• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenidoğan hakkında

annen de masallah kaynana gibi. sen dinlen diye cocugu birkac saat oyalayamaz, gazını çıkaracak hareketi masaji bilmez, anca sana kendini kötü hissettirecek asılsız seyler soyler
Eşimi de etkiliyor eşim gazlı sütün var madem mama verelim çocuğu rahatsız etme diyor annemi kaç kere uyardım bizde kalmaya geldi yemek yapmak için kırkın çıksın giderim dedi. Bir baktım olumsuz olumsuz hareketler yapıyor eşim annemi dinliyor hak veriyor bazı annelerin sütü gazlı olurmuş bak annen ne diyor diyor geçen de bebeğim emerken kendini geriye atıp ağladı bende gazı var diye gezdirmeye başladım sırtını okşayıp. annem hemen işini gücünü bırakıp çocuk emmek istemiyor dedi . bir de sezarysnım ben senin sütün yetmez altı ay emdirebilşrsen ne güzel dedi. kendi de sezaryanla doğurmuş altı ay olmuş ama sezaryan olan bir yaşına kadar emziren arkadaşım da var ne alaka diye kızdım cevap vermiyor gerçekten anneler de değişirmiş yeni fark ettim

Eşimi de etkiliyor eşim gazlı sütün var madem mama verelim çocuğu rahatsız etme diyor annemi kaç kere uyardım bizde kalmaya geldi yemek yapmak için kırkın çıksın giderim dedi. Bir baktım olumsuz olumsuz hareketler yapıyor eşim annemi dinliyor hak veriyor bazı annelerin sütü gazlı olurmuş bak annen ne diyor diyor geçen fe bebeğim emerken kendini geriye atıp ağladı bende gazı var diye gezdirmeye başladım sırtını okşayıp annem hemen işini gücünü bırakıp çocuk emmek istemiyor dedi bir de sezarysnım ben senin sütün yetmez altı ay emdirebilşrsen ne güzel dedi kendi de sezaryanla doğurmuş altı ay olmuş ama sezaryan olan bir yaşına kadar emziren arkadaşım da var ne alaka diye kızdım cevap vermiyor gerçekten anneler de değişirmiş yeni fark ettim

Back