Adim adim sabirla halledicez :) sakin birakma kendini agirda olsa ilerle lutfen.Tek sağlıklı bi şekilde zayıflayalım da onları da hallederiz :) Ben bütün günümü battaniye altında geçirdim. regl keyfi :s Ben eskisi kadar aktif olamasam da inş adapte olmaya çalışıyorum gelir yazarım yine iyi kötü. Ama sen güzel gidiyorsun devam. Çünkü dışarıda yürüyüş evdeki spordan çok daha iyi her anlamda. Yarın ola hayrola, öptüm kızını da tatlı anne :)
Ayyy canim hatirlamaz miyim. Ben senden mesaj bekliyordum. Simdi bi kontrol ettim. yazmistim ama yine yollanmamışBende 12 . Gunumdeyim jilian michaelin simdiye kadar diyet yapmadim gibek gitsin popo kalksin bel ipisince olsun istiyorum bende katiliyorum direk bebegim hatirladin beni umarim :*
olsun buldum seni burda su anda sabah kilom 53.1 di canim benim bu arada haftaya sali bir aksilik cikmazsa resmen bosanmis oluyorumAyyy canim hatirlamaz miyim. Ben senden mesaj bekliyordum. Simdi bi kontrol ettim. yazmistim ama yine yollanmamış
Hosgeldin tatlimmm zaten fistik gibisin daha da fistik olacaksinkac kilodasin hemen bolgesel bir kac egzersiz kesfedip uygulamaya basla..ben 83.900 görene kadar ayni egzersizi yapicam..sonra arttircam
Vazgecmedin ve bunu basardinya seni gonulden kutluyorumolsun buldum seni burda su anda sabah kilom 53.1 di canim benim bu arada haftaya sali bir aksilik cikmazsa resmen bosanmis oluyorum
cok sukur vazgecmedim gercekten kararlilik isteyen bir surec az kaldi ozgur olmama :* :* :*Vazgecmedin ve bunu basardinya seni gonulden kutluyorum
.ve gercekten vazgececegine inaniyordum. . Yarin genis zamanda uzunca mesaj yazacamözelden
Bugün bir arkadasimla karsilastim yolda. Oda bana bosanmak icin avukat tuttugunu soyledi cooook sevindim..guzel genc bir kadindicok sukur vazgecmedim gercekten kararlilik isteyen bir surec az kaldi ozgur olmama :* :* :*
inşallah canım benim mutluluk belki boşandıktan sonra gelecek denemeden bilemeyizBugün bir arkadasimla karsilastim yolda. Oda bana bosanmak icin avukat tuttugunu soyledi cooook sevindim..guzel genc bir kadindi
Şiddet goruyordu. Kurtuluyor simdi. Benimkisi de paikolojik siddet. Sira bana da gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?