Yeniden evlenmek

AYSEECE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.989
3
116
İzmir
Arkadaslar boşandım ve 2 yasınd bir oğlum var.hiç evlenmemiş biriyle hayat kurmak ne kadar doğru sizce
.bana bu konuda akıl verin lütfen.seviyorsak birbirimizi oğluma iyi bir baba gibi olcağına inannıyorsam fakat ailesi beni kabul etmiyorsa napardınız.

Ne kadar doğru derken?
Yanlış olduğunu mu düşünüyorsun?Bence yanılıyorsun
Boşanmak herkesin başına gelebilir..
Ve eğer o kişiyle anlaşabiliyorsanız, seni evladınla kabul ediyorsa burda hiç kimseye laf düşmez sormak bile saçma aslında
Hayat farklı türlü gelişebilirdi ve onun çocuğu olup sen hiç evlenmemiş olabilirdin..
O zaman da aynısı olacaktı
Hele de bizimki gibi bi toplumda önyargılara karşı korunmak için evlenmen senin için ne güzel olur başın ağrımaz...
Biliyorsun saçma sapan bi bakış açısı var dullara karşı...
İnşallah çok mutlu olursunuz

evlenceğim kişiyi sevdiğimi fakat seçimi kendisinin yapacağını söyler beklemeye geçerdim eğer yüreklilikle bana sahip çıkıyorsa ailesini ikna edip benı onlardan koruyacaksa bunu somut örneklerle kanıtlıyorsa evlenirdim

ama kaçak güreşiyorsa istemezdim.

sıze gelip annesınden dert yanıyor annesıne gidip ona ağzını açamıyorsa bırakın gitsin.

Bence doğru olmaz.
Mart ayında boşanmışsınız,ki 3-5 ay öncesindede sürekli boşansammı diye konu açıyordunuz hatırlıyorum.
Hangi ara yeni birini sevmeye başladınız anlamadım:44:
İlişkiniz 1 aylık falan olmalı,neye güvenip evleneceksiniz,karşınızdakini bırakın,siz bu duygu karmaşasında sağlıklı düşünebiliyormusunuz.
Siz bir annesiniz herseyden önce ,biraz daha mantıklı davranmalısınız bence.

Son düzenleme:
sen daha yeni boşanmamış mıydın??????
ne ara sevgilin olduda evlenme planları kuruyorsun

Daha yeni ayrıldığınız için boşlukta kalıp birilerine güvenmek istemiş olabilirsiniz.
Bunu hemen evlilik yoluna sürüklemeyin, karşınızdakini iyice tanıyın. Sorumluluk alacak biri mi bunu anlamaya çalışın.
Siz bir evlilik tecrübe etmiş bulunuyorsunuz bundan sonra daha temkinli olmanız gerekir.

Son düzenleme:
sen daha yeni boşanmamış mıydın??????
Ne ara sevgilin olduda evlenme planları kuruyorsun

boşanalı 3 ay oldu resmiyette ama bizim zaten 1yıldır bitmişti evliliğimiz.bu insanı üniversiteden tanıyorum.yeni değil yani.artı aramızda adı konmamış bişeyler var.ben zaten yarın evlenirim demiyorum.ama karsımdaki kişi istiyor şans ver diyor arkadasım sadece suanda.ama tanımaya kalkmak demek ona ümit vermek demek belki bende yoğunlaşırım.beni ailesine söylemiş.ailesi olmaz demiş.o da arada kalmış konumda ama vazgecmem senden diyor.

boşanalı 3 ay oldu resmiyette ama bizim zaten 1yıldır bitmişti evliliğimiz.bu insanı üniversiteden tanıyorum.yeni değil yani.artı aramızda adı konmamış bişeyler var.ben zaten yarın evlenirim demiyorum.ama karsımdaki kişi istiyor şans ver diyor arkadasım sadece suanda.ama tanımaya kalkmak demek ona ümit vermek demek belki bende yoğunlaşırım.beni ailesine söylemiş.ailesi olmaz demiş.o da arada kalmış konumda ama vazgecmem senden diyor.

istenmeyen gelin olmaya razımısınız
evet diyorsanız evlenin:ssz:

siz ne içtiyseniz bana da verin lütfen :)) bir hengameden çıkıp yenisini gözünüz alıyor yani...

