Yenilemeye çalışırken batirmak.

Benimde yeni.ben deterjan gozune koymuyorum boyayi.on yikama bitince ana yikamada haznenin icine dokuyorum.boyama bitincede icini bos calistiriyorum.pesine beyazda yikadim.hic sorun yasamadim.
Hazne derken direkt makinanın içine mi
Benim de hiç olmazdı
bi sefer kaç yıkama geçti üstünden ama beyazlarım pembe olmuştı eşiminkiler dahil
Hayatımıza renk gelmişti

Hazne derken direkt makinanın içine mi
Benim de hiç olmazdı
bi sefer kaç yıkama geçti üstünden ama beyazlarım pembe olmuştı eşiminkiler dahil
Hayatımıza renk gelmişti ❤
Cok guldum deterjan koydugunuz yere boya koyarsaniz deterjanin gectigi yerlerde boya kalabilir.ama direk makinenin icine yani camasirin ustune dokerseniz sadece orada kalir ve asla sorun cikarmaz

Batik desen mi oldu
Anlatilandan gozumde bu canlandi.
Moda de öyle giy.
Elbise agliyordur su an eziyet etme.
Hayır üst üste boyama yapmamdan dolayı batırdım. Elbisem çok güzel severek almıştım ama iç belli ediyor İnternet'en aldığım için o kısmı göremedim köyü renge boyamayı düşündüm ilk boyamam harikaydi daha sık durdu ama malesef küçük bir kesimine girmedi şimdi o kısmı düzeltmeye çalışıyorum hiç olmadı kestirdiğim yani o imkanları var ama önceliğim boya tutarsa diye tekrar yapabilmek bu yüzden fikir alıyorum üst üste boyama hic yapmadım

Çamaşır suyu olayına girecekseniz Elbiseyi direk atın. İflah olmaz

Çamaşır suyu olayına girecekseniz Elbiseyi direk atın. İflah olmaz
Çamaşır suyundan kastım Domestos kullanmak hani o rengi açmıyor daha çok eski renge dönüştürüyor. Bende siyah olan yerleri açmayı düşündüm tekrar orayı griye boyamak için çünkü siyahın üstüne gri asla girmez boyama bildiğim kadarı ile açıktan koyuya boyanir

Domestos ile iki kiyafetim resmen yandı. Çok dikkatli kullanmanız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…