- Konu Sahibi bedaliza23
-
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için:):80:evin çok güzel dizayn etmişsin özellikle koltukların çok hoş evinde sevdiklerinle huzurlu mutlu güzel bir ömür dilerim
Teşekkür ederim,İnşallah send yeni evini istediğin gibi dizayn edersin..Aynen bende halıyı sevmiyorum az kullanmaya gayret ettim..Beyazın avantajı güzel toz göstermiyo alınca rahat ediceksin:))güle güle otur huzurla mutlulukla inş..hey gidi günler hey ben evi düzeli 3,5 sene oldu eskidi bile yenileyeceğim ..sana tavsiye eşya az olsun ..ben camlı vitrin ve koyu renk mobilyadan nefret ettim ..sil sil gına geliyor ..yeni evimde hep beyaz ve az halı ve eşya olacak inş. :) eşyaların hizmetçisi oluyoruz valla silerken :))
çok güzellerAllah güle güle mutlu huzurlu bir ömür nasip eder inş.
öncelikle tebrik ederimm....yeni evlisiniz.....allah huzurla oturmak nasip etsin....sağlıkla....evin çok güzel...hayırlı olsun....
..zaten çok titizim toz görünce sürekli siliyorumTeşekkür ederim,İnşallah send yeni evini istediğin gibi dizayn edersin..Aynen bende halıyı sevmiyorum az kullanmaya gayret ettim..Beyazın avantajı güzel toz göstermiyo alınca rahat ediceksin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?