Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen daha yeni boşanmamış mıydın??????
Ne ara sevgilin olduda evlenme planları kuruyorsun
boşanalı 3 ay oldu resmiyette ama bizim zaten 1yıldır bitmişti evliliğimiz.bu insanı üniversiteden tanıyorum.yeni değil yani.artı aramızda adı konmamış bişeyler var.ben zaten yarın evlenirim demiyorum.ama karsımdaki kişi istiyor şans ver diyor arkadasım sadece suanda.ama tanımaya kalkmak demek ona ümit vermek demek belki bende yoğunlaşırım.beni ailesine söylemiş.ailesi olmaz demiş.o da arada kalmış konumda ama vazgecmem senden diyor.
bişey içmeme gerek yokki.eğer mutluluğu hiç tatmamışsanız değer görmemişseniz yıllardır kadınlığınızı anlamadıysanız yeni bir hayatım olması suç musiz ne içtiyseniz bana da verin lütfen :)) bir hengameden çıkıp yenisini gözünüz alıyor yani...
hıç evlenmemış bı adamla evlenebılırsın tabı nıye olmasın
boşanmak suç değıl kı
aıle boşandığın ıçın mı onay vermıyor yoksa başka sorunlarınız mı var?
boşanalı 3 ay oldu resmiyette ama bizim zaten 1yıldır bitmişti evliliğimiz.bu insanı üniversiteden tanıyorum.yeni değil yani.artı aramızda adı konmamış bişeyler var.ben zaten yarın evlenirim demiyorum.ama karsımdaki kişi istiyor şans ver diyor arkadasım sadece suanda.ama tanımaya kalkmak demek ona ümit vermek demek belki bende yoğunlaşırım.beni ailesine söylemiş.ailesi olmaz demiş.o da arada kalmış konumda ama vazgecmem senden diyor.
boşanmış olmam sorun.
Arkadaslar boşandım ve 2 yasınd bir oğlum var.hiç evlenmemiş biriyle hayat kurmak ne kadar doğru sizce
.bana bu konuda akıl verin lütfen.seviyorsak birbirimizi oğluma iyi bir baba gibi olcağına inannıyorsam fakat ailesi beni kabul etmiyorsa napardınız.