Ablam da şu an sizinle aynı durumda ablamın görüştüğü kişi de hiç evlenmemiş ve ablamdan 7 yaş küçük sizin durumunuz daha farklı tabii ama ablama da söylediğim aynı şey bu riski alamazdım şahsen ben. Evliliklerde yaşanmışlıkların benzer olmasının uyum konusunda daha iyi olacağını düşünyorum ben. Hem sizin boşanmanız bayağı yeni olmuş yorucu bir evlilikten çıkmışsınız bu yanlış kararlar vermenize sebep olabilir bekleyin ve gözlemleyin derim sadece

siz ne içtiyseniz bana da verin lütfen :)) bir hengameden çıkıp yenisini gözünüz alıyor yani...
bişey içmeme gerek yokki.eğer mutluluğu hiç tatmamışsanız değer görmemişseniz yıllardır kadınlığınızı anlamadıysanız yeni bir hayatım olması suç mu

hıç evlenmemış bı adamla evlenebılırsın tabı nıye olmasın
boşanmak suç değıl kı

aıle boşandığın ıçın mı onay vermıyor yoksa başka sorunlarınız mı var?

isterseniz yeniden evlenirsiniz bunda anormal bişey yok da.
Daha ortada fol yok fos yok,ne için yorum bekliyosunuz anlamadım ben.
Aileye gelene kadar siz ilişkinin olup olmadığına falan karar verin.

Şans vermenizden ne zarar çıkar ki. Mutlu olmak sizin de hakkınız. Boşanmış olmanız hiç evlenmemiş biriyle evlenmenize engel değil bence.

boşanmış olmam sorun.

O kişiye güveniyorsanız evlenin tabii..Neden olmasın..
Evlenmeden önce sizi kabul etmeyen o aileyi de,evlendikten sonra siz kabul etmezsiniz..
Ezik değilsiniz.. Eksik değilsiniz.. Güvenin kendinize..

Bu arada tekrar evlenebilmek için 1 sene geçmesi gerekiyor boşanmanın üzerinden..

Arkadaslar boşandım ve 2 yasınd bir oğlum var.hiç evlenmemiş biriyle hayat kurmak ne kadar doğru sizce
.bana bu konuda akıl verin lütfen.seviyorsak birbirimizi oğluma iyi bir baba gibi olcağına inannıyorsam fakat ailesi beni kabul etmiyorsa napardınız.

Sizin konularınızı takip eden biri olarak konuşacağım ve maalesef biraz acı konuşacağım.
Pek ala yürütebileceğiniz bir evliliği, hiç sabır göstermeden ve hatta hiç uğraşmadan bozdunuz. Sizin boşanmanızı bile bir anlam veremedim. Hatta okuyunca çok şaşırmıştım. Bu işler bu kadar mı basit diye....
Neyse olan 2 yaşındaki yavruya oldu.
Ne ara bir başkasına aşık oldunuz? Ayrıca bu evlilik kurumunu sadece sevginin ayakta tutmayacağını en iyi siz anlamış olmalısınız.
Kaldı ki ailesi istemiyormuş! Yanlış hatırlamıyorsam eski eşinizin ailesiylede problemleriniz vardı.
Ne bu acele arkadaşım. Bi dur soluklan.
Kendine ve bebeğine nasıl bir yol çözeceğine karar ver. 3. Bir şahsı sonra sokarsınız hayatınıza!

Ben olsam o 2 yaşında ki minicik yavruya sarılıp yasımı tutardım..

Çocuğunuzu annesiz ve babasız bırakmışsınız çokta önemli olmayan sebeplere..
Evliliğinizi,yuvanızı dağıtmışsınız bir şekilde yürütebileceğinize.

Bunlar sizin bileceğiniz şeyler,orası bizi ilgilendirmez elbet..ama çok önemli olmayan nedenler yüzünden biten evliliğinize ve çocuğunuzun düzeninin bozuluşuna bi durun ve biraz yasınızı tutun derim.
Çocuğunuza odaklanın,geleceğinize yön çizin vs..
Koca her zaman bulunur,ama lütfen 2 yaşında ki oğlunuzla biraz yalnız kalıp,neler yapacaksınız onu düşünün.

Son düzenleme:
Back
X