Yenii gelin evime hoş geldinizz:))

Allah sizi mutlu etsin güzel ewinizde..birde meyve versin şöyle minicik...hersey cok güzel masallah

bende bu yatak odasinin siyahini almayi düsünüyorum cok $IK görünüyor mobilyabalarin cok güzel ,agiz tadiyla gülele otur canim.banyo paspaslarinda cok cici

Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar..daha güzelleri sizlerin olur inşallahhh..Sizce aksesuarlarım çokmu sade renk katsam mı??Ben fazla ıvır zıvır sevmeyen biriyim sadeliğe kaçtım ama şimdide alıştı mı ne gözüm eşyalara,farklılık arıyorum:)):80:

güle güle oturun canım yatak başlığına bayıldım
salon koltuklarımız benziyor benimki daha açık renk ama
siyah mobilya tercih etmemen isabet olmuş benim tüm mobilyalarım siyah nefret ettim iyice ev alırsam şayet eşyaları ev sahibine bırakıp giderim sanırım

Tam benim tarzımm
sade şık
az ve öz

bayıldım vallaaa
musmutlu günlerde sağlıkla oturun inş.

Gri rengi her zaman salona yakıştırırım tabii senin evinede gayet güzel yakışmış allah tamamına erdirsin mutlu sağlıkla oturman dileğiyle canım ):):evin çok güzel ve çok sade çok beğendim

mutfağın çok güzelmiş..bu arada çamaşır makinenin üzerindeki örtüden benimde varrrrr güle güle otur canım...hep mutlu günler yaşarsın inş..

Salon takımın cok güzel :) cok hoş her şey.Allah güle güle oturmak nasip etsin mutluluklarrrr

Rabbim ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin inşallah çok mutlu olursun çok güzel çok zevkle döşenmiş güle güle oturun inşallah mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…