 1 kg aldım ve artık 46 beden giyiniyorum. vücudumdan nefret ediyorum. her gün diyete başlıyorum ama beceremiyorum. bugün den itibaren tekrar başlama kararı aldım. hedefim 20 temmuz da 67kg olmak. her gün yediklerimle; listelerimle burdayım.
kilo almanın en kötü yanı da pantolon bulamıyorum. geçen yıl renk renk pantolonlar giyerken bu yıl siyah bile bulamıyorum.
kilo almanın en kötü yanı da pantolon bulamıyorum. geçen yıl renk renk pantolonlar giyerken bu yıl siyah bile bulamıyorum.
ben de 38 yaşımdayım canım bende de kilolar 35ten sonra geldi oturdu bir daha da terketmedi. senin gibi yavaş yavaş aldım. 78e kadar çıktım. bir senede çok yavaş olaraktan 8 kilo verdim. şimdi 70 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum ama uzun zamandır bu kilodayım. seni takipteyim.
diyette sağlık sorunu yoksa ara öğün bana pek mantıklı gelmiyor sürekli yemek düşünmesine neden oluyor insanın çalıan erken kalkanlar için 3 ana öğün ideal bence