Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canımGunaydin kizlar. Guncel kilo bildirimim 67.5. Amcamin bu durumlari spor yapmama engel oldu bir miktar. Onunla ilgilendik bu gunlerde. Sabah yogun bakima aldilar. Hic keyfim kalmadi..
Gayet güzel canım maşallahGünaydın herkese
Dün akşama doğru moralim çok bozuktu girip yazamadım kusura bakmayın. Yediklerim hemen hemen aynı şeyler ama bir çoğunu hatırlamıyorum malesef
Geçen hafta kilom 94.7
Bu hafta 92.9
Fark 1.8
Gunaydin kizlar. Guncel kilo bildirimim 67.5. Amcamin bu durumlari spor yapmama engel oldu bir miktar. Onunla ilgilendik bu gunlerde. Sabah yogun bakima aldilar. Hic keyfim kalmadi..
Keşke her hafta öyle gitse dimi:))Gayet güzel canım maşallah
İnşallah Çan’ının sıkıntısı geçer ve için rahatlar
1 haftada 1.8 kilo 10 haftada 18 kilo :))
Kizlar amcam vefat etti.
Sagol canim dostlar sagolsunAllah rahmet eylesin canım belki de böylesi sizin için duygusal zorluk oldu ama hayırlı olandı. Başınız sağolsun Allah sabırlar versin canım benim..
Kizlar amcam vefat etti.
Kizlar amcam vefat etti.
Maşallah maşallah tü tü tü nazar degmesin:)) 2.5 kg fark süpersin canim
Golsun cnm. Tesekkurler. Amin..Başınız sağolsun Allah geride kalanlara hayırlı uzun ömürler versin canım
Dostlar sagolsun cnm. Amin.Başın sağ olsun canım. Allah rahmet eylesin.
Üstte boşluk kalmış olan hücreler var ya canım onlara da tarihleri yaz. Mesela başlama tarihini, güncel kilo dediğin yere hangi günün tarihiyse onu da yaz. Daha güzel olur o zaman. Sınavları atlatalım ben de takım için yapacağım aynı çizelgeden. Güzel oluyor motivasyon için.
Üstte boşluk kalmış olan hücreler var ya canım onlara da tarihleri yaz. Mesela başlama tarihini, güncel kilo dediğin yere hangi günün tarihiyse onu da yaz. Daha güzel olur o zaman. Sınavları atlatalım ben de takım için yapacağım aynı çizelgeden. Güzel oluyor motivasyon için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?