Yeniyim yardım eder misiniz ne yapmam lazım :(

Tamam artik bunlar gecti gitti. Bosandiniz. Artik size birsey yapamaz. Yaparsa da savciliga suc duyurunda bulunursunuz.
Simdi yapmaniz gereken velayet davasi acip kizinizi geri almak.
Abinizin arkadasinin gonlu varsa bir sekilde acilir. Onu bilemem. Hem 3 aylik bosanma sonrasi cok erken. Hele bir kendinizi toparlayin, su bosanma travmasini uzerinizden bir atin. Yavrunuzu bir yaniniza alin. Bunlari sonra da dusunursunuz. Kendi ayaklariniz uzerinde bir durun once.
Bir avukata gidip velayeti geri alip alamayacaginizi iyice bir ogrenin bence. Cocuk kucukken almaniz daha kolay diye dusunuyorum.
Konuştum zaten ama barodan avukat istemiyorum avukat tutup kanitlarimida sunup bu şekilde açmak istiyorum

Evden cikamiyorsun önüne bir kağıt konuyor ve acmisin evde nesin bilinmiyor ailen kızım lütfen imzala bitsin gitsin bu iş velayeti açarız alırız her türlü diyor siz ne yaparsınız

Polis molis yok mu sizin oralarda? Aileniz kızınızı o adamin eline bırakırken nerdeydi anlamadim? Kızınızı alıp o evden çıkacaktıniz

Evden cikamiyorsun önüne bir kağıt konuyor ve acmisin evde nesin bilinmiyor ailen kızım lütfen imzala bitsin gitsin bu iş velayeti açarız alırız her türlü diyor siz ne yaparsınız
aıleme cocugumdan vazgecemem gerekırse 3 yıl sursun dava zaten hakım bana verecek aldatılan ve sıddet goren benım derdım
kı normal bosanma degıl adam hamıleyken bıcak cekmıs dovmus o adama saglıklı dusunen hıc bır ınsan cocuk bırakmaz
sızınkı canda cocugunkı degıl mı sız kendınızı kurtardınız ama cocuk onla
hemen yarın dılekce verın bence

bırde evden cıkamıyorsunuz ama kursa yazılıcam dedınız
evden neden cıkamıyordunuz sımdı kursa yazılabılecegınıze gore yarın hemen dılekce verebılırsınız

allahım konudan neler cıktı şoklar ıcındeyım

sız hakıme mı soyledınız cocugu ıstıyorum dıye
oyle olsa hakım cocugu ıstıyorsun ama anlasmalı bosanmada velayetı vermek ıstıyorsun bu nasıl ıs ? derdı
sızde benı tehtıt edıyor sadece bu sartla bosanırım dıyor yoksa hangı anne cocugundan ayrılmak ıster derdınız
tehtıt yoluyla sart kostugundan otomatık olarak hakım cocugu sıze verırdı
gozunuzu seveyım ya... allahım yarabbım
sız anlasmayı oyle kabul ettıgınız ıcın hakım cocugu verıyor burda hakımın sucu yok dılekcenın oyle gıtmesının de cok onemı yok avukat anlasma hazırladıgında kocanız sılah zoruyla da ımzalatmıs olabılır sıze, sız durusma da soyleyecektınız acıkca
Zaten söyledim ama zorla imzalandı diye karşı dava açarım olay çekişmeli olur dedi bende daha fazla çekmek istemedim çünkü inanın bana 2016dan beri ben yaşadım onun millete karımı çok seviyorum diyip evde seni sevmiyorum ama burda kalmaya mecbursun demesini ben yaşadım

Tamam artik bunlar gecti gitti. Bosandiniz. Artik size birsey yapamaz. Yaparsa da savciliga suc duyurunda bulunursunuz.
Simdi yapmaniz gereken velayet davasi acip kizinizi geri almak.
Abinizin arkadasinin gonlu varsa bir sekilde acilir. Onu bilemem. Hem 3 aylik bosanma sonrasi cok erken. Hele bir kendinizi toparlayin, su bosanma travmasini uzerinizden bir atin. Yavrunuzu bir yaniniza alin. Bunlari sonra da dusunursunuz. Kendi ayaklariniz uzerinde bir durun once.
Bir avukata gidip velayeti geri alip alamayacaginizi iyice bir ogrenin bence. Cocuk kucukken almaniz daha kolay diye dusunuyorum.
sırf kadın bırıyle evlenecek dıye cocugunun gozu onunce bogazı kesılerek olduruldu emıne bulut eskı esı tarafından
sımdı adam hamıleyken bıcak cekmıs dovmus dusuk tehlıkesı yasamıs boyle saglıksız dengesız adam
tutar cocuga kotu bırsey yaparsa ?
su saatden sonra cocuk her atılan adımda tehlıke ıcınde olur mu acaba ? suan cok endıselenıyorum o cocuk ıcın cok :KK43:

