Gayet güzel olmuş :)Menümü yazayım
11.30
Yulaflı omlet, peynir, 7 zeytin, kiraz domates
15.30
2 hurma
2 ceviz
17.30
Tavuklu taze fasulye
2 dilim yulaf ekmeği
Yoğurt
Ara sütlü kahve
Sağol canım sen nasilsin yoğunsun galiba bugünGayet güzel olmuş :)
Evet tatlımmya dışarıdaydım salata yedimSağol canım sen nasilsin yoğunsun galiba bugün
Menümü yazayım
11.30
Yulaflı omlet, peynir, 7 zeytin, kiraz domates
15.30
2 hurma
2 ceviz
17.30
Tavuklu taze fasulye
2 dilim yulaf ekmeği
Yoğurt
Ara sütlü kahve
Evet tatlımmya dışarıdaydım salata yedim
Normalde hiç benlik hareket değil bunlar
Severim ama dışarda değil evde yapar yerim
Güzel oldu ama:)
Şimdi eve dönüyorum :)
Siz napıyorsunuz :)
Tamam canım rahat ol ne zaman müsait olursan biz buradayız.Canim birkac gun yazamayabilirim ama okuyorum girip.
Oo süper :)O zaman bu süper gelismesaglikli tercihler yapilmaya baslanmis..ama dikkat et dışarda satılan bazı salataların sos ve içeriği çok kalorili oluyor
Napim ben de dışarda islerim vardı onları hallettim akşam yemeği fasli da bitti şimdi oturdum örgü keyfi yapiyorum
O zaman bu süper gelismesaglikli tercihler yapilmaya baslanmis..ama dikkat et dışarda satılan bazı salataların sos ve içeriği çok kalorili oluyor
Napim ben de dışarda islerim vardı onları hallettim akşam yemeği fasli da bitti şimdi oturdum örgü keyfi yapiyorum
Ooooooo bir ortak nokta daha süper. Ne örüyorsun? Ben iki ay önce minder diye tatlış bişey başlamıştım. Şimdi onu yazlık çantaya çevirdim. Süper bişey olmak üzere. Bayılıyorum örgüye. Bu aralar amugurimiye sardım. Bol bol oyuncak örüyorum kızıma.
Oo süper :)
Soslarını ben ektim ya güzel oldu o yüzden :)
Bugün bi doyamadım ya
Akşam da yulaf 1 muz 5 çilek 1 Tatlı kaşığı bal 2 ceviz yedim
2 kaşıktı tatlımYulaf ne kadardı canım beni acaip tok tuttu sabh omlete katmıştım. 2 kaşık yetti bile:) salata yanında protein yeseydin daha tok tutardı o yüzden acıkmış olabilirsin canım.
Bırakmamış olmana sevindim canım hoşgeldin :) o zaman yarından itibaren düzenli menü bekliyorum. Kolay gelsin bu arada öğretmen misin ?Günaydın kızlar
Cumadan beri internetle olan sorunumu bugün halletmiş bulunmaktayım.
Giremedim ve menü paylaşımı da yapamadım affola.
Dün tartı günüydü ve benim tartıda sonuç 77.6
Geçen hafta 78.2 idi ama beklediğim gibi çıkmadı.
Düzenli spor yapamıyorum bitki çaylarımı da içemedim yoğurt kürüne de başlasam artık iyi olacak.
Vücudumda çok fazla ödem var ve sanırım oturarak çalışmamdan kaynaklı, malum yaz tatili yaklaşıyor ve okulun evrak işleriyle uğraşmaktan hareketsiz kalıyorum.
Bugün pazar çok yorgunum, bizim evde yemek düzeni biraz farklı, eşim ve oğlum sebze sevmiyor kızlarla ben seviyoruz ve bu yemek pişirme konusunda beni çook yoruyor, o yüzden bugün klasik kahvaltımı yapıp akşama da rahat takılacağım artık
Yarın yeni bir hafta beni bekliyor olacak..
Inşallah her hafta böyle sonuclar alırız kısa yoldan sıkılmadan hedefe varmak nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?