YENİDEN BAŞLA

Bu arada sıkılmadan demişken sıkılınca bırakmak gibi bir lüksümüz yok elbette tökezleyebilir, düşebilir ama asla yoldan dönmemeliyiz..
Her sıkıldığımızda bırakmak istediğimizde yola neden çıktığımız gelsin aklımıza.
Sonu güzel olacaksa çıkılan yolda çekilen her zorluk güzeldir:)

Yaa Unicorn_s tam diyecektim ki sıkıldım bu sabah da bozdum yine

Kahvaltı :
1 Tatlı kaşığı reçel
Yarım muz
2 yemek kaşığı Kavurma
Yufka ekmeği bir el kadar
Mantar 3 4 tane

Yaa Unicorn_s tam diyecektim ki sıkıldım bu sabah da bozdum yine

Kahvaltı :
1 Tatlı kaşığı reçel
Yarım muz
2 yemek kaşığı Kavurma
Mantar 3 4 tane

Ne bozması kuzum ben gayet sağlıklı bir kahvaltı görüyorum burda reçel olmasa olur muydu evet ama haftasonu hatrına 1 tatlı kaşığından ne olacakki.
Bırakmak sıkılmak yok sıkıldığında bize yaz motivasyonun kırılmasına izin verme geçen hafta 2.5 kilo veren ben miydim kuzum :)) sen de bu azim varken neden istediğin bedene kavuşmayasın ki? Günün ilerleyen saatlerinde de sağlıklı beslenmeye devam ettinmiydi bitti olay:)

Bırakmamış olmana sevindim canım hoşgeldin :) o zaman yarından itibaren düzenli menü bekliyorum. Kolay gelsin bu arada öğretmen misin ?

Bırakmayı düşünmüyorum canım inşaallah sizinle birlikte hedefe ulaşana kadar buralardayım, durmak yok, ama bazen herkese farklı yemek çeşidi yapmak çooook yoruyor beni..
Malum sürekli düzen isteyen koca bir ev, çocuklar ve okulları, biryandan okul işleri falan derken kendime zaman ayıramıyorum. Anaokulunda okul müdürüyüm tatlım, yorucu, bir okadarda eğlenceli bir işim var ama işte bahardan sanırım çok yorgun hissediyorum bazen..

Kızlar bugün yada önümüzdeki hafta Allah ömür verirse öyle de geçecek böyle de neden geçerken kilolarımızı fazlaliklarimizi da alıp götürmesin ki.. zaman geçerken biz hafifleyelim. Geçen her gün yaşlılığa doğru gidiyoruz ama zayıflarken biz zamanı tersine döndürüp daha genç görünebiliriz.
Eşimin ailesinde benimle aynı yaşta olup hala evlenmeyen 4 -5 kiz var onlarla aynı yaşta olduğumu söylediğimde şaşkın suratları görmelisiniz. Haklılar çünkü benden ay olarak büyük olmalarına rağmen zayıflar doğum yapmadılar ben kilolu olup birde yanında boyumu geçmiş oğlumla dolastigimda onlardan en az 5 yaş büyük görünüyorum tabi
Ama hedefim birkaç ay sonra bu farkı kapatmak yaşımın gerektirdiği gibi giyinmek. Kilolarımı en iyi kapatan kıyafeti giyinmek değil:))

Buarada bugün menü yazmayayım ben, pazar olunca çok dikkat edemiyorum, birde çocuklar dışarda birşeyler yemek istiyorlar, sağlıklı beslenme adına hazır gıdalar, fastfood, paketli ürünler ve abur cubur gibi atıştırmalık ürünler almıyoruz ve yemiyoruz biz, oyüzden ayda yılda bir çocuklarıda kırmamak adına bugün birşeyler yapıcaz artık :)
Ama olabildiğince sağlıklı gidalar seçmeye çalışiciiim kızlar

Çok sevindim canım çünkü aynı dili konuşabildigim beni anlayan insanlar bulmuşken hepimiz hedefe ulaşana kadar birbirimizi bırakmayalım istiyorum
Derdimiz aynı gayemiz aynı basarimiz da ortak olur inşallah.
İşin çok güzel canım miniklerle uğraşmanın zevkli taraflarından nasiplenmek çok güzel ama yorucudur da eminim Allah kolaylık versin. Bitki çaylarına, yürüyüşe, sağlıklı beslenmeye kavuştun mu yorgunlukta uçar gider yakında
Sağlıksız beslenmek ve hareketsizlik insanın modunu daha da aşağı çekiyor malesef

Bence de madem yarın yeni bir başlangıç var bugünün tadını çıkar minnoslarinla canım iyi eglenceler

Çok doğruu, katılıyorum sana, hedefe ulaştığımda ilk işim; kendime şuan yakıştıramadığım bir beyaz pantolon almak olacak

Bence de madem yarın yeni bir başlangıç var bugünün tadını çıkar minnoslarinla canım iyi eglenceler
Tesekkürler canımcııım..
KK 'nın bir çok konuda çok faydasını gördüm, umarım azimle zayıflama yolunda da hepimize artısı olacak yine..
"Yeni bir hafta yeni bir beden" sloganıyla tartıda eksiler görmemiz dileğiyle...

Aminn. Ben bize inaniyorum :))

İnşallah ya canım
İnşallah devam edebilirim :/

Leslie 3 mil 5k ve zumba 16 dk yaptııım geldim

Kahvaltı :
1 Tatlı kaşığı reçel
Yarım muz
2 yemek kaşığı ekmek
Mantar 3 4 tane

3 çilek

Akşam yemeği:
Semizotu
Salatalık
Yeşil soğan 2 dal
Mısır 2 kaşık
Dereotu
Maydanoz salata yaptım

Baharat ve sos ekledim zeytinyağı limon narekşisi yani

Bir de bir parça caramio bitter
Hesapladım 12 kkal oluyormuş bu çikolata :)

Sporum da Leslie 3 mil 5 k ve zumba idi

Bu sabah tartıldım 63.3 çıktım

Buralar sessizleşmiş
Nerelerdesiniz kızlaar

Menüyü yazayım

Kahvaltı 10:30
2 dlm çavdarlı ekmek
Beyaz peynir
Az menemen
1 haşlanmış yumurta
Salatalık ve şekersiz çay

Ara yok

Öğle yemeği 14:00
1 kase mercimek çorbası
Bol yeşillikli salata

Akşam yemeğine tavuk yapmıştım ben yemedim oyüzden, kendim için birşey pişirmeye de üşendim açıkçası ve 1 kase yoğurda salatalık pulbiber ve nane ekleyip yedim. Şimdi de süt içiyorum
Koşu bandına çıkmak istiyorum fakat ayaklarım gitmiyo kızlar yaa
Şu kardeşinize bi destek çıksanızda motive etseniz benii nasıl spor yapabilirim yorgunluktan hiiiç canım istemiyoo
Gözümde büyüyo valla

Yapabildin mi canım spor
Menün güzel duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…