yeniden deneyeceğim‍♡

Tarih Kilo
1 şubat86.700<--başlangıç kilom
15 şubat85.700
20 şubat85.400

Adim adim sabirla halledicez :) sakin birakma kendini agirda olsa ilerle lutfen.
Kulaklik takip en hareketli kan hizlandiran muziklerle yurursun. Gecenlerde arkadasim gelmedi..kulakligi taktim elim kolum muzige gidiyor kimse yokken az dans eder gibi yuruyrdum

Cuma davetteydim yuruyemedim zamansizliktan. Hafta sonu zaten yürümüyorum Pazartesi yuruyus gunu basliyor

Bugün

1 bardak yeşil çay

15 mekik
30 yerde bisiklet
20 şer bacak hareketi
20 duvarda şınav

Bayadır ara vermiştim.. yeniden başladım egzersize kalp atışım değişti şuncacık hareket yordu hemen . Karnim bile hamlamış gibi tuhaf oldu :)

Bende 12 . Gunumdeyim jilian michaelin simdiye kadar diyet yapmadim gibek gitsin popo kalksin bel ipisince olsun istiyorum bende katiliyorum direk bebegim hatirladin beni umarim :*

Bende 12 . Gunumdeyim jilian michaelin simdiye kadar diyet yapmadim gibek gitsin popo kalksin bel ipisince olsun istiyorum bende katiliyorum direk bebegim hatirladin beni umarim :*
Ayyy canim hatirlamaz miyim. Ben senden mesaj bekliyordum. Simdi bi kontrol ettim. yazmistim ama yine yollanmamış

Hosgeldin tatlimmm zaten fistik gibisin daha da fistik olacaksin kac kilodasin hemen bolgesel bir kac egzersiz kesfedip uygulamaya basla..ben 83.900 görene kadar ayni egzersizi yapicam..sonra arttircam

olsun buldum seni burda su anda sabah kilom 53.1 di canim benim bu arada haftaya sali bir aksilik cikmazsa resmen bosanmis oluyorum

olsun buldum seni burda su anda sabah kilom 53.1 di canim benim bu arada haftaya sali bir aksilik cikmazsa resmen bosanmis oluyorum
Vazgecmedin ve bunu basardinya seni gonulden kutluyorum
.ve gercekten vazgececegine inaniyordum. . Yarin genis zamanda uzunca mesaj yazacam özelden

Vazgecmedin ve bunu basardinya seni gonulden kutluyorum
.ve gercekten vazgececegine inaniyordum. . Yarin genis zamanda uzunca mesaj yazacam özelden
cok sukur vazgecmedim gercekten kararlilik isteyen bir surec az kaldi ozgur olmama :* :* :*

Bugunde spora devam ettim ama yemekten kisamiyorum ama insallah basaricam

Saat 4 bucuktan sonra yemezsen büyük fayda görebilirsin canim.

cok sukur vazgecmedim gercekten kararlilik isteyen bir surec az kaldi ozgur olmama :* :* :*
Bugün bir arkadasimla karsilastim yolda. Oda bana bosanmak icin avukat tuttugunu soyledi cooook sevindim..guzel genc bir kadindi
Şiddet goruyordu. Kurtuluyor simdi. Benimkisi de paikolojik siddet. Sira bana da gelir :)

Bugün bir arkadasimla karsilastim yolda. Oda bana bosanmak icin avukat tuttugunu soyledi cooook sevindim..guzel genc bir kadindi
Şiddet goruyordu. Kurtuluyor simdi. Benimkisi de paikolojik siddet. Sira bana da gelir :)
inşallah canım benim mutluluk belki boşandıktan sonra gelecek denemeden bilemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…