Yeniden umutla tüp bebek deneyecekler..Bu başlık bize şans getirsin:)

Bencede 38 geç biyas değil mesela sen 7 follukul gördü dedin demi yasin 38 benim yaşım 30.9 follikul gördü geçen gittiğim doktor sen çok iyisin yani pek fark yok aramızda 1 yumurta bile olsa hep umut var umudunu kaybetme iyi içine sinen olsun sevindim Memorial Ankara'da fiyatlar nasil
Evet canim amh 0.5 ama 7 folikul gordu cok cok iyi dedi o da...yeni zamanmış 10.500 olmus tedavi

Kac folikul gorundu ignelere basladin mi hayirli olsun tedavin canim..

Ben de Ankara memorial ole gorusme yaptim bugun vitaminleri falan basladim önümüzdeki ay kontrole gidecegim...ocakta da başlıyoruz insallah..
Bende yumurtalarda bir sıkıntı yok eşimin spermlerini de birazcık azalma ve yavaşlık var birde morfolojik bozukluk mevcut eşimde Kaan Aydos hocada tedavi görmüştü bakalım belki Mehmet hocamız 1 seferde çözer 🙏15 folikul tespit etti kan aldı beta için salı günü yumurtalara bir daha bakacak ben zaten 2 yıldır elevit folikasit ve OMEGA kullanıyorum Ayruyrica collagen ve coenzymq10 kullanıyorum iğne henüz yok çünkü ignelere regl 2. Günü başlanıyor muş bende araştırmalarım sonucu öğrendim
Bakalım bu süreçte herkese sağlıkla şans diliyorum

Hamilelikte soya yasak değil mi 🤔🙄😳
Canim ostrojen kadınlik hormonu uretiyormus vücut ve baya cok fsydasi varmış okudum da..bize yedirilen gerçek soya olmadigi icin zararlıdır demek ki...solgar daki saf gerçek olaniymis yuksek protein içerir diyor

Bende yumurtalarda bir sıkıntı yok eşimin spermlerini de birazcık azalma ve yavaşlık var birde morfolojik bozukluk mevcut eşimde Kaan Aydos hocada tedavi görmüştü bakalım belki Mehmet hocamız 1 seferde çözer 🙏15 folikul tespit etti kan aldı beta için salı günü yumurtalara bir daha bakacak ben zaten 2 yıldır elevit folikasit ve OMEGA kullanıyorum Ayruyrica collagen ve coenzymq10 kullanıyorum iğne henüz yok çünkü ignelere regl 2. Günü başlanıyor muş bende araştırmalarım sonucu öğrendim
Bakalım bu süreçte herkese sağlıkla şans diliyorum
15 cok iyi bir sayi insallah hepsi güzelce buyur de guzel embriyo olurlar..ozaman tedavine az kaldi hadi insallah

Rahim dinlendirme icin 1600 tl verdik canim..aslinda o kadar gereksiz bi ucret ki
Hem döndürüp hem coxuyotlar ya onun içinmiş o ücret her yere veriyoruz ona para buna para sorgulamaya bile kalkisamiyoruz ne derlerse yapacağız mecbur

Hamilelikte soya yasak değil mi 🤔🙄😳
İyice araştırdım canim hani bağışıklık ignesindiye birsey yapiyor bazi doktorlar vücut yabancı madde gibi algılamayın embriyoyu falan diye..vücudun bağışıklık sistemini iyice guclendiriyorlar hani...iste o serum soyadan yapılıyormuş onunla ilgili birsey olabilir verme sebebi

İyice araştırdım canim hani bağışıklık ignesindiye birsey yapiyor bazi doktorlar vücut yabancı madde gibi algılamayın embriyoyu falan diye..vücudun bağışıklık sistemini iyice guclendiriyorlar hani...iste o serum soyadan yapılıyormuş onunla ilgili birsey olabilir verme sebebi
O halde rahat rahat soya sütü icebilirim bende 😍😍

15 cok iyi bir sayi insallah hepsi güzelce buyur de guzel embriyo olurlar..ozaman tedavine az kaldi hadi insallah
Bende az mı çok mu gerçekten pek anlamıyorum inşallah dediğin gibidir hadi bakalım hepimize sağlıkla nasip olur inşallah 🙏🙏🙏

Dinlendirme nedir acaba kısa bir özet geçebilir misiniz ve dondurma için ücret nedir
Ücretler hakkında bilgim yok rahim dinlendirme yumurta toplamadan sonra transfer yapilmayip diğer adetle transfer yapılıyor vücuda verilen hormonlardan rahim arindsin diye

Back
X