Bazen o hisse kapilsakta denemekten yılmamamiz lazım. Rabbim hayrlisyla nasip eder insaallahhBende öyle hissediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen o hisse kapilsakta denemekten yılmamamiz lazım. Rabbim hayrlisyla nasip eder insaallahhBende öyle hissediyorum
İnşallahBazen o hisse kapilsakta denemekten yılmamamiz lazım. Rabbim hayrlisyla nasip eder insaallahh
Merhaba canim insallah bu kez her sey daha güzel olur gelir bebjsinHerkese merhaba
Bizim belirli bir sebebimiz yokbende miyom var ama rahme engel durumda değil şu an için doktoruma göre. İlaçların etkisi ile büyüme ve rahme baskı söz konusu olursa alınması gerekiyor. Temmuz ayında tedaviye başladık 5 yumurtadan 2 si olgun dediler ancak döllenme olmaması nedeniyle işlem yarıda kaldı. 2 aydır takviye ilaç kullanıyorum, eşim neredeyse takviye olarak b12 ve promenk kullanıyordu. Genetik testlerimizin sonuçları çıktı, sorun yok. Nasipse bu ayki adette tekrar tedaviye başlayacağız. Umarım bu kez döllenme gerçekleşir ve genetik testte en uygun olanlar seçilerek transfer işlemi gerçekleşir de mutlu sona ulaşırız. Allah isteyen herkese nasip etsin. Oldukça zor ve moral, sabır isteyen bir süreç.. istenmeyen terk edilen bebeklerin canlarını Allah isteyenlere nasip eder inşallah
![]()
İnşallah en kısa sürede sonuç alırsınız Takviyeleri arttirabilirsin OMEGA 3 coenzymq10 collagen elevit imprly gibi doktorlar genelde söylemez ama kullanıyorum diyince iyi yapıyorsun der bilgin olsunHerkese merhaba
Bizim belirli bir sebebimiz yokbende miyom var ama rahme engel durumda değil şu an için doktoruma göre. İlaçların etkisi ile büyüme ve rahme baskı söz konusu olursa alınması gerekiyor. Temmuz ayında tedaviye başladık 5 yumurtadan 2 si olgun dediler ancak döllenme olmaması nedeniyle işlem yarıda kaldı. 2 aydır takviye ilaç kullanıyorum, eşim neredeyse takviye olarak b12 ve promenk kullanıyordu. Genetik testlerimizin sonuçları çıktı, sorun yok. Nasipse bu ayki adette tekrar tedaviye başlayacağız. Umarım bu kez döllenme gerçekleşir ve genetik testte en uygun olanlar seçilerek transfer işlemi gerçekleşir de mutlu sona ulaşırız. Allah isteyen herkese nasip etsin. Oldukça zor ve moral, sabır isteyen bir süreç.. istenmeyen terk edilen bebeklerin canlarını Allah isteyenlere nasip eder inşallah
![]()
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Izmirdeyim ismail küçük doktorum. Önceki uygulamada da doktor aynıydı irenbede çalışıyordu. Şimdi kendi muayenehanesinde.Merhaba canim insallah bu kez her sey daha güzel olur gelir bebjsin
Hangi merkezdesin
Umarım isteyen herkes beklediği mutlu sona ulaşırİnşallah en kısa sürede sonuç alırsınız Takviyeleri arttirabilirsin OMEGA 3 coenzymq10 collagen elevit imprly gibi doktorlar genelde söylemez ama kullanıyorum diyince iyi yapıyorsun der bilgin olsun
Cnm mrb kaan aydos esine hangi vitaminleri verdi acabaKaan Aydos un tedavisindeyiz 6.aydan bu yana klomen falan kullandir di esime üstüne ameliyat ve üç çeşit vitamin tabi fark oldu sayı arttı ileri hız falan eskiye göre
Cnm kaan aydos hangi ilaclari verdi esneBende 30 yaşındayım 9 yıllık evliyim eşimde varikosel vardı ileri hareket sıfır morfoloji 1 di bu şekilde konya'da tüp bebek yaptırdık 10 yumurta toplandı 5 i olgunmus 5 taneden 1 tane dollendi 3.gun 9 hücreli embriyo oldu rahim dinlendirdik sonra transfer ve koca bı 0.sonra karar verdik eşim varikosel ameliyatı oldu 7.ayda şuan vitamin kullaniyor doktor doğal yolla olur 6 ayda dedi ama ben beklemek istemiyorum benim oykumde bu anne adaylarına başarılar![]()
Biz denedk dusuk oldu genePiezo elektrik yöntemi varmış kizlar yumurtaya elektrikli ne veriyorlarmış döllenmesi sağlıyormuş deneyen varmı bilen
Sebep neymiş duduklere nerde denediniz ankaradamiBiz denedk dusuk oldu gene
Centrmda denedk cnm vlaha su an nedeni yok recai hoca sperm.kaynakli dedi.smdi kaaan aydosa gtcz gene biz kaan aydosa 2018 de gttk igne ilac verdi duzeldi gene yaptrdk devletde tup bebek gne dusk oldu inan sasdk artk napcgmzi bida gtcz hocayaSebep neymiş duduklere nerde denediniz ankaradami
Sebep neymiş duduklere
6 ay once dna hasari %23 du ahmet hakan halilioglu dediki hasara gerek yok cnku saynz az dedi vitamin hc bsy vermedi esimin fsh 19 du ovitrelle verdi hormon tup bebek bitene kdar kulandi opu olana kadar ama sonuc gene 0 kaan.hoca vitamin veriyor yukseliyor anlamyorum yuzde 23 de hasar sinjrdyms ama anlamadm.vlaha artk kafam durdu benim hangi doktora inancagmi sasdimSebep neymiş duduklere nerde denediniz ankaradami
Allah yardımcın olsun bende öyle dusunuyorum rahimde bir sıkıntı yoksa düşük sebebi bence sperm bı gidin bakalım madem fayda gördünüz Recai beydemi tedaviden memnun kaldınizmi?Centrmda denedk cnm vlaha su an nedeni yok recai hoca sperm.kaynakli dedi.smdi kaaan aydosa gtcz gene biz kaan aydosa 2018 de gttk igne ilac verdi duzeldi gene yaptrdk devletde tup bebek gne dusk oldu inan sasdk artk napcgmzi bida gtcz hocaya
Kaldm denilemez cok recai hocayi 1 kere gördum ztn baskada gormedimAllah yardımcın olsun bende öyle dusunuyorum rahimde bir sıkıntı yoksa düşük sebebi bence sperm bı gidin bakalım madem fayda gördünüz Recai beydemi tedaviden memnun kaldınizmi?
Genelde öyle zaten Dr fazla bankodaki odeme alan kızları görüyoruzKaldm denilemez cok recai hocayi 1 kere gördum ztn baskada gormedim