Son düzenleme:
Zaten söyledim ama zorla imzalandı diye karşı dava açarım olay çekişmeli olur dedi bende daha fazla çekmek istemedim çünkü inanın bana 2016dan beri ben yaşadım onun millete karımı çok seviyorum diyip evde seni sevmiyorum ama burda kalmaya mecbursun demesini ben yaşadım
yazdıklarınız tamamen mantık hatalarıyla dolu hanımefendı

ve cok alakasız

yasınız gercekten cok kucuk ben 33 yasımdayım eskı katıbım. su soyledıklerınız yanı kızınızın velayetını verme sebeplerınızın hıc bırı mantıklı elle tutulur gecerlı sebepler degıl

hakkınızda hayırlısı allah cocugunuzu korusun sıze ıyı forumlar

Hem ikinci bir evlilik için hem yaş olarak çok gençsin biraz çocuğuna odaklan birinin sana bakması çocuğun ile yakından ilgilenmesi seni süzmesi vs sana illa ilgi duyuyor anlamına gelmez genç yaşta boşandı diye bir açıma duygusu ile bakıyor olabilir hem ilgi niyetiyle bakıyorsa hiç hoş değil bu kız daha yeni boşandı bunun sorunları oldu kendini toparlaması gerek ona bunu yapmamalıyım diye düşünmeli ne o öyle pusuda bekliyormuş gibi sen boşanınca ilgilenmeler falan biraz ayıp olmuyor mu dediğim gibi bu ilgi de olmayabilir hemen bağlanma çocuğunla ilgilen sonra birinci evliliğin gibi bir evlilikte bulabilirsin kendini

aıleme cocugumdan vazgecemem gerekırse 3 yıl sursun dava zaten hakım bana verecek aldatılan ve sıddet goren benım derdım
kı normal bosanma degıl adam hamıleyken bıcak cekmıs dovmus o adama saglıklı dusunen hıc bır ınsan cocuk bırakmaz
sızınkı canda cocugunkı degıl mı sız kendınızı kurtardınız ama cocuk onla
hemen yarın dılekce verın bence
Onun garezi banaydi kızını seviyor ama beni sevmiyor bilseydim zaten ailesine yaranmak için evlendiği hiç evlenmezdim şuan maddi durumu düzeltmek istiyorum kızıma daha iyi bir gelecek sunabilmek için ki çünkü ailemin durumu çok iyi değil maddi olarak o taraf daha yüksek okul masrafı eğitim durumu falan onlarinkinden daha iyi olabilmesi lazım

Konuştum zaten ama barodan avukat istemiyorum avukat tutup kanitlarimida sunup bu şekilde açmak istiyorum
Umarim hersey senin icin iyi olur. Ama lutfen once kizini yanina al. Kizin bir gozunun onunde olsun. Onu sen buyut. Sonra calis cabala kendi ayaklarinin uzerinde dur, kizina da guzel ornek olursun, seninle gurur duyar. Kendi ayaklarinin uzerinde durursan kimler cikmaz ki karsina daha gencsin. Kimseye de minnetin olmaz hem. Keyfince yasarsin hayatini.

sırf kadın bırıyle evlenecek dıye cocugunun gozu onunce bogazı kesılerek olduruldu emını bulut eskı esı tarafından
sımdı adam hamıleyken bocak cekmıs dovmus dusuk tehlıkesı yasamız boyle saglıksız dengesız adam
tutar cocuga kotu bırsey yaparsa ?
su saatden sonra cocuk her atılan adımda tehlıke ıcınde olur mu acaba ? suan cok endıselenıyorum o cocuk ıcın cok :(
Onu bilmiyorum. Cocuga birsey yapabilecek biriyse o cocugun baba yaninda kalmasi da guvenli mi onu da dusunmek lazim.

yazdıklarınız tamamen mantık hatalarıyla dolu hanımefendı

ve cok alakasız

yasınız gercekten cok kucuk ben 33 yasımdayım eskı katıbım. su soyledıklerınız yanı kızınızın velayetı verme sebeplerınızın hıc bırı mantıklı elle tutulur gecerlı sebepler degıl

hakkınızda hayırlısı allah cocugunuzu korusun sıze ıyı forumlar
İnanın bana bir çok kez konuştum avukat dilekçeye velayeti benim adıma çocuğun babasında kalmasına izin veriyorum diye yazmış ben bir sene bunu kabul etmedim daha sonra ailemin istegi ile imzaladım onun amacı bana nafaka vermemek icindi zaten kızımı gormemde hiç bir sıkıntı yok zaten kızım ondada kalsa ben görmeye gidiyorum

Umarim hersey senin icin iyi olur. Ama lutfen once kizini yanina al. Kizin bir gozunun onunde olsun. Onu sen buyut. Sonra calis cabala kendi ayaklarinin uzerinde dur, kizina da guzel ornek olursun, seninle gurur duyar. Kendi ayaklarinin uzerinde durursan kimler cikmaz ki karsina daha gencsin. Kimseye de minnetin olmaz hem. Keyfince yasarsin hayatini.
Zaten avukat tutma paramı ayarlarsam davayı acicam barodan avukat istemiyorum dişli bir avukat olsun istiyorum

İnanın bana bir çok kez konuştum avukat dilekçeye velayeti benim adıma çocuğun babasında kalmasına izin veriyorum diye yazmış ben bir sene bunu kabul etmedim daha sonra ailemin istegi ile imzaladım onun amacı bana nafaka vermemek icindi zaten kızımı gormemde hiç bir sıkıntı yok zaten kızım ondada kalsa ben görmeye gidiyorum
Şuan bunu kabul etmeseydim çocuğumun o ortamda yaşayıp herşeyi gormesi daha sağlıklı ve mantikliydi belkide şuan bunları burda konusmayip haberlerde beni izlemeniz dahami mantıkliydi

hamıleyken bogazınıza bıcak dayayan adama kızınızı mı verdınız yanı ?

aldatılan sızsınız hatalı olan o dıyorsunuz sız davayı acmasanız karsı taraf acsa bıle sebebıyle ortada ortada sızı aldatmıs ve bıcakla tehtıt etmıs bır adam var zaten , burda bırcok uye hukuktan anlar ve anlattıklarınız hıc mantıklı degıl sız bılerek vermıssınız kızınızı tehtıtler ,aldatması, davayı onun acması falan kızınızı almaya engel degıl tam aksıne sıze verılecekken sız kendınız vermıssınız velayetı

hakımler otomatıkman sıze verırdı kızı, adam ıstedıgı kadar tehtıt etsın mahkeme ıstedıgı kadar uzun sursun bunların onemı kalmıyor ısın ıcınde cocuk olunca
bence sızın koca bulmaktan daha onemlı buyuk sorunlarınız var
bundan sonra kızınızı almanız daha zor
gecmıs olsun
Daha zor demişsin ama inan bana şuan daha kolay çünkü konuştuğu tüm insanlarla konuştum bana bunları yaşattığı için tonlarca kanıtım var ve benim kızımı almam daha kolay amacım zaten koca bulmak değil buraya yazıp yanlış birşey yapmamak çünkü insanın çevresi insanı üzmemek için kötü birşey demez ben buraya yazdım ki bir boşluğa düşüp hata yapmamak sizin bu şekilde konuşup kızını alman daha zor demen çok yanlış ki ben kızımı babasinda oldugu zaman dahi görüntülü olarak da eski kayınvalidemin yardımı ile gidip görebiliyorum bu konuda zaten benim hatam olsa kayınvalidem bana bu imkanı sağlamaz

Gerçekten kızını seven bir baba
kızını seven baba ona hamıleyken sızı dovup kesmeye kalkmazdı
kızını seven cocugun annesınde buyumesı gerektıgı ıcın boyle oyunlara alet edıp tehtıt ıcın kullanmazdı
nasıl sevdıgını dusunebılıyorsunuz cocugunuzun bebekken agusuna gulmesıne ıyı baba sandınız heralde

Polis molis yok mu sizin oralarda? Aileniz kızınızı o adamin eline bırakırken nerdeydi anlamadim? Kızınızı alıp o evden çıkacaktıniz
Yapmadım mi yaptım darp raporum bile var ama insanın eli ayağı çocuğu olunca korkuyor huyuna gitmeye çalıştım anlaşmaya çalıştım ama daha kötü oldu herşey

Back
X