Yenisine eskisinin dedikodusunu yapan erkek¿

DrStrange

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
347
178
18
Akşam üzeri en yakin arkadaşım aradı. Şaşkın bir ses tonuyla bir kızdan benim ex i soran bir mesaj aldığını yazmış. Yanı durum açıkça şöyle, benim eski sevgilim bir kıza yazıyor kız da tevafuken en yakın arkadaşımın facede arkadaşı(meslektaşız çünkü). Kız arkadaşımın eski sevgilimle aynı okukda olduğunu öğrenince taniyordur diye eski sevgilim hakkinda arkadaşıma soru soruyor. Nasıl biridir tanıyor musun diye. Arkadaşım da çok tanımıyorum falan derken kız sizin okulda eskiden sevgilisi varmış kızı öyle anlattı ki kız çok kötü canlandı gözümde falan diyor. Arkadaşım tabi şok olmuş.

Kıza benim için tanıdığım en iyi insanlardandir seni yönlendirmek istemem ama sana böyle birşeyi anlatması bile nasıl biri olduğunu gösteriyor demis çok uzatmamis. Kız da bir aydır evlenme teklif ediyor seni bekleyeceğim diyor aklım karıştı ama istemiyorum falan yazmış.

Daha ne kadar şaşırtabilir beni diyordum. Sasirtabilirmis. Sınırı yokmuş. Geçen hafta konu acmistim benden helallik istiyordu şimdi yaptığına bak. Demek ki bir insan bu kadar yanlış taninabilirmiş..

Sevmiyorum yanlis anlaşılmasın, fakat böyle bir insana zamanında verdiğim kıymet için üzgünüm.

Buraya da içimi dökmek istedim sanırım.

muhtemelen sizi tanıdığını biliyordur... ve ya tahmin etmiştir...

Ve kız silmiş bunu.. ama hala hakkinda soru soruyormuş çünkü çok istiyormuş kızı. Aman yarabbi

Vuuu verilmiş sadakanız varmış. Bunlar da adam diye dolanır ortalıkta. Biten ilişkisine sahip çıkamayan kişi insanliktan nasibini almamıştır benim gözümde.

Adamın ne mel olduğu ortada. Benim, sizin son derece mantıklı kız arkadaşınız o kıza her ne kadar "sana böyle bir şey anlatması bile..." demiş olsa da, bir aydır tanıdıgı bir erkek için etrafa mesaj atıp eski sevgilisini nahoş şekilde dillendirebilen adamın ne mel olduğunu anlayamayan ve anlamak için tanımadığı insanlardan akıl almaya çalışan zekası az ve de mantık yoksunu kızımız daha çok ilgimi çekti.

Ben eski iliskilerimi en yakin arkadasimla bile artik konusmam cunku bitmisse bitmistir.

Ama birileri icin biseyler bitmemis bence. Kotu de anlatsa aklindasiniz iste.

Kıza o kadar kendini özel hissettirmis ki, seni bekleyecegimler, hergün evlenme teklifi etmeler. Kızı anlıyorum etkilenmiş.. ama aklına yatmayan şeyler de olmuş birine danışma ihtiyacı hissetmiş

Bense 2 yılımı çöpe atmişim gibi hissettim bugün, ayrılığında bir onuru olmalı.

Vuuu verilmiş sadakanız varmış. Bunlar da adam diye dolanır ortalıkta. Biten ilişkisine sahip çıkamayan kişi insanliktan nasibini almamıştır benim gözümde.
Uzun bir iliskiydi aileler tanışmıştı vs düşünün işte.

Tiksindim garip bir his icindeyim

Aklında biri olan bir insan bir başkasına hergün evlenme teklifi edebilir mi? Bilemedim ki...

Hiç önemi de yok. Ben sadece verdiğim değere acıdım garip bir his

Sizden umidi kesmis tabii ki baskasina teklif edecek. Ama hic umurunda olmayan birini uzun uzun kotulemek nedir? Demek ki umurunda. Demek ki biseyleri hala onemsiyor. Bana sevgilim gelip eski sevgilisini kotulese direkt aklima "unutamamis" gelir.

Sizden umidi kesmis tabii ki baskasina teklif edecek. Ama hic umurunda olmayan birini uzun uzun kotulemek nedir? Demek ki umurunda. Demek ki biseyleri hala onemsiyor. Bana sevgilim gelip eski sevgilisini kotulese direkt aklima "unutamamis" gelir.
Anladım

Söyleyecek söz bulamıyorum, gözümde çok buyutmusum idealize etmişim onu. Bu yaptığı çok garip hissettirdi o yüzden

Içimden kızla arkadaşımın konuşmalarını ona atıp bu kadarmişsin yazmak geliyor

Yapmamaliyim değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…