yeniden deneyeceğim‍♡

11.915 adim bitti bugün
Bu saate kadar 700 gram su içtim. Ac karna uzum yedim.
Dün 11 bardak su içtim.

Oglen yemegim tavuklu mantar bulgur plavi yogurtlu az manti..

Aksam yemegimde 2 portakal yerim. 1 bardak süt icerim. Yesilcay icerim tamamdir

Ne durumdasın canım kilon ve diyetin ne durumda? Sakın pes etme
Hoşgeldin canim özlettin kendini ❤
Pes etmek yok. 4 gün bitti 12 bin civarı yürüyorum bir arkadaşımla. Kolay geliyor yanliz olmayinca.
Kilom cok yavas gidiyor zorluyor beni 85 700 bu sabah
Suyu arttirdim. Daha iyi olacak

Bugun tam 11.500 adim yurudum

Duvarda sınav 30
Yerde bisiklet 30

Dün sabah ve aksam olmak uzere 20 bin adımı geçmisti ☆☆☆

Resmen 86 da süründüm..
Sekeri bile gunde ortalama 32 kasiktan 1 haftadir günde 2 3 kasiga düsürdum. Suyu 2 litreye cikardim. Yuruyus hafta sonu haric duzenli. Ve ben hala aksam yemegim erken ve hafif olmasina ragmen 86 dan sonra 85.700 de sürünuyorum. Ama bunu daha önceden deneyimlemistim. Gun gelecek hizli hizli gidecek..yeter ki ben devam edeyim

Adım sayın harika ama asıl tebrik şekere Çünkü biliyorum senn için ne kadar önemli oldugunu ve çok tükettiğini. Ve inan kendim azaltmış gibi sevindim. Baya da azaltmışsın hani, çok iyi

Şekeri azalttın, yemeği hafiflettin, yürüyüşünü yapıyorsun. Sence o kiloların gitmemesi münkün mü. 300 gr kalıcı olarak gitti vücudundan. Hızına takılma. Dönem dönem değişiklik gösteren bişey bu sen daha iyi biliyorsun. Ben kilona bakmıyorum görüşmediğimiz süre zarfında hayatına şekeri azaltmak gibi harika bi alışkanlık katmışsın. Bu olduktan sonra gerisi de gelir, patır patır verilir sen merak etme.

Evet canim bu cok güzel bir ilerleme oldu benim için. Umarim beraber verecegiz.
Sporlarini yaptiklarini yaz tamam mi.

Evet canim bu cok güzel bir ilerleme oldu benim için. Umarim beraber verecegiz.
Sporlarini yaptiklarini yaz tamam mi.
Tabii yazarım yine ama bugün spor yapmadım. Yapacaklarımı belirledim yarın efendime söyleyeyim lesliesiydi kol hareketiydi mekiğiydi falan dolduracagım buraları :)

Onun dışında gerisi aynı olur çaya şeker yok ve kahvaltı dışında ekmek yok. Düzenli su ve yeşilçay tüketimi de olacak. Hadi bismillah başladık bakalım

oooooo güzel planlar
Hadi bakalim kac benden artik 86 da degil 85 te surunuyorum 84 de dogru geliyorum
Birazdan duvarda sinav cekerim bisiklet filan yaparim yatarken yazarim buraya

Ay kaç saattir dışardayım yürüyüş mahiyetine öldüm resmen bacaklarım ağrıyor. Nasıl hareketsizsem hamladım hemen. Yürüyüş tamam biraz dinleneyim gece yatmadan önce de mekik ve kol çalışır sayılarını yazarım buraya sbeden

Yuruyusu duzenli yapmazsan yorucu olur. Ben persembe 20 bin adim atmama ragmen bunca kiloya ayaklarim acimadi dinctim aksam bile .
Cunku haftada 5 gun yuruyorum. Çakı gibi oldum. Sende sabret ve yurumeye devam et. Adim sayin ortalama 10 bin olsun derim canim. Ben bugunde hareketsizdim pazar diye. Duvarda 30 sınav cektim. Bisiklet vs yapinca yazarim dun unutmusum .

Haklısın aynen düzenli yapmak gerekiyor. Ne güzel oturmuşsun haftada beş gün gayet ideal :) Ben dün uyuyakalmışım o yorgunlukla gitmişim direkt.
Yürüdum geldim. Parkta ki spor aletlerinide kullandim
Ve en güzeli erkenden yapmak ya oh ne güzel kurtuldun valla:) erken yapınca kafanda da büyümüyor. gün içinde neler yaşayacagını bilmiyorsun mod düşmeden falan halletmek en iyisi

Evet cok iyi oldu canim. Hafta sonu cocuk olmasa yine yururdum. Brnde yazmyi yine unuttum diger egzersizlerimi :) hala 85 in icindeyim ama az kaldi 84 e .

Evet kizimi okula birakirken bende eve donmeyip yuruyuse gidiyrm. Cocukla cikmasam üşenirdim her gün cikmaya. Suan sizim aciyor biraz ve dikkat ettim bacaklarimda bazi yerlerde bir iki santim kilcal damar catlamalari olmus hep kilodan. Bi zayiflarsam cok isim var coook.

Dün aksam yine disari çıktım ve adım sayım
11.748 den 15.481 e ulaştı

Şimdi yuruyusten geldim 11.442 sonuç . Akşama kadar 13 bin adım dolar .

Tek sağlıklı bi şekilde zayıflayalım da onları da hallederiz :) Ben bütün günümü battaniye altında geçirdim. regl keyfi :s Ben eskisi kadar aktif olamasam da inş adapte olmaya çalışıyorum gelir yazarım yine iyi kötü. Ama sen güzel gidiyorsun devam. Çünkü dışarıda yürüyüş evdeki spordan çok daha iyi her anlamda. Yarın ola hayrola, öptüm kızını da tatlı anne